instant Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 ano, drevokocúr alebo stromokocúr je z vtipu o maďarovi co nevedel po slovensky, to normalne nikto nepouzije - ani taky madar nie. ale zije si to uz svoj vlastny zivot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 A pritom je to obycajna vevericka;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Paráda a máš skvělý kombo. Na tý posle venkovní fotce, nemáš vyšroubovanou korunku?Korunka ma takový osazení takže to tak může vypadat.. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 A jedna po probuzení i se stylovým otlakem Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2018 (upraveno) taky mam skoro kazde rano - zvyknes si Upraveno 10. února 2018 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 13. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 jsou nádherný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 (upraveno) Z fotek jsou dokonale sterilní. Ale protože jsem už měl v ruce leccos, je mi naprosto jasný, co to vzbuzuje naživo. Ty ručky jsou hustý. Upraveno 13. února 2018 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 13. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Zatím jsem spokojenej... Dvojka pro většinu příležitostí. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 17. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaarda Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 nádherný seika, asi si je taky kópim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 26. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Perfektni kousek, ja se po nich snad taky podivam! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Jsou lepší, než jsem si myslel. Omluvte sníženou kvalitu obrazu:Ciferníky ručičky indexy jsou si samozřejmě s 029 hodně podobný, ale proporce všeho jsou malinko jinak.Dobrej detail je, kde má minutovka u quartzů zastrčenou osičku - jestli je u quartzů tak vystředěná kvůli kvůli jejímu lepšímu vybalancování nebo to jen tak vyšlo. I na tu lunetu u quartzů bych si asi zvyk, ale něco na způsob klasiky by mi sedělo víc.Pouzdro quartzů nemá klasický gracilně-banánový profil, ale to je třeba i plus. Ke tříčlánku to pasuje. Nakonec drobnost, která mě rajcuje - podobný nožičky u pouzdra Q diverů a těch fantastickejch GS "activeline" pouzder, na fotce moje SBGV019: Kdybych si měl navrhout vlastní GS divery: quartz s datem, cifr nechat, luneta spíš SD, pouzdro někde mezi, ale spíš jako Q, tříčlánek a bylo by hotovo (kromě těch jejich pitomejch spon teda). Třeba se časem dočkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Díky za super srovnání šéfe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se