boo-beek Odesláno 12. března 2008 Nahlásit Odesláno 12. března 2008 bandicoot napsal: Trochu OT vzhledem k zadání, ale určitě to za to stojí... http://www.nozesovinec.cz/index.htm ...a dále viz fotogalerie. Nemam slov... Chceme si nechat s manzelkou udelat novy snubaky, ten muj se nejak ponicil... a chteli bysme neco originalniho, takze ja mam jasno Diky za ten odkaz!
mechano Odesláno 12. března 2008 Nahlásit Odesláno 12. března 2008 cigi napsal: originální masivní umělecké šperky tu nabízí firma cigano ( cigi/mechano). Zatím ve verzi titan+umělý rubín. Měli bychom tady například pěkný , dámský , něžně strukturovaný model "Drtič kostí".
cigi Odesláno 12. března 2008 Nahlásit Odesláno 12. března 2008 Nádherná mechanova surovost !! Omlouvám se - mechanistická syrovost !!
PepaSFI Odesláno 12. března 2008 Nahlásit Odesláno 12. března 2008 mechano napsal: Měli bychom tady například pěkný , dámský , něžně strukturovaný model "Drtič kostí". to je hezký, myslím že i šestihran by nevypadal špatně. Zkusím prosoustružit matici.
mechano Odesláno 12. března 2008 Nahlásit Odesláno 12. března 2008 (upraveno) PepaSFI napsal: to je hezký, myslím že i šestihran by nevypadal špatně. Zkusím prosoustružit matici. To bude nejlepší , hlavně ať je titanová nebo platinová. Upraveno 12. března 2008 uživatelem mechano
JJ Odesláno 12. března 2008 Nahlásit Odesláno 12. března 2008 Nevím, kolik jsi do toho ochoten dát a zda Tvoje přítelkyně chce prostě jen vybírat z hotového, nebo zda by ji lákalo se na tvorbě spolupodílet, ale opravdu bych zvážil výrobu na zakázku. Jak píše xmenm05, pokud si člověk nevymýšlí moc, ceny bývají velmi rozumné.
3dny Odesláno 12. března 2008 Nahlásit Odesláno 12. března 2008 jsem stálý klient zlatníka Mádra a jeho syna šikovný šperkaři a vzhledem k lokalitě i výteční střelci .) ceny velmi příjemné bohužel nemůžu připojit fotku kousků jenž máme doma, páč od návratu z dovolený nemůžu najít krysu digitální...
Kalifx Odesláno 12. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2008 JJ napsal: Nevím, kolik jsi do toho ochoten dát a zda Tvoje přítelkyně chce prostě jen vybírat z hotového, nebo zda by ji lákalo se na tvorbě spolupodílet, ale opravdu bych zvážil výrobu na zakázku. Jak píše xmenm05, pokud si člověk nevymýšlí moc, ceny bývají velmi rozumné. Určitě zvažuju i tuto možnost. Respektive nejraději bych volil tuto možnost. A přítelkyně samozřejmě také Má poměrně jasnou představu co by chtěla, ale ráda si nechá i poradit. A přirozeně miluje originalitu Dostal jsem mimo tohoto vlákna i nějaké SZ s doporučením konkrétních zlatníku, takže je v brzké době zkontaktuju a uvidíme Každopádně vám všem děkuju, moc mně to pomohlo.
Andreas.ks Odesláno 12. března 2008 Nahlásit Odesláno 12. března 2008 Výroba na zakázku je skvělá věc... Se snoubenkou jsme si také nechali udělat prsteny podle svého... něco jsme vygooglili, zlatníčce jsem k tomu ještě něco řekl... a pak jsem se jen divil, o jak nízkou sumu si řekla... Paráda...
cigi Odesláno 13. března 2008 Nahlásit Odesláno 13. března 2008 (upraveno) cigano1 a cigano2 - to už je trochu víc, než matice, mechano se nadřel Nevím, jestli je to patrný, ale titan je použit z konstrukčních a ergonomických důvodů . Upraveno 13. března 2008 uživatelem cigi
boo-beek Odesláno 13. března 2008 Nahlásit Odesláno 13. března 2008 cigi napsal: cigano1 a cigano2 - to už je trochu víc, než matice, mechano se nadřel Hele, cigi, to je vazne nebo si delate prdel? Pokud vazne, tak bych asi mel o neco z Vasi produkce zajem
cigi Odesláno 13. března 2008 Nahlásit Odesláno 13. března 2008 (upraveno) Už jsem si tu někdy dělal prdel? tedy ve spolupráci s mechanem ? Napiš, co chceš, pošli foto a míry přítelkyně (relevantní pro ten šperk :D) , a jde se na to!? Pak je třeba ukecat mechana, aby měl čas - je to prý pakárna. Tohle je prsten a náušnice. Docela rád bych zmáknul nějakej náramek a drž se - hodinky. :D Odmítám ovšem slovo produkce!! Je to tvorba. Čistá ruční práce, exemplář přímo pro každého zákazníka - lépe to ovšem vystihuje klienta, zadavatele...... neumím ty marketingový řeči. Vlastně jsem si to chtěl nechat pro sebe a moji rodinu ... ale když se tu to téma mihlo, tak jsem se pochlubil ...... Upraveno 13. března 2008 uživatelem cigi
bandicoot Odesláno 13. března 2008 Nahlásit Odesláno 13. března 2008 boo-beek: Ještě bych doplnil jednu vlastnost prsten - je to uhlíkovka, po "zapocení" se ale zatáhne a dál nepracuje. Pokud ale se něco mění v těle (přichází choroba, stres atd.), tak ten prsten začne trochu špinit. Funguje to.
Kalifx Odesláno 24. května 2008 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2008 Takže dobré dílo se podařilo. Díky patří především Conradovi, který nám dal kontakt na šikovnou zlatnici Přidávám (pouze pro pořádek, protože neumím fotit ani hodinky, natož zlato) fotografie prstenu, který vypadá v reálu opravdu nádherně.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se