jamikadze Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 (upraveno) cawko takze dnes sa mi ozvali 3 co by mozno chceli orisky)) Vec sa ma tak,ze zlavu mi dal 20 percentnu na kazde hodinky ORIS co budem u neho kupovat.NO keby,ze sa bralo viacero kusov tak zlava moze ist samozrejme este hlbsie. zatial je to tak ze na tahu te diverky vyjdu 19 939,88 CZK na gume 18 297,77 CZK vse je z 20 percentnou zlavou. A vie Vam to poslat aj priamo na adresu urcitou spolocnostou.Ako som pisat viacerim ja z toho nechem nic.JA mam z toho dobre meno a to mi staci,kedze viem,ze mi to pomoze pri kupe dalsich mojich orisiek. keby ze ste sa 3 spojili tak mozno cena na tahu by bola 18 500cz a to si myslim ze superrr. Upraveno 5. ledna 2011 uživatelem jamikadze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patris Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 To vypadá slibně. Jenom nevím, jak se domluvit hromadně. Cena 18 000 je pro mě akceptovatelná.Pochlub se, jaké Orisy se už u tebe hřejou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 (upraveno) To vypadá slibně. Jenom nevím, jak se domluvit hromadně. Cena 18 000 je pro mě akceptovatelná. Pochlub se, jaké Orisy se už u tebe hřejou? takze moje prve 44m a moje nove druhe 47 v orange prevedeni Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. ledna 2011 uživatelem jamikadze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patris Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 44ky jsou brutálně nádherný, dodatečně gratuluji! I ta černá jim svedčí. Jestli tedy bude slušná cena, dostaneš se na těch 18 i s dopravou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamikadze Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2011 na tahu asi tasko za 18,jedine ze by viaceri brali.Ale na gume skorrrr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxcarlos Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 Tak se mi dnes podařil husarský kousek - jomashop.com dal Oris TT1 blue steel za 589USD, tak jsem je koupil:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 (upraveno) Tak se mi dnes podařil husarský kousek - jomashop.com dal Oris TT1 blue steel za 589USD, tak jsem je koupil:) hele, nevidel jsi to blbe? nebyla pred tim jeste jednicka? edit: ja jen, ze je tam nikde nevidim... slevy maji, to jo, ale takovyhle slevy nevidim. Upraveno 20. ledna 2011 uživatelem little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 nebo se jim vloudila nejaka chyba pri uprave cen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxcarlos Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 No kazdopadne je uz mam 7 mesicu doma:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 No kazdopadne je uz mam 7 mesicu doma:))) no za 600 dolarů, to je super kauf...já mám z USA TT1 na gumě za 900 dolců je ten obchod solidní / prověřený? jestli tam náhodou není nějaké ale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se