Cyber Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Odesláno 25. března 2018 Tak jsem se take zapsal na pepsi waiting list, odpoledne mi ma zavolat kolik lidi je predemnou Ta informace je k ničemu, bez toho aby jsi věděl kolik kusů a kdy dorazí. A to Ti fakt nikdo v ČR neřekne.
Cyber Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Odesláno 25. března 2018 Odkud pochází informace, že ty nové Pepsi nepůjdou prohodit na oyster tah? Když se dívám na fotky a videa napojení na pouzdro, tak nevidím jediný rozdíl oproti mým DJ41 na jubilee.Není to informace, je to pouze můj odhad, na základě zkušeností s prodejní strategií RX. Stačí aby posunuli o necelý milimetr otvor pro stěžejky blíž k pouzdru a lehce modifikovali endlink na Jubilee a nikdo si Oyster na pouzdro nenasadí ( což mi připadá logické, aby se vizuálně odlišil předchozí model WG od SS ), Podobnou strategii už párkrát použili.
Petr15 Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Odesláno 25. března 2018 Přesně tak, nejspíš to bude v pozici stezejky. Navíc, nové DJ41 mají lug to lug 21mm, GMT mají 20mm. Musel by jsi vzít jubilee z dj36
tedwine Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Odesláno 25. března 2018 Jsem zvedavej na real. Tady na tom videu a na kazdy druhy fotce taky vypada ta modra vic jak fialova a ta cervena vic jak ruzova.Ked som ich prvykrat videl v predajni, tiez som bol zhrozeny, oproti propagacnym foto az hnusne farby. Je to ako kolega pisal koli ziarivkam. Na prirodzenom svetle je to parada Je to sice wg pepsi, ale lunetu maju identicku so steel verziou..
monika1910 Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Odesláno 25. března 2018 Tie pepsiny sa mi pacia stale viac a viac... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
tedwine Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Odesláno 25. března 2018 Tie pepsiny sa mi pacia stale viac a viac... Odoslané z môjho iPhone cez TapatalkNo bodajby nie si uz vo waiting liste?
monika1910 Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Odesláno 25. března 2018 Zatial nie, ale pokusenie je to obrovske... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
tedwine Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Odesláno 25. března 2018 Ponahlaj , inak budes cakat ako na srdce.
M.S. Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Odesláno 25. března 2018 Co mi ohledně Baselu prokouzlo: Ač to vůbec neřekli, Sky-Dweller cifr s římskými číslicemi je mrtev (mně narozdíl od Mayweathera chybět nebude) a stejně tak full WG verze. Sent from my iPhone using Tapatalk
Cyber Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Odesláno 25. března 2018 (upraveno) Napojeni je možná udeláno tak, aby nešel nasadit oyster a nešlo je zaměnit za zlaté pepsi. JInak za mě pecka !Takže zřejmě potvrzeno, oyster přehodit nejde. Ale třeba půjde udělat nějaká modifikace. Uvidíme až budou na stole. Upraveno 25. března 2018 uživatelem Cyber
Návštěvník Mitak Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Odesláno 25. března 2018 Kde a kým je to potvrzeno?
bru7us Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Odesláno 26. března 2018 Odkud pochází informace, že ty nové Pepsi nepůjdou prohodit na oyster tah? Když se dívám na fotky a videa napojení na pouzdro, tak nevidím jediný rozdíl oproti mým DJ41 na jubilee.This BaselWorld, Rolex showed us the new steel Rolex GMT-Master II Reference 126710. With a Jubilee bracelet. That?s right, the new Rolex GMT-Master II reference 126710 comes on a type 69200 bracelet. And that?s basically the only option for this watch, as an Oyster bracelet will not even fit the new case of the new Pepsi GMT-Master II.https://www.fratellowatches.com/rolex-gmt-master-ii-reference-126710/
sashator Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Odesláno 27. března 2018 Kde a kým je to potvrzeno?Včera pražským Rolex butikem, oyster na ně dát nepůjde
Chumpus Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Odesláno 27. března 2018 Mně se ty kolotočářský Daytony docela líbily, nevim, co proti nim máte Ale vážně, víc se mi zamlouvá předchozí verze v bílém zlatě. Když jsem viděl první info, že Rolex má jako hlavní novinku Pepsiny na jubilee, tak jsem byl skeptický. Starý GMT Pepsi na vytahaným jubilee jsou sice super a mám to rád, ale tady mi to nějak nesedělo. Naživo ale super, fakt. Dokázal bych si to představit na ruce.
Jarett Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Odesláno 27. března 2018 Zajímavé postřehy .... https://www.rolexforums.com/showthread.php?t=594675 Zejména tvrzení Rolexu, že nemá příliš zájem prodávat ocelové hodinky, kvůli nižší marži, mě překvapila ... myslel jsem, že je to naopak ... na druhou stranu to vysvětluje, proč se na některé modely čeká tak dlouho
mazzi Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Odesláno 27. března 2018 Zajímavé postřehy .... https://www.rolexforums.com/showthread.php?t=594675 Zejména tvrzení Rolexu, že nemá příliš zájem prodávat ocelové hodinky, kvůli nižší marži, mě překvapila ... myslel jsem, že je to naopak ... na druhou stranu to vysvětluje, proč se na některé modely čeká tak dlouho Už vidím svolávací akci pro majitele 116710 BLRO na výměnu černýho cifru za modrý
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se