Biges Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 (upraveno) Ahoj! Uvažuji o nějaké bastlo-renovaci v Eltonu a rád bych tam nechal dát hliníkovou šikmou lunetu.Prosím, máte někdo fotky s jinými, než černými? Elton to určitě umí. Díky předem Upraveno 30. ledna 2018 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Myslíš něco jako je tenká luneta na původních Elton sport nebo původní hliníková na první sérii Prim Sport 1? Ne jako je ta novodobá tlustá luneta z Eltonu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 (upraveno) Prim jiné umí omezeně, ale mrni na fotky Prim Sport RAF LE, tam se dělala modrá dokonce GMT, pak tu kolovala červená na hodinkách co si kdysi nechával dělat vintagelover Ferrari red and snow white a minimálně v minulosti tu byly pokusy (někde ve vlákně) modré a červené (tuším snad pozitiv i negativ) Edit:zdehttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/102539-ps-1-311raf/?p=1831651http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/107532-elton-sport-snow-white-ferrari-red/?hl=%2Bsnow+%2Bwhite Upraveno 30. ledna 2018 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Ferrari red and snow white - myslíš tohle...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 30. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Myslíš něco jako je tenká luneta na původních Elton sport nebo původní hliníková na první sérii Prim Sport 1? Ne jako je ta novodobá tlustá luneta z Eltonu? Novodobá Prim jiné umí omezeně, ale mrni na fotky Prim Sport RAF LE, tam se dělala modrá dokonce GMT, pak tu kolovala červená na hodinkách co si kdysi nechával dělat vintagelover Ferrari red and snow white a minimálně v minulosti tu byly pokusy (někde ve vlákně) modré a červené (tuším snad pozitiv i negativ) Edit:zdehttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/102539-ps-1-311raf/?p=1831651http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/107532-elton-sport-snow-white-ferrari-red/?hl=%2Bsnow+%2Bwhite Ferrari red and snow white - myslíš tohle...? Dík za odkazy i fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 30. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Z hlubin Chronomagu jsem vyštrachal ještě toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Jo, tu tuším nechával dělat stráša nebo financ, nicméně tehdy kolem toho byly nějaký řeči, že další nechtějí, protože s tím byl problém a z červených se povedl jen jeden kus z mnoha. Dnes bych řekl, že to už je v pohodě, viz RAFky. Minimálně na mým kusu luneta vypadá dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Tu duralovou bílou s červenym textem mám teď já. Viz pondělní fotka ve vlákně Jaké prim máte na ruce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 (upraveno) nechával jsem to dělat já, červený i modrý. Červený bral vintagelover, modrý jsem si nechal a pak je prodal, jednu straspoloviKeců okolo toho bylo dost, trvalo to docela dlouho a to tam ještě nebyla Míša Kmínková. Pak jsem udělal ještě pokus o objednání samostatné inverzní lunety s trojúhelníkem (jak byla na Igenech nodate) a to jsem po roce vzdal a koupil jsem noudejty na aukru, sundal z nich lunetu a prodal je s normální plechovou s lumibodem. A ještě mám doma inverzní černobílou lunetu. Vypadá to docela dobře, ale na běžný nošení nedoporučuju. Elox působí i jako ochrana proti poškrábání a neeloxované plochy docela trpí na šrámy Upraveno 30. ledna 2018 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Ty "red and white" Eltony mi tu v inzerci loni v létě utekly. Přesněji nechal jsem si je utéct. Nabídku jsem objevil ještě "živou", ale říkal jsem si, že jsou takové holčičí a najednou byly fuč...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 31. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 (upraveno) Ty red and white mám já, moc dík financovi za jejich vytvoření (respektive odkomunikování a odrozčilvání se s Eltonem), jsou to moje nejnošenější hodinky, díky nim jsem si také oblíbil hodinky s bílým cifrem Taky dík za dodatečné fotky Upraveno 31. ledna 2018 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Já vím, Bohumile, já vím, byls rychlejší (rozuměj moudřejší.) Jen na ně dávej Bacha, když je hodně nosíš, nezaslouží si olítat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 31. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 (upraveno) Z jiného soudku - Všimli jste si, že na některých Elton Spotrech je nápis ELTON SPORT vyvážený (třebas zrovna ty bílé), na jiných je však SPORT tlustším fontem, třebas na limitce Elton Sport... Upraveno 31. ledna 2018 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Ty red and white mám já, moc dík financovi za jejich vytvoření (respektive odkomunikování a odrozčilvání se s Eltonem), jsou to moje nejnošenější hodinky, díky nim jsem si také oblíbil hodinky s bílým cifrem Taky dík za dodatečné fotky Vytvořil je vintagelover,ja jen objednaval lunety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Každopádně jsme je s Davidem konzultovali, takže "stvořitelé" jsme vlastně oba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 31. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 (upraveno) OKej, dík, už to snad nespletu :-D Upraveno 31. ledna 2018 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se