laskajefajn Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Šok jako prase. Vémola byl podle mě tak silné otreseny že ani teď asi neví co se pořádně stalo:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 A ja se zařekl, že už nikdy vsazet nebudu Přál jsem Attilovi vizezství, čekal bych ho spíš až ke konci druhého kola případně třetím, protože Karlosova fýza není žádný zázrak i když dře jak kůň, tak to má ve svalech, ale ne fýze. Ale to, že ho Attila vypne tak rychle . klobouk dolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Tak to vis, kdyz par let vykrikujes do sveta jak si nejlepsi a pak te madar ani ne za 3min sfoukne jak svicku, to je pak tezky procitnuti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Jestli měl fakt v prdeli rameno, což je docela stěžejní, pak chápu, ze to dnes nebyl on...Měl asi respekt, ale takhle dlouho stát, to nemohlo dopadnout jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 (upraveno) Tak sem se nechal zblbnout, ze vyzkousim tu o2 tv sport.. holky docuceli star dance, zkontroloval jsem, ze existuje zkusebni jednorazove přihlášení jen na o2 sport za dve kila, zkontroloval, ze program toho bojoveho večera je do 24.00 (!).. namackal hesla, vsechno potvrdil, nahodil obraz a... Rovnou vyhlasovali viteze a skoncilo to.. tak jsem dal zkusebne 2 kila za vyhlaseni vitezu :-o)) No abych byl přesný, tak jeste opakovane zabery jsem stihl... :-) Upraveno 9. listopadu 2019 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 No nekup to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Tos mohl kouknout na youtube, tam už je to zadara :-DTak sem se nechal zblbnout, ze vyzkousim tu o2 tv sport.. holky docuceli star dance, zkontroloval jsem, ze existuje zkusebni jednorazove přihlášení jen na o2 sport za dve kila, zkontroloval, ze program toho bojoveho večera je do 24.00 (!).. namackal hesla, vsechno potvrdil, nahodil obraz a... Rovnou vyhlasovali viteze a skoncilo to.. tak jsem dal zkusebne 2 kila za vyhlaseni vitezu :-o))No abych byl přesný, tak jeste opakovane zabery jsem stihl... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Jestli měl fakt v prdeli rameno, což je docela stěžejní, pak chápu, ze to dnes nebyl on...Měl asi respekt, ale takhle dlouho stát, to nemohlo dopadnout jinak.Mělo být ready, měl sním problem v tréninku, ale mělo být už ready. Sám to řekl, a v zápase vypadal v pohodě, jen nevyšel žádný takedown snažil se o dva a Attila to proste hezky trefil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 69 sekund. Neskutečný výkon! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Já jsem tak šťastnej kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Ja se tesim na rozhovor, pokud nejakej bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Jsem moc zvědavý, jak se změní Karlosuv projev po tomhle. Přeci jen to brutální sebevědomí, které neustále prezentoval, bude asi muset trochu utlumit, aby nevypadal jako úplný kašpar. Jaká bude cesta jeho PíáR...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Bude se dál chovat jako kašpar, to je prostě Karlíto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 a kecal? no nekecal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Že já si na Atillku nevsadil blbec!!!Ja jo dokonce na to prvni kolo, ten kurz byl nesmyslne ustreleny. Ale bohuzel to bylo v kombinaci co nevysla :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Classics Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumi Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Vemola vsadil na Atillu, prodany zapas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Tak to je asi konec kariery ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Určitě není, je rozplynuti velkého snu o návratu do UFC ( aspoň na jeden zapas), ale konec kariéry bych to neviděl . A už 7.12. Mach další zápas v UFC https://www.facebook.com/mmashorties1/photos/a.481510108961472/780753335703813?type=3&sfns=mo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 Boraros bezhlavo utocil a doplatil na fatalnu chybu ... Tak ako aj predosly zapas koli zraneniu prehra Martinek pecka ta rana na celust zapasovala Karlos sklamanie velke aj ked som slovak tak atillovi moc nefandim, nakolko je okolo neho viac medialnej pozornosti ako je pravda takisto ako u gabora. Karlosovi fandim ten tvrdo drel aby dokazal to co dokazal, no dost doplatil na to ako cely cas tvrdil ze atillu zozere atd a celkom fatalne ho podcenil. Zbytocne podla mna cakal v postoji tak dlho kedze v nom je slabsi ... Ta ista chyba ako gabor, silou mocou sa snazil o vyhru az prehral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se