sashator Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 (upraveno) Na oslavu toho, že Omega pokračuje jako oficiální časoměřič pro olympijské hry, vytvořili kolekci hodinek Seamaster čítající pět barevných provedení. Sice jde o limitovanou edici, ale to se u Omegy musí brát trochu s nadhledem- vyrobeno bude 2032 kusů každé barvy. Tento počet symbolizuje rok 2032, kdy Omega oslaví 100. výročí jako oficiální časoměřič. Hodinky byly inspirovány stopkami ze 70. let.Jinak hodinky budou mít příjemných 39,5mm, tikat v nich bude inhouse kalibr 8800, po obvodu budou mít kružnici rozdělenou po 20sec intervalech pro snadnější měření pulsu, cena CHF5000. Omega tak částečně cenově navazuje na nelimitovanou edici Railmasterů jako jejich entry level modely s inhousem.Osobně mě moc neberou, ale kupce si asi najdou. Líbí se mi vyřešení dýnka, řemeny vypadají taky fajn. I minutové indexy řešené "cikcak" v kombinaci s dlouhou minutovou ručkou nevypadají zle. zdroj: ofiko Omega stránky a HODINKEE Současně Omega vydává i jakýsi set (podobě jako tomu bylo loni u 1957 Trilogy Collection), který obsahuje všech 5 barevných provedení. Hodinky v tomto setu se oproti verzi zmiňované na začátku líší ciferníkem- ten byl inspirován tentokrát stopkami z Londýna 1948. Kalibr je zde 8806 (netuším rozdíl oproti 8800), opět je zde stupnice na měřění tepu, dýnko a řemeny totožné, pouzdro tatktéž. Setů by mělo být vyrobeny dohromady 100 (počet opět souvisí se stým výročím v roce 2032).Tyto už mi přijdou hodně usedlý. Radši bych volil předešlou verzi. Upraveno 31. ledna 2018 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Ty setový se mi líběj.. ty standard nějak nic moc. Leč naživo to může bejt dobrý. To dýnko se šroubama mi teda nejede vůbec.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 31. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Ještě by mě zajímalo jak bude vypadat to číslování na boku pouzdra- u military hodinek a pilotek dobrý, ale tady nevim nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Černobílá varianta je super, jsem zvědavej na cenovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 u ty edice 100ks kde je 5ks v sade je cena za 1ks hodinek 5180 Eur....takze x5..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 31. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Moc nerozumím těmhle setům- konkrétně tady je to úplnej nesmysl, kdo dá 25tis EUR za totožný hodinky, kde krom řemenu ani ty barvy skoro nejsou vidět? Moc v tom nevidím ani ten sběratelskej potenciál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Takhle nějak si předsdtavuju pěkný a povedený hipsterský hodinky z Kickstarteru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Vypadá to jak něco z Eltonu pro českej olym. tým... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Moc nerozumím těmhle setům- konkrétně tady je to úplnej nesmysl, kdo dá 25tis EUR za totožný hodinky, kde krom řemenu ani ty barvy skoro nejsou vidět? Moc v tom nevidím ani ten sběratelskej potenciál mas tam jeste ten zvonecek, prece. Na to nezapominejme:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Tak berte to tak, že to je zakázka od pořadatele a nějak se s tím poprat musí, na byznys to taky neníšpatný oboustranně (někdo platí za to že je offical timekeeper, ten druhý se revanšuje objednávkou),rozdat se to v pohodě rozdá, to je to nejmenší.Asi jako Primácký hodinky kupované státem za účelem podarování na repre účely.Sakra, to je ale paralela . . . i cenově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Za me by stacilo mit v krabce jedny + 4x remen, cifr a fterinofku... doplneno mottem: Do it yourself based on your skin colour! Your Omega! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doq111 Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Tie setove sa mi celkom pacia, akorat 5x tie iste hodiny? Aspon to mohli spravit tak ze by tam boli PO, AT, Speedy atd. Jemne to diverzifikovat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Ty klasické se mi líbí a to snad ve všech barvách, todle se za mě povedlo. A ty řemínky jsou krásné, dobrá inspirace, teď abych hledal někde podobné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 23. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2019 https://www.instagram.com/p/BwlleWxHZrX/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=q868fxs24b1x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 k Tokiu 2020 nove PO v limitke 2020 kusov http://oceanictime.blogspot.com/2019/07/omega-seamaster-planet-ocean-tokyo-2020.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se