Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

@bandicoot Promiň, ale to jsou pouze kecy. Vůbec bych se nedivil, kdyby tu šanci od UFC nikdy nedostal...Posral to, tečka. Jsem fanda i po prohře, ale ten způsob je fakt hořkej a dost tím pošlapal svůj odkaz. Ale třeba to tak černě vidím jenom já...

• Dát hlas 3
Odesláno

Ulberg pujde urcite s Ankalaevem. Ostatni se uvidi. Jirka prohral treti titulovou bitvu za sebou, takze asi bude muset zase aspon 2 zapasy odkroutit a to je zase rok a půl. Taky to ted dost posral myslim a hodne bojovniku a fandů ho za to odsoudí. Narodi se mu dcera a bude mit jine starosti. Ale tezko rict, UFC v tomhle nema jasny pravidla, vsechno se ridi jen "aktualnim engagementem" 🙂 

Odesláno

Tedy útočit na nohu a pak prohlásit měl jsem ho na lopatě, ale bylo mi ho líto,   to mi hlava nebere

Odesláno

Jakejpa killer, dyk je plnej soucitu. Mě to teda přijde nějaký celý dost trapný, jestli nechce ubližovat lidem, asi se dal na dost blbou kariéru. Bušido nebušido:)

• Dát hlas 1
Odesláno
před 1 hodinou, Micey napsal:

Jakejpa killer, dyk je plnej soucitu. Mě to teda přijde nějaký celý dost trapný, jestli nechce ubližovat lidem, asi se dal na dost blbou kariéru. Bušido nebušido:)

Vim o tom prd, ale naopak dorazit soupeře a neztrapňovat ho soucitem mi přijde vic bušido a kodex samuraje. Jak mam Jirku rad, tak řečem o soucitu nevěřím. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...