Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 166
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Koupil jsem a zase prodal detektor Garrett 150. Zas po letech, bych si nějaký zase pořídil. Jaká značka je srovnatelná s tím Garrett? Koupil bych použitý. Kdyby mě to zas opustilo, abych na tom tolik netratil. Teď bych chodil se synem.

Odesláno

S Garrettem 150 snad není srovnatelnej žádnej (nepočítám srágory typu Velleman), protože to byl jeden z nejhorších detíků, ale byl levnej a tak s ním hodně lidí začínalo. V podobné cenové relaci je třeba Zero 30 a přitom je o několik tříd vejš.

Odesláno

Našel jsem na bazoši Zero 23. Cena je výš než jsem chtěl utratit, ale když ho zase prodám dál, po té co by mě to přestalo bavit, tak to nebude tolik bolet.

Odesláno

Koukni na Lovce pokladů. Je tam rubrika bazar a dají se tam koupit slušný detíky za dobrý peníze. Většinou jsou kupovaný přímo na stránkách a nikdo si nedovolí prodávat šunty. Něco jako bazar tady na Chrono.

Odesláno

Dnes asi 4 hodinky na vycházce a nabirání energie pod sluníčkem ... 4 mince - Rakousko Uhersko, co si zatím neidentifikovatelneho, patrony a samozřejmě bordel. Ale hezky úloveky....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Pridam jednu pozitivnu skusenost s detektorovanim. Som vytratil snubak na zahrade a v zufalstve si pozical detektor. No aby som to zkratil,... detektor bol uplne naprd, ale ako som tam s nim smejdil, tak som prsten nasiel ocami.

Odesláno

Klasický omyl všech začátečníků. Půjčím si detektor a najdu něco tak prťavýho, jako je prstýnek. To je jako představa, nikdy jsem neřídil, půjčím si auto a dojedu za město do marketu.

Než se člověk naučí dobře detík odladit a naštelovat a než si ho neposlouchá, aby z něj vmáčkl maximum, tak to trvá čtrnáct dní až měsíc. Potom si půjčíš jinej detektor a jsi tam kde předtím.

Odesláno

Já koupil před lety nějakej levnější detektor, stálo to asi 6 tisíc. Jdou tam nastavit kovy, které to má rozlišovat a třeba ztracené zlato po zahradě jsme nacházeli na 100%. 

Když jsem chtěl k tomu přitáhnout děcka, nakoupil jsem a zakopal po lese pár lacinejch prstýnků a angličáky a šli jsme hledat :-)

Odesláno (upraveno)

Jjj je se s tím učím taky pořád

Zda se mi, že na pole musím mít jiné nastaveníí než do lesa.... tzv pole vše zam***any hluboko od traktorů kombajnů a nehledá skoro nic když se nenastaví na hloubku za to les jemný režim deník je citlivý a vše cca do 5 Cm hloubky ... tudíž čudlíky prvních 5 min po přechodu pole les zavářím tak, až mám strach že je urvu nebo promáčknu

Gunman :0D Tvl to je nápad .... doporučím dál, horší je aby sis pak s téma autíčkama nechtěl hrát ty a pak nebyl smutnej že se nenašly :0D

Upraveno uživatelem Lobber
Odesláno (upraveno)

Imho, kucí, nevíte kde by se tady dala sehnat zlatnická kyselina ???

Abych byl konkrétní... zlato, stříbro, platina, palladium ....

všude po mne chtějí certifikaci :0/ i když nějaké v tomto směru mám ( a ne málo ) na tyto věci mi to bohužel prodat nemohou....

děkuji

Odesláno

Jestli myslíš zkušební kyselinu na ryzost drahých kovů, tak to není problém.

Já to schválně zkusil zadat do vyhledávače a vyskočilo mi hafo odkazů do obchodů, jen to strčit ko košíku. Zadej zkušební roztok na zlato a můžeš objednávat.

Odesláno

Je fakt, že jsem koukal na zkušební roztok. Na zlanici.swah.cz jsem se proklikal až k odeslání objednávky.Ale jestli to je kyselina, nebo jinej sjrajtík jsem neštudoval. Takže za případnou blamáž se omlouvám.

Odesláno (upraveno)

Jjj je to právě kyselina, a jen tak to neprodaj... Sice mám papíry co se tyče starožitnictví. Ale i tak sem v tomto směru odepsaný... Asi opravdu budu muset zabrousit v jiných vodách a vzít nějaký podpultový prodej :0)

• po 5 týdnech...
Odesláno

Jen pro zajímavost sem prsknu něco z nedávných hledání ... něco střelného. tikajícího, Něco z košilek a kalhot, a platidla a pečetí pytlů z mlýna ... plus něco ochranného ( tedy teď by to moc ochranné nebylo :0D )

Odesláno

da sa kupit slusny detektor okolo 300 eur? chcem sa s tym trochu pozabavat, aspon by som sa nenudil na vychadzkach :) popripade ak by sa chcel niekto zbavit niecoho jeteho... (mail v podpise)

Odesláno

da sa kupit slusny detektor okolo 300 eur? chcem sa s tym trochu pozabavat, aspon by som sa nenudil na vychadzkach :) popripade ak by sa chcel niekto zbavit niecoho jeteho... (mail v podpise)

To asi míč ne, tedy aspoň co se tyče nových, a aby hlavně za něco stály... Dle mého, bych koukal jestli chceš nový spis po něčem od 400-730?...

tady máš do 300,- https://www.detektorykovu.cz/teknetics/teknetics-eurotek-pro-set-ii

Ale šel bych spis do tohoto aspoň : https://www.detektorykovu.cz/pro-hledani-minci/makro-racer-gold-detektor-kovu

Ta síla, přesnost .... citlivost je tam znát, bude té to bavit víc, než si koupit něco levného a pak se tahal jen s předraženým těžítkem...

A nebo pak fakt kouknout na bazar : https://www.lovecpokladu.cz/forum/prodeje-a-vymeny-zanovnich-detektoru-770 ...

asi budeš chtít taky hledat všeho chuť bez nějaké bližší specifikace že

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...