Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

A ja se zařekl, že už nikdy vsazet nebudu :) Přál jsem Attilovi vizezství, čekal bych ho spíš až ke konci druhého kola případně třetím, protože Karlosova fýza není žádný zázrak i když dře jak kůň, tak to má ve svalech, ale ne fýze. Ale to, že ho Attila vypne tak rychle . klobouk dolu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak sem se nechal zblbnout, ze vyzkousim tu o2 tv sport.. holky docuceli star dance, zkontroloval jsem, ze existuje zkusebni jednorazove přihlášení jen na o2 sport za dve kila, zkontroloval, ze program toho bojoveho večera je do 24.00 (!).. namackal hesla, vsechno potvrdil, nahodil obraz a... Rovnou vyhlasovali viteze a skoncilo to.. tak jsem dal zkusebne 2 kila za vyhlaseni vitezu :-o))

No abych byl přesný, tak jeste opakovane zabery jsem stihl... :-)

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři

Tos mohl kouknout na youtube, tam už je to zadara :-D

Tak sem se nechal zblbnout, ze vyzkousim tu o2 tv sport.. holky docuceli star dance, zkontroloval jsem, ze existuje zkusebni jednorazove přihlášení jen na o2 sport za dve kila, zkontroloval, ze program toho bojoveho večera je do 24.00 (!).. namackal hesla, vsechno potvrdil, nahodil obraz a... Rovnou vyhlasovali viteze a skoncilo to.. tak jsem dal zkusebne 2 kila za vyhlaseni vitezu :-o))

No abych byl přesný, tak jeste opakovane zabery jsem stihl... :-)

Odkaz ke komentáři

Jestli měl fakt v prdeli rameno, což je docela stěžejní, pak chápu, ze to dnes nebyl on...

Měl asi respekt, ale takhle dlouho stát, to nemohlo dopadnout jinak.

Mělo být ready, měl sním problem v tréninku, ale mělo být už ready.  Sám to řekl, a v zápase vypadal v pohodě, jen nevyšel žádný takedown snažil se o dva a Attila to proste hezky trefil

Odkaz ke komentáři

Boraros bezhlavo utocil a doplatil na fatalnu chybu ... Tak ako aj predosly zapas koli zraneniu prehra :(

Martinek pecka ta rana na celust zapasovala :)

Karlos sklamanie velke :( aj ked som slovak tak atillovi moc nefandim, nakolko je okolo neho viac medialnej pozornosti ako je pravda takisto ako u gabora. Karlosovi fandim ten tvrdo drel aby dokazal to co dokazal, no dost doplatil na to ako cely cas tvrdil ze atillu zozere atd a celkom fatalne ho podcenil. Zbytocne podla mna cakal v postoji tak dlho kedze v nom je slabsi ... Ta ista chyba ako gabor, silou mocou sa snazil o vyhru az prehral :(

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...