Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Nee, já narážím na to, jak se tuhle čertili Slováci po fightu s Michalem Teššíkem=). Šolcík pak v nějakým interview s Voborníkem říkal, že by nikdy neodbouchal, pokud by vyloženě nešlo o nějaký lámání atpd. No jestli mu to škrcení dobře nasadil, nebylo na co čekat... Ale mrzí mě to. Díky za info!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak, také vůbec nemusím velkohubá prohlášení a namistrované borce, jenže v případě Karlose v tom nevidím tento případ. Je to podle mne profík, který si jde disciplinovaně a plně koncentrovaně za svým cílem, včetně toho všeho okolo, jako je show pro lidi, pro sponzory, pro scouty z UFC... On ví, že na sebe musí upoutat, dělat show. Jen tak má šanci se znovu dostat do UFC, musí to umět prodat, ty výsledky. Já osobně mu fandím, je to dříč, jde zq tím jako buldok a nenechá se odradit. Klobouk dolů. To on podle mne teď táhl scénu našeho MMA nahoru, tam, kde je její popularita dnes...

Odkaz ke komentáři

Velkohubá prohlášení nejsou velkohubá,pokud se splní. Což u Vémoly je bez větších niancí splněno.

Když někdo řekne, že soupeře porazí v prvním kole, tak je to pro mě velkohubý machýrek, ale pokud ho pak opravdu porazí, tak se pak jeho status u mě mění z velkohubého machýrka na borce

Odkaz ke komentáři

moco: Jen takové přátelské a neofenzivní popíchnutí: z posledních dvou slibovaných ?1. kolo TKO? nebylo ?1.kolo TKO? ani jedno=P. Ale chápu Tě a beru.

Nemůžeš mít všechno:-) , mě stačilo ukončení v 1.

Odkaz ke komentáři

moco: Jo ty jsi z Olomouce....teď už chápu to ?nejsou placený za přesčasy? atd.=)

Jinak vážně jsem si pohrával s myšlenkou, že se pojedu na UFC223 podívat. Když vidím, co tam ten psychopat tropí na výtržnosti a jak se ta původně fantastická fightcard rozpadla...ještěže to neklaplo. To by bylo nas..ání, panečku...

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...