Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Jako ty zápssy v Rizinu, to je brutal... Žádné taktizování, ale brutální bitky už od začátku. Taktika jediná - prvním kole buď já dám KO jemu, nebo on mně... Postavit někoho z těch, co se bijou v prsa v Oktagonu do ringu v Rizinu, tak by asi dostali strašně nařezáno od těch zabijáků...

Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sakra Šolcík, Kozma, Meloun, Denisa...vyšli mi všichni moji oblíbenci=)

Jenom pořád nevidím to finálni kladivo, co toho brazilce Cappelozzu poslalo na zem. Ať na to koukám jak koukám, nevidím. Jinak jednou se trefil pěkně, Denisa hulil jako prase ale sežral to=). A teď titulák...

Odkaz ke komentáři

Jj, taky se těším... Jirka má skvělou techniku.

Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk

Tak tady bych si dovolil nesouhlasit. Právě v technice má největší rezervy a zbytečně fasuje. Ruce dole, nestíhá vykrývat...

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Jdete někdo na oktagon 10 ? Na ty zápasy se celkem těším. Hlavně na Deaka.

Měli jsme slíbené lístky od Kozmy, ale prý mu je zabavila přítelkyně pro roddinu. Tak teď váhám.

Já jsem lístky dostal k narozeninám a taky se už na to těším. Být tebou, tak neváhám a rozhodně jdu. Bude to podle mě doposud nejlepší turnaj u nás. Jen škoda, že tam není ten zápas Pirát-Petrášek

Připojuji aktuální zápasovou kartu pro motivaci :-)

post-36117-0-70860200-1541749510_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

To jsem nevěděl. Proč nejde Krištofič s Petráškem?

prohrál na Oktagonu 9 se Siwym a tím přišel o možnost bojovat s Petráškem na desítce. Petrášek mu dokonce fandil, ať postoupí a může mu dát za uši :-)

Upraveno uživatelem ABCDE
Odkaz ke komentáři

Pirát věděl, že dostane strašně namláceno, tak to vzdal. Potažmo se zranil. To že prohrál na zápas nemělo žádný vliv. Meloun mu fandil proto, aby ho mohl seřezat s plným sebevědomím.

Edit: Takhle to podle mě nějak bylo :-)

Upraveno uživatelem shewcza
Odkaz ke komentáři

Pirát věděl, že dostane strašně namláceno, tak to vzdal. Potažmo se zranil. To že prohrál na zápas nemělo žádný vliv. Meloun mu fandil proto, aby ho mohl seřezat s plným sebevědomím.

Edit: Takhle to podle mě nějak bylo :-)

Kvůli zranění zrušil ten předešlý zápas s Petráškem, který měl být na Štvanici

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...