Frantik Odesláno 21. ledna Nahlásit Odesláno 21. ledna V 21. 1. 2025 v 11:31, shewcza napsal: Já bych ho chtěl vidět s Ankalaevem a nebo Rountreem. To by byl masakr, který by ukázal Jiřího skutečné limity. Rozšířit No treba. A mnohem atraktivnejsi, nez potreti s Alexem. 1
Zdenek1307 Odesláno 21. ledna Nahlásit Odesláno 21. ledna Každý zápas je 50:50. O Hillovi taky psali, že má děla, a prohrál. Každopádně je to jedno. Hlavně ať mu tam ta cesta vydrží co nejdýl. Mě se hodně líbila ta změna v reakcích, úhybech a protiúderech. Asi ho ten Kyokushin zase posunul dál. Jinak si jel to svoje a to je dobře, už je prostě takovej.
midloch Odesláno 21. ledna Nahlásit Odesláno 21. ledna Jirka je borec, trénuje do plnejch a poslouchá co mu člověk říká a dělá to tak, takže si snad něco z našich seancí mu pomohlo 1
shewcza Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února Leoš jde za chvilku na to. Jsem zvědav jak mu sedne nová váha, navážil v pohodě, tak snad to bude dobré!
shewcza Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února To jo, ale těch opiček bylo na můj vkus už dost.
warann Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března Tak co, da to Alex? https://www.sport.cz/clanek/bojove-sporty-mma-velka-sance-pereira-se-muze-stat-nejlepsim-bojovnikem-ufc-v-hlave-ma-dalsi-soupere-5108630#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.sznhp.box&dop_req_id=xaawruxCYPe-202503071004&dop_id=5108630&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=abtest269_like_comment_small_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
shewcza Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března Aktuálně v polotěžké není nikdo jiný kdo by mohl Alexe ohrozit. Ankalaev určitě ty zbraně na to porazit Alexe má, ale nesmíme zapomínat na ten hrozivý levý hák Alexe, který jestli padne, tak je hotovo. Každopádně se těším. 1
Emiliano Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března Za mě výhra Ankalaev. Pereira celej zápas nějakej zabržděnej.
14titi Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března Nebyl to tedy atraktivní zápas, ale Poatan si to prohrál sám. Podle mě měl přehnaný respekt z toho, že půjde na pletivo nebo na zem a zároveň ho ten russák přesvědčil, že umí udeřit i z postoje. Nevěděl si s ním rady a calf kicky nejsou samospásné 1 1
warann Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března (upraveno) Tak za mě dvě zklamání. První z výsledku, druhý z průběhu, kterej mi přišel dost nezáživnej (nebo jsem měl velký očekávání). Upraveno 9. března uživatelem warann
Zdenek1307 Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března No jo, kdo vi, co zatim bylo. Treba se spatne vyspal. Uz jsem tady kdysi psal, ze kazdej zapas je 50:50. Uvidime jaky info bude par dni po zapasu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se