Návštěvník Petr Jehla Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 před 4 hodinami, Ivan Lelák napsal: Petr Jehla - nový přírůstek? Ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 před 5 hodinami, Petr Jehla napsal: Ano Nejsou náhodou z Koscomu? Ještě nedávno je měli skladem ale už nemají.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Jehla Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 před 4 minutami, Ivan Lelák napsal: Nejsou náhodou z Koscomu? Ještě nedávno je měli skladem ale už nemají.. Jsou To jsem nevedel ze jsou posledni chtel si je ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 před 38 minutami, Petr Jehla napsal: Jsou To jsem nevedel ze jsou posledni chtel si je ? Koukám po nich. No, byl jsi rychlejší.. Neva, budou další. Jaké jsou první dojmy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Jehla Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 Hele me se proste libi ten vintage army design Pusobi velice robustne koukal jsem na ne uz 3x v koscomu a nakonec me to zlomilo vsak to znáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuBart Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 Gratulace, ať dělají radost! Já musel po čtvrtém vyzkoušení, bohužel, sebekriticky přiznat, že nic přes 39 mm na zápěstí mít prostě nemůžu. Zvlášť v tomhle případě mě to dost mrzí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Jehla Odesláno 18. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2021 před 2 hodinami, LuBart napsal: Gratulace, ať dělají radost! Já musel po čtvrtém vyzkoušení, bohužel, sebekriticky přiznat, že nic přes 39 mm na zápěstí mít prostě nemůžu. Zvlášť v tomhle případě mě to dost mrzí. Chapu moje maximum je 42mm ale Hamilton ma treba ty Khaki mechanikal ty jsou 39 myslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuBart Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 před 9 hodinami, Petr Jehla napsal: Chapu moje maximum je 42mm ale Hamilton ma treba ty Khaki mechanikal ty jsou 39 myslim Ano, dokonce 38. Už rok a půl je mám denně na ruce, pro mě dokonalé. Jen to holt není takováhle paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Jehla Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 před 36 minutami, LuBart napsal: Ano, dokonce 38. Už rok a půl je mám denně na ruce, pro mě dokonalé. Jen to holt není takováhle paráda. Bohuzel ale znas to to co chces mit nikdy nebudes nebo nemuzes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuBart Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 V 19. 2. 2021 v 9:52, Petr Jehla napsal: Bohuzel ale znas to to co chces mit nikdy nebudes nebo nemuzes Škoda, že je kvůli absenci datumovky po pár dnech prodáváš. Já se podobného modelu zbavil, protože mi (kromě velikosti) naopak datumovka a ke středu posunutá "15" začaly vadit. Tak k příštímu výběru přeji šťastnější ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Jehla Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 před 5 minutami, LuBart napsal: Škoda, že je kvůli absenci datumovky po pár dnech prodáváš. Já se podobného modelu zbavil, protože mi (kromě velikosti) naopak datumovka a ke středu posunutá "15" začaly vadit. Tak k příštímu výběru přeji šťastnější ruku. v práci píšu datum 100x za hodinu ale jinak jsou to top hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bigglee Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bigglee Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gordar Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 první hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBender1 Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 před 42 minutami, Spok napsal: To je snad jedinej světlej ciferník co se mi líbí. Ještě teda Zeppelin umí pěkný... Važně pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jamall185 Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bigglee Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Ve stodole me osvitilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bigglee Odesláno 7. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se