Markynin Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 Na hodinkach se mi objevil takovy lehka povrchni (neni to sram) osoupanina. Nevim jak bych to nazval. Je to matna ocel. Cim to prejet, aby se to ztratilo? Diky za rady.
Mareka01 Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 Cape Cod (leštící ubrousky) anebo stačí i houbička na nádobí. Ale chce to trochu cviku (a nebo vrozené šikovnosti :-) ).
Horhe Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 Otázka zní, co si představuješ pod matnou ocelí? Je to kartáčovaný, pískovaný?
Jeronimo Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 (upraveno) Cape Cod (leštící ubrousky) anebo stačí i houbička na nádobí. Ale chce to trochu cviku (a nebo vrozené šikovnosti :-) ).Počkej, počkej. Houbičkovat něco co má být lesklé nebo leštit cape codem něco co má být matné není moc dobrý nápad. Pár tak opravených hodinek už jsem dával dohromady. Otázka zní, co si představuješ pod matnou ocelí? Je to kartáčovaný, pískovaný?Tady bych asi začal.... Edit: Navíc jak já říkám, jedna fotka by byla lepší než se o tom hodinu nebo dvě bavit. Upraveno 17. února 2018 uživatelem Jeronimo
Markynin Odesláno 17. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2018 Jspu to deep blue DEEP STAR 1000, a je to na boku pouzdra pod korunkpu
Micey Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 Lepsi radu, nez vykaslat se na to, tezko dostanes:) Takovejm toolum sramy slusej.. za tejden nebudes vedet, ze tam neco mas.
Karlos Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 Zas se ale říká, že zkusit se má všechno. Začal bych obyčejnou školní gumou a zkusil to přegumovat.
Dzos Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 Nechat být. Rozhodně se nepouštěj do samodomo houbičkování. Výsledek bude horší, než je to teď. Srazíš hrany atd. Maximálně to můžeš dát někomu, kdo to už dělal a troufne si na to. Třeba Jeronimo. A nedělám mu reklamu :-).
nividic Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 Tipuju pricinu jako zip kapsy bundy, souhlas s ostatnima, nech to plavat. Cim vic je budes nosit, tim toho sice vic chytnou, ale to k tomu patri. Tak to proste je...
Jeronimo Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 Tak to slyšíš. Já říkám, že opravit se to dá a jako ostatní... Nechal bych to pár let být.
Horhe Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 Každopádně na Cape cod i houbicku můžeš rovnou zapomenout
Kid_A Odesláno 17. února 2018 Nahlásit Odesláno 17. února 2018 Lepsi radu, nez vykaslat se na to, tezko dostanes:) Takovejm toolum sramy slusej.. za tejden nebudes vedet, ze tam neco mas. +1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se