Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jaké požíváte akumulátory a nabíječku??

Dnes jsem objednal tuto nabíječku , podle recenzí a zkušeností jde o velmi kvalitní nabíječku.Akumulátory používám od Emosu GP 2700, mám je cca 2 roky a zatím bez problémů.Pro jistotu nosím jako záložní ještě klasické akumulátory.

• Odpovědi 166
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jaké požíváte akumulátory a nabíječku??

Dnes jsem objednal tuto nabíječku , podle recenzí a zkušeností jde o velmi kvalitní nabíječku.Akumulátory používám od Emosu GP 2700, mám je cca 2 roky a zatím bez problémů.Pro jistotu nosím jako záložní ještě klasické akumulátory.

Nabíječku máš dobrou a baterie také.Já je pravidelně před každým hledáním vybiju a znova nabiju tim mám jistotu že celej den vydrží stopro,a tak nemusim nosit náhradní.

Pak už je to na štěstěně.A je dobrý miti lepší i sluchátka.

Odesláno

IPC1 a její varianty je opravdu téměř to nej.

To opravdu nej je dnes MAHA C-9000 a její varianty. O ničem lepším nevím.

díky za info :smile_anim:

hlavně Maha nabíjí 0,2 A do 2,0 A, což IPC1 dává max O,7 A.

Odesláno

Nabíječku máš dobrou a baterie také.Já je pravidelně před každým hledáním vybiju a znova nabiju tim mám jistotu že celej den vydrží stopro,a tak nemusim nosit náhradní.

Pak už je to na štěstěně.A je dobrý miti lepší i sluchátka.

Také po každém hledání nabíjím.Náhradní mám z toho důvode že pokud máš jednu baterii v sadě špatnou, tak se chová i zbytek špatně. tzn. máš 4 ks baterií, 1 kus má kapacitu2700 mAh, jedna baterie spadne na 1000 mAh a ostatní se budou chovat stejně.Tak jsme najednou na 4000 mAh namísto 10800 mAh.Tím se nám potom zkracuje hledací doba, ale naštěstí mě to ještě nepotkalo.

Odesláno

Jo baterky jsou potvory :-) Ale zatim mě nikdy moc nezlobily tak v poho :-)

Odesláno

Dnes mi kamarád poslal fotky z mrcasu. S pravděpodobností, rovnající se jistotě nalezl MiG 17, který tady v okolí spadl na přelomu let 1961-62. Ověřil jsem si to u bývalého kolegy, který v sousední vesnici dělal okrskáře.

Pilot přežil, armáda zajistila jen ostrou munici a větší zbytky draku. Motor je v kráteru. Pěknej nález, řekl bych.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Ne, je to na jihu Čech. Musím ještě pochválit "plukase" včera v hospodě správně přeložil nápis na jedné součástce, kterou už mám doma - BEPX /bukvy/. Asi to bylo tím, že pil čaj s citrónem :wheelchair:

Upraveno uživatelem gandalf
Odesláno

Ne, je to na jihu Čech. Musím ještě pochválit "plukase" včera v hospodě správně přeložil nápis na jedné součástce, kterou už mám doma - BEPX /bukvy/. Asi to bylo tím, že pil čaj s citrónem :wheelchair:

super kop

já dnes vyrazil na hodinu do lesa.Výsledek viz. foto.Kopnuto na jednom místě.

Posted Image

Odesláno

myslis jako "VĚRCH", jo? ;)

Odesláno

Je to asi hodně napínavé hobby...kamarád z dětství do toho byl blázen,lítal všude možně po bojištích (DUKLA atd),krom toho i sbíral staré uniformy,helmy atd...měl toho plnej kvartýr,ale jednou se mu to stalo osudné...granát mu explodoval v panelákovém bytě...je to už skoro 20let. Lidi prej vybíhali s baráku na boso,jako kdyby bylo zemětřesení....

Odesláno

Je to asi hodně napínavé hobby...kamarád z dětství do toho byl blázen,lítal všude možně po bojištích (DUKLA atd),krom toho i sbíral staré uniformy,helmy atd...měl toho plnej kvartýr,ale jednou se mu to stalo osudné...granát mu explodoval v panelákovém bytě...je to už skoro 20let. Lidi prej vybíhali s baráku na boso,jako kdyby bylo zemětřesení....

Kdo s čím zachází, s tím také schází.

Nic proti, ale kamarád musel "snad" tušit že tím ohrožuje rodinu, sousedy, ne? Ostre munici nějak neholduju. Když se kopne větší průměr munice , tak se vola pyrotechnik, že ano . . . .

Odesláno

Na přírubě je ruky věrch :tomcat: prej ho tam sundali soudruzy z NDR jak stříleli do vzduchu :-)

Odesláno

Kdo s čím zachází, s tím také schází.

Nic proti, ale kamarád musel "snad" tušit že tím ohrožuje rodinu, sousedy, ne? Ostre munici nějak neholduju. Když se kopne větší průměr munice , tak se vola pyrotechnik, že ano . . . .

Nerozumím tvému příspěvku a taky nevím komu radíš, já se jen podělil o asi 20let starej příběh....o mrtvých jen dobře (nikoho sebou nevzal)....

Odesláno

V klidu jsem také názoru že se munice netahá domu zpátky zahrábnout naházet na to jiné železo at to odradí jiné hledače a hnije to dál.Nebo pyrotechnika zavolat.

Tím že to tahaj domu tak za učelem delaborování a jsme u toho 1000 krát to vyjde a po 1001 to řachne škoda každého života.

A ještě to háže špatný světlo na tento koníček a to nemluvim že to provokuje zákaz.

Odesláno (upraveno)

Zdravím pánové,

chtěl bych taky zkusit pobýhat po humnech s detektorem....jsem uplny zacatecnik...

jde mi jen o tom, porad nejaky pristroj, ktery bych si mel poridit pro uplny zacatek....je jich hodne, a vy samotni mate urcite nejake zkusenosti.

PS: zatim jsem registrovany na nejakem webu, ale tam jsem muj dotaz jeste nevznesl, treba to bude stacit zde.

diky.

Upraveno uživatelem sodik
Odesláno

Zdravím pánové,

chtěl bych taky zkusit pobýhat po humnech s detektorem....jsem uplny zacatecnik...

jde mi jen o tom, porad nejaky pristroj, ktery bych si mel poridit pro uplny zacatek....je jich hodne, a vy samotni mate urcite nejake zkusenosti.

PS: zatim jsem registrovany na nejakem webu, ale tam jsem muj dotaz jeste nevznesl, treba to bude stacit zde.

diky.

Záleží co chceš hledat a jakou máš cenovou představu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...