Přejít na obsah

Jaké Hamilton máte ?

hodinkář

Doporučené příspěvky

• po měsíci...

KHAKI FIELDTITANIUM FAR CRY® 6 LIMITED EDITION

Dlho som vyberal nejake pekne Hamiltony, povodne som chcel mensie 38-40, ale akonahle som narazil na tuto limitku, bola to laska na prvy pohlad.

Ta cistota ciferniku, cervena sekundovka a fesacka cislica 6, no proste sexi 🙂

Zohnat ich dalo celkom fusku lebo som chcel nove ale nakoniec som nasiel nenoseny kus v jednom Talianskom hodinarstve cez chrono24.

A som veeelmi spokojenej parchant 😁

IMG_1677.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Zdravím všechny! Jako návštěvník fóra jsem pročetl celé toto vlákno i to druhé podobné "Jaké Hamilton máte dnes na ruce?", našel jsem zde spoustu zajímavých informací, a jelikož pár Hamiltonů mám, tak jsem se rozhodl zaregistrovat, abych mohl občas i komunikovat a vznášet případné dotazy. Jinak jsem nováček nejen tady, ale vlastně i v celé chrono-mánii obecně. Bohužel nejsem ani zdatný fotograf, takže uměleckých zátiší a romantických fotek z přírody se ode mě nejspíš nedočkáte...😜 

Dost ale kecu, tady jsou moje 1. Hamiltony a zaroven i 1. automaty...

IMG_E4555a.jpg

Upraveno uživatelem Gasolineman
preklep
Odkaz ke komentáři

Na té mojí blbé fotce překrývá minutová ručička indikátor rezervy chodu, přikládám tedy ještě aspoň foto z webu v klasické "promo" poloze ručiček něco po desáté... Narazil jsem tu k těmto hodinkám pouze na jedno jediný kraťoučký (asi 15 let starý) vlákýnko, kde ale teda docela propadly (od "nic moc", "nelíbí se", "na ruku bych to nevzal" až po "snobské", "perverzní", "děs" a "hnusné"...). I když tvarově trochu (dost) odkazuji na Fontainebleau, "příběh", nebo spíš určitý záměr za tímhle designem je trochu jiný, ale je tam, a jeho jednotlivé stylistické prvky ho tak nějak propojují a právě tím mězaujaly. Pokud tedy alespoň někoho zaujmou, rád o nich napíšu něco více. Zatím si ale raději počkám na komenty zdejší "módní policie" 😜, jestli mi ty hodinky nerozcupuje stejně jako před lety... Nechci se tady hned od začátku zapsat nijak kontroverzně a přijmu jakýkoliv názor - a ať si kdo chce co chce říká, mně se prostě líbí. Krásnýma bych je asi taky nenazval, ale přinejmenším jsou jiný a tím (aspoň pro mě) zajímavý, a pointa tohoto designu mi dává smysl.

Tak jen do mě! - a neberte si servitky!😆 Postupně přidám další své kousky, za který mi snad tyhle odpustíte...

2024-01-31 000844.JPG

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...
V 31. 1. 2024 v 1:39, Gasolineman napsal:

Na té mojí blbé fotce překrývá minutová ručička indikátor rezervy chodu, přikládám tedy ještě aspoň foto z webu v klasické "promo" poloze ručiček něco po desáté... Narazil jsem tu k těmto hodinkám pouze na jedno jediný kraťoučký (asi 15 let starý) vlákýnko, kde ale teda docela propadly (od "nic moc", "nelíbí se", "na ruku bych to nevzal" až po "snobské", "perverzní", "děs" a "hnusné"...). I když tvarově trochu (dost) odkazuji na Fontainebleau, "příběh", nebo spíš určitý záměr za tímhle designem je trochu jiný, ale je tam, a jeho jednotlivé stylistické prvky ho tak nějak propojují a právě tím mězaujaly. Pokud tedy alespoň někoho zaujmou, rád o nich napíšu něco více. Zatím si ale raději počkám na komenty zdejší "módní policie" 😜, jestli mi ty hodinky nerozcupuje stejně jako před lety... Nechci se tady hned od začátku zapsat nijak kontroverzně a přijmu jakýkoliv názor - a ať si kdo chce co chce říká, mně se prostě líbí. Krásnýma bych je asi taky nenazval, ale přinejmenším jsou jiný a tím (aspoň pro mě) zajímavý, a pointa tohoto designu mi dává smysl.

Tak jen do mě! - a neberte si servitky!😆 Postupně přidám další své kousky, za který mi snad tyhle odpustíte...

2024-01-31 000844.JPG

Líbí se mi a to tak, že dost. Mám rád ukazatel rezervy nátahu a umístění korunky "Bullhead". Nevypadají jak běžná konfekce a i to mám rád. 👍🏻

Více info a tvé dojmy v nějakém obsáhlejším příspěvku bych taky snesl....

Odkaz ke komentáři

V 30. 1. 2024 v 23:34, Gasolineman napsal:

Zdravím všechny! Jako návštěvník fóra jsem pročetl celé toto vlákno i to druhé podobné "Jaké Hamilton máte dnes na ruce?", našel jsem zde spoustu zajímavých informací, a jelikož pár Hamiltonů mám, tak jsem se rozhodl zaregistrovat, abych mohl občas i komunikovat a vznášet případné dotazy. Jinak jsem nováček nejen tady, ale vlastně i v celé chrono-mánii obecně. Bohužel nejsem ani zdatný fotograf, takže uměleckých zátiší a romantických fotek z přírody se ode mě nejspíš nedočkáte...😜 

Dost ale kecu, tady jsou moje 1. Hamiltony a zaroven i 1. automaty...

IMG_E4555a.jpg

Hele mě se líbí, jsou hodně nekonvenční, líbí se mi skeleton za tou mřížkou, protože tak neruší. A celek korunka, kyklop, datum je super. A proporce slibují skvělou nositelnost na jakékoli ruce.

Odkaz ke komentáři

Tak přikládám jednu fotku přesně jak se válím na gauči, tak před tím ty hodinky vůbec nešly vyfotit a ani nebylo vidět kolik je hodin. Na první pohled to moc nevypadá, ale funguje to. Balení super, dokumenty pěkně v obálce a zvolili stejnou přepravu jako já tedy cenné psaní expres a za méně než 24 hodin doma.

IMG_20240327_101459.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...