Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrej večer (no spíš ráno) ,

v hodinkách jsem začátečník = tedy posuzuji převážně "jen" podle vzhledu. Chtěl by hodinky kolem 5000,- ale sam. peníze nejsou hl. kriteriem. zatim mi padly do oka tyhle

http://i154.photobucket.com/albums/s254/sved007/IMG_0922.jpg

a nebo tyhle

http://aukro.cz/item325202751_luxusni_lete...c_12400_kc.html i když ty jsou dost přeplácaný

co Vy jako odborníci pomůžete mi trošku v rozhodování? Předem díky, jo a sam. kdo je má nebo s nima má nějaký zkušenosti, rád uslyšim nějaký komentáře k nim.

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
A pak honem zmiz... :suicide_anim:

Protoze jestli nezmizis, tak zjistis, ze potrebujes vic nez jen jedny hodinky ;)

PS: Ale Radim ma pravdu. Nejdriv si ujasni jake hodinky vlastne chces. A pak si teprve vyber. Zuzi se ti tak vyrazne zorne pole pro vyber.

Odesláno

to je normální začátek - něco přeplácanýho, bude následovat vývoj...nekažte kolegovi tu radostnou cestu ;) ..ale jak vidím ty Atlasy, OT mě napadá - už se tu někde vyřešilo, jak je to s vodotěsností u té korunky co otáčí "kompasem"??

Odesláno
to je normální začátek - něco přeplácanýho, bude následovat vývoj...nekažte kolegovi tu radostnou cestu ;) ..ale jak vidím ty Atlasy, OT mě napadá - už se tu někde vyřešilo, jak je to s vodotěsností u té korunky co otáčí "kompasem"??

Atlasy mam, v bile barve. Jak je vodotesnost u korunky pro kompas vyresena nevim. Ale vodotesne jsou. Bez problemu se v nich chodim koupat a do pary.

Odesláno

koukni se ke kubsonovy na chronoshop má slušný ceny a velice příjemný jednání

http://www.chronoshop.cz/katalog.php?pmi=68

CHRONOSHOP.cz | hodinky, automatické hodinky, Seiko, Steinhart, Archimede, Traser, Di-Modell

kolem 5000 bys měl asi nejlepší samuraje které zase sehnal už se přestali dělat

já osobně mám suma a max spokojenost ale ty ted nemá v nabídce a jsou taky

dva krát dražší tak to bys asi nechtěl

Odesláno

4Radimk: hmmm dík :)

4žabák: no tak ty samuraje jsou výborný určitě o nich budu přemejšlet

4l3stat: díky za link, no dvakrát už je docela velký navýšení ale kdo ví....

jinak díky všem

Návštěvník YPO
Odesláno
no jo vidis... to DPH je 19 procent, ne?

záruku risknu :) počítám, že musej vydržet :)

Tady je máš levnější ;) - nejsou tedy v titanu

Návštěvník YPO
Odesláno
no když já asi radši ten titan... aby mi neutrhly zápěstí :) nebo myslíš,že je to ''chyba''?

ocelové nejsou těžké .... za 10 minut nebudeš vědět,že je máš na ruce

Odesláno
no když já asi radši ten titan... aby mi neutrhly zápěstí :) nebo myslíš,že je to ''chyba''?

Titan je měkčí, než ocel - je na něm vidět každé škrábnutí podstatně dřív, než na ocelových. Pokud nejsi alergický na ocel, doporučil bych ti právě ocelové. Na váhu se dá zvyknout, časem ti to nepřijde.

Odesláno
Titan je měkčí, než ocel - je na něm vidět každé škrábnutí podstatně dřív, než na ocelových. Pokud nejsi alergický na ocel, doporučil bych ti právě ocelové. Na váhu se dá zvyknout, časem ti to nepřijde.

ja som mal titanove Samurai niekolko mesiacov na ruke takmer denne, prilis som ich nesetril, ale zo skrabancami som problemy nemal...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...