laskajefajn Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 (upraveno) Každopadne zapas to byl pekny a melo to grady. Karlosovi podle me v poslednim kole dochazela fyzička a kdyby bylo jeste jedno kolo tak by to mohlo skončit jinak ale jasne ze se tady nehraje na kdyby coby... Patrik je dobry ze po skonceni zapasu Vemolu pochvalil a doufam ze budou zase kamaradi Upraveno 29. června 2018 uživatelem laskajefajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 quest987> uznání Kinclovi za obranu a za nástup v postoji ve třetím kole. Bylo vidět, že Karlosovi naháněním a snahou ukončit ho na zemi došla fýza. Na to oko Kincl neviděl, protože dostal koleno, bylo krásně vidět, jak po inkasovaném kolenu několikrát sáhl rukou na oko. Každopádně zajímavý zápas, který nebyl tak jasný, jak se očekávalo. Ale vyhrát může jen jeden a Karlos chtěl víc... Tak se můžeme těšit na další zápasy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 (upraveno) No jak mluvil o tom Attilovi, nechci aby to vyznělo nějak blbě, ale myslím si, že by dostal Karlos strašný bití. Attila je komplexní bojovník a na zemi bude Karlosovi vyrovnaným soupeřem. Edit: o postoji se nemusíme bavit, tam ho seseká každý druhý. Upraveno 29. června 2018 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 shewcza> no, taky jsem si říkal, že být tam Attila, asi by ten zápas byl trochu jiné kafe a výsledek mohl být opačný. Ale na druhou stranu si myslím, že tenhle zápas byl dost podstatně ovlivněn Karlosovým shazováním váhy, což by v případě Attily padlo, tam by šli asi o váhu výše, ne? Na Karlosovi bylo vidět, že není úplně fit...Protože proti Pínovi to byl jiný Karlos, byl na tom mnohem lépe s fýzou, alespoň podle mne. Tak uvidíme. Každopádně, ačkoliv jsem fandil Karlosovi, pro mne je aktuálně nejlepším českým zápasníkem Denisa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Jinak zatim v mem sektoru dvoje hnusny Diesel hodinky, prumer min 60. :-) Já měl opačný problém. S AP v oceli jsem byl v mém sektoru takovej slabší průměr :-). Jinak M. Muradov skvělý zápas, těším se na pokračování jeho kariéry. Pokud se mu vyhnou zranění, má před sebou ještě skvělých 5-7 let. On je zdatný soupeř pro Vémolu a jsou ve stejné váhovce. Subjektivně k hlavnímu zápasu snad jen tolik, že Kincl může být lepší v postoji, ale k čemu mu to je, když první kolo doslova utíká a po minutě a půl jde stejně na zem, ve druhém kole šel po tom koleni málem spát a ve třetím kole vydržel tři minuty na nohou a pak s ním Vémola hodil jak se svojí buchtou. Kincla lze chválit za to, že těch cca deset minut na zemi ubránil, ale to je jen taková útěcha, protože jinak kromě první poloviny třetího kola nepředvedl nic, čím by se měl chlubit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Jen doufám, že bude mít to oko OK. Přišlo mi, že je z toho zbytek zápasu dost ve stresu. Ani ne tim samotným kolenem, ale spíš možnejma následkama. Nebejt toho voka, myslím, že to mohlo dopadnout v 3. jinak. To 3. kolo, to byla ve standupu od Karlose hrozná hospoda.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Neviem chalani pozrel som si ten zapas a nechcem sa nikoho dotknut ale od niekoho kto aspiruje na preslavene UFC by som cakal viac. Taky clovek musi byt o niekolko levelov inde. Sam som vela rokov aktivne sportoval aj ked v inej oblasti a ked sa tam niekto ukazoval ze bude aspirovat povedzme na majstrovstva europy ci sveta alebo taky niekto tam medzi nas prisiel tak nam to pripadalo ze to bolo z ineho sveta. Jednoducho tam musi byt taky ten drive a majstrostvo. To musi priam ziarit z vykonu sportovca. Verim tomu ze je to drina aj co sa tyka tych vahovych kategorii ale taketo veci robi skoro kazdy profi sportovec. Sorry chalani ale zapasnici z UFC su uplne niekde inde ako Karlos Vemola. To nie je majster sveta. Majster sveta vyzera inak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Já Ti nevim, listuju diskuzí a nikdo je tu jako horký zboží do UFC nevidí... Ses asi nějak popletl To takovej Muradov, toho bych si tam časem docela i uměl představit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 (upraveno) busdriver> musím souhlasit, že Muradov byl pro mne včera asi top zápasník v oktagonu. Byl neskutečně namotivovaný, skvěle psychicky i fyzicky připravený, padalo mu to tam přesně, prostě radost se na to dívat. Brazilec sice od začátku vypadal, že není ve své kůži, to ale nijak nesnižuje to, jak ho Makhmud přejel... Osobně mi bylo líto Juboxe, byl skvěle připravený, ale projevila se tam veliká zkušenost Ivana, kdy čekal na sebemenší chybu, ačkoliv v postoji tahal za kratší konec a ani na zemi nebyl ten, kdo má navrch. Škoda, stejně jako Brunclík to měl Jubox urvat v postoji, tam měli nad svými protivníky převahu. Ale pěkné zápasy to byly. Upraveno 29. června 2018 uživatelem speslmbcz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 enslow: Ten drive a majstrovstvo je přímo úměrný kvalitě soupeře a tomu, co mu dovolí. Není důležité dominovat celý zápas. Stačí být lepší v důležité chvíli. To včera Karlos byl.Mně se nejvíc líbil zápas Ivana Buchingera. V prvním kole měl s Juboxem velké problémy, ale v důležité chvíli se projevil jeho drive a majstrovstvo a dopadlo to jak to dopadlo=).Uvidíme. Příští rok má snad být UFC v Praze, tak kdo se na něj ještě nebyl podívat ve světě, má možnost porovnat doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Musím souhlasit s tím, co v tomto pozápasovém rozhovoru Karlos řekl. Myslím, že proti tomu nemůžou nic říci ani jeho zapřísáhlí kritici. Má můj respekt. https://isport.blesk.cz/clanek/ostatni-mma/339017/vemola-kincl-mel-sance-ale-bal-se-ted-musi-s-pokorou-sklonit-hlavu.html Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Patrik ma to oko doopravdy špatny. Pred chvili jsem s nim mluvil. Nastesti uz je doma. Prej to nebyl umysl ale od druheho kola spatne videl. Bohuzel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 (upraveno) Patrik ma to oko doopravdy špatny. Pred chvili jsem s nim mluvil. Nastesti uz je doma. Prej to nebyl umysl ale od druheho kola spatne videl. Bohuzel. Vidím... https://www.sport.cz/ostatni/bojove-sporty/clanek/1002160-nevidel-jsem-vemola-mi-stouchl-prstem-do-oka-odhaluje-kincl-ktery-skoncil-v-nemocnici.html#section-artcl Ach jo... Má to zapotřebí? Zatímco Karlos ho chválil a uznal jako kandidáta na UFC, Patrik musí brečet do médií, že ho Karlos šťouchl do oka a proto prohrál...Myslel jsem, dle jeho řeči po zápase, že dostal rozum a bude se chovat jako chlap, ale asi jsem se spletl.Takhle se šampion nechová, takhle brečí holky. Chlapi přijmou porážku a bolístky si pofoukají někde v ústraní.Po Pínovi, kterej taky nepřekousnul porážku od Karlose tu máme druhého uplakánka.Škoda... Upraveno 30. června 2018 uživatelem speslmbcz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicik Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 Parádní akce, skvělá karta a úžasná podívaná i atmosféra. Byla to moje první návštěva akce bojových umění a SUPER. Počkám s čím příjde XFN na event Marpo vs Rytmus a pojedu znovu. Fakt super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 Cekal jsem vice. I od chovani pred zapasem. Jak male holky. Ty hovadiny co vyvadi Connor do MMA nepatri. Chapu, ze se chteji nejak nabudit, ale tvrdili, ze jsou prateli a pak staci jedna zminka o tom kdo je nejlepsi. Meli tedy soutezit v Kinclove kategorii, kdyz se Karlos chvastal, ze je nejlepsi i v jeho vaze.Jinak za me je u nas jiny, lepsi fighter nez ti dva. - Denisa.Hlavni zapasy nastesti byly jine a ty byly povedene, vcetne toho od Sandry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Tak co říkáte na Viktora Peštu? Jako výkon slušnej, zlepšil ruce, pěkně trefoval, kolo a půl to vypadalo až neuvěřitelně....pak se Alex párkrát tvrdě trefil a bylo po zápase. Škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Já si nemůžu pomoc, mně ten Viktor připadá nějakej zdechlej. Jako bez šťávy. Nevím, no=/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giovany21 Odesláno 11. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2018 Chlapci Viktorovi dosiel kyslik pri tom boji na zemi(ucelove postavenie od rozhodcu),po postaveni mu odisla kondicka a bolo vymalovane...super chytil novy dych a prevalcoval ho ... Co sa tyka Vemolu tak ked je pre vela ludi vzorom tak dakujem pekne...Pre mna je to absolutny antivzor co sa tyka chovania...Ak ho budu mlady kopirovat(spravanie) tak smerujeme do riadnej sracky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Giovany21> viděl jsem to podobně...Viktor sice trefoval celkem dobře v prvním kole, bodově by ho vyhrál, ale to bylo tak vše. Přišlo mi, že ho Saša nechává naschvál vybít, nevypadalo to, že by mu ty Viktorovy údery nějak moc ubíraly kyslík nebo ho nějak jinak ohrožovaly, kromě trocha krve z nosu. Ani na zemi Viktor bohužel nenašel recept na to, jak Sašu trochu rozbít, nic moc tam neprocházelo, ani lokty, nic... Naopak, zase to vypadalo, že Saša jen čeká, až se Viktor vydá a dojde mu. To, že to rozhodčí postavil je diskutabilní, myslím, že tam pořád nějaká aktivita byla, že to stavět nemusel. Ale s tím nic nikdo nenadělá. Po postavení ale bylo jasně vidět, že Viktor je na tom fyzicky hůře, než ruský medvěd Saša. Ten to také viděl, zavětřil, ucítil krev a šel po Viktorovi nekompromisně a tvrdě. Tam už to byla jasná převaha a říkal jsem si, jestli to Viktor dokáže ustát do konce kola. Nedokázal. Škoda, ale Saša ho prostě rozbil, Viktor na to aby vyhrál fakt neměl dost sil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 24. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2018 (upraveno) Denise už se to blíží. A ?elbows allowed?, muhehe! Ten Brazilec nevypadá špatně. Těším se. Co vy?http://www.rizinff.com/en/rizin-11 Upraveno 24. července 2018 uživatelem OndraTce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se