OndraTce Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 To je škoda! A co - zachrápal nebo odbouchal?=) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Klepnul, ale uz to bylo asi fakt na hrane, pak mu trvalo dlouho nez se zvednul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2018 Nee, já narážím na to, jak se tuhle čertili Slováci po fightu s Michalem Teššíkem=). Šolcík pak v nějakým interview s Voborníkem říkal, že by nikdy neodbouchal, pokud by vyloženě nešlo o nějaký lámání atpd. No jestli mu to škrcení dobře nasadil, nebylo na co čekat... Ale mrzí mě to. Díky za info! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Vysvětlení:https://www.sport.cz/ostatni/bojove-sporty/clanek/974944-cesky-terminator-nejsem-na-smrtelne-posteli-ale-treneri-mi-dali-stopku.html#topstory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Trochu mne mrzí ty čachry promotérských organizací ohledně zápasu Karlose s Atilou... Je to škoda, ale jde o peníze, takže se to trochu dalo čekat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Jinak, také vůbec nemusím velkohubá prohlášení a namistrované borce, jenže v případě Karlose v tom nevidím tento případ. Je to podle mne profík, který si jde disciplinovaně a plně koncentrovaně za svým cílem, včetně toho všeho okolo, jako je show pro lidi, pro sponzory, pro scouty z UFC... On ví, že na sebe musí upoutat, dělat show. Jen tak má šanci se znovu dostat do UFC, musí to umět prodat, ty výsledky. Já osobně mu fandím, je to dříč, jde zq tím jako buldok a nenechá se odradit. Klobouk dolů. To on podle mne teď táhl scénu našeho MMA nahoru, tam, kde je její popularita dnes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Velkohubá prohlášení nejsou velkohubá,pokud se splní. Což u Vémoly je bez větších niancí splněno.Když někdo řekne, že soupeře porazí v prvním kole, tak je to pro mě velkohubý machýrek, ale pokud ho pak opravdu porazí, tak se pak jeho status u mě mění z velkohubého machýrka na borce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 moco: Jen takové přátelské a neofenzivní popíchnutí: z posledních dvou slibovaných ?1. kolo TKO? nebylo ?1.kolo TKO? ani jedno=P. Ale chápu Tě a beru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 moco: Jen takové přátelské a neofenzivní popíchnutí: z posledních dvou slibovaných ?1. kolo TKO? nebylo ?1.kolo TKO? ani jedno=P. Ale chápu Tě a beru.Nemůžeš mít všechno:-) , mě stačilo ukončení v 1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicik Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Prachy, prachy, prachy... na jednu stranu to s tím pásem a titulovým zápasem po zranění Fergusona chápu a na druhou stranu mě to jako fanouška štve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Přece by jsi nechtěl, aby tě mlátili zadarmo. Borci to dělají kvůli těžkým prachům a nejsou placení za přesčasy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 moco: Jo ty jsi z Olomouce....teď už chápu to ?nejsou placený za přesčasy? atd.=) Jinak vážně jsem si pohrával s myšlenkou, že se pojedu na UFC223 podívat. Když vidím, co tam ten psychopat tropí na výtržnosti a jak se ta původně fantastická fightcard rozpadla...ještěže to neklaplo. To by bylo nas..ání, panečku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 20. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2018 Rolo Čambal a Lajoš Klein podepsali kontrakty v XFN. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 A další přestupy z oktagonu do xfn budou následovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 JAJA: Pusť info, jestli můžeš=) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Nemůžu, ale třeba pár hodin zpět podepsal Matěj Kuzník... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 aj rytmus :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2018 JAJA: Jo, o tom Kuzníkovi jsem věděl. Odebírám na FB XFNNews. Pořád nějak nemůžu kousnout toho Melouna. Ale má u Novotnýho podepsány jen 4 fighty, tak snad není všem dnům konec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2018 Tak co, pánové? Jdete se někdo mrknout na gala 28. v O2? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2018 Tak co, pánové? Jdete se někdo mrknout na gala 28. v O2?Asi ne. Ale rád bych viděl Karlose, jak zničí Patrika... Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se