Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Bába si je povodí, a političtí živnostníci budou dělat co jim řekne. 

Celý je to cirkus s jediným cílem aby Bába vydělal.

Tvrdý nástup idiokracie. 

• Dát hlas 1
  • Odpovědi 19,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 22 hodinami, Jehlan napsal:

Každé jedno slovo 👍

Ja viděl jen o těch průzkumech a musel jsem to vypnout…hrozný bláboly 

• Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 1
Odesláno
před 3 minutami, vanderB. napsal:

Ja viděl jen o těch průzkumech a musel jsem to vypnout…hrozný bláboly 

Já viděl předvolební strašení komunisty. Aby šli zklamaní voliči SPOLU k volbám zachránit republiku.

To bylo v době, kdy kvůli BTC hodně lidí přiznalo, že k volbám nepůjde.

Tak začaly komunistům růst preference ( ti blbci v euforii zastavili barák a vzali úvěr na další plakáty 😆

image.png.43100b547c32b8013dd1ec537b6ff6e4.png

Odesláno

No tady je to ještě  při porovnání v pohodě.

Francouzský prezident Emmanuel Macron v pátek večer po jednání s představiteli parlamentních stran jmenoval do funkce premiéra znovu Sébastiena Lecornua

Odesláno

To je zajímavý. Před volbama jsem v životě od nikoho z opozice neslyšel jak jsme na tom v porovnání s jinými. A jen co se nám tam pomalu hrne lůza, která se sama stydí za svoje výroky, tak se začnem srovnávat a utěšovat se, že to mohlo být ještě horší. Klasika.

• Like 2
  • Dát hlas 1
Odesláno

Tak vo tom, kdo je to Turek a kam miri se tu bavime uz pul roku...20251011_115119.jpg.3808afacfe73d9c7159e01a96fd1c738.jpg

P.s.Zajimavy spis ted uz jenom je, jestli to jsou fakt jen "testosteronovy klukovsky leta" jak to sam komentuje... ale vzhledem k jeho rvačkam i noc po volbach, to je asi furt to samy...

Pss.ne opravuju, neni to zaiimavy, proc travit cas a premyslet zdali turek dospel nebo jeste ne.. je spousta dulezitejsich veci a tenhle by byt ministrem proste nemel...

Odesláno

Co mne ale hrozně štve je lež, která se šíří v mediálním prostoru. Jeho spolunácíčkové tvrdí následující: „Za Filipa Turka se postavili z židovské obce, kteří říkají, že Filip Turek určitě není žádný neonacista, že je maximálně debil.“

Tohle vůbec není pravda. Tohle pronesl silně kontroverzní Aaron Günsberger při natáčení jakéhosi videa v červnu 2024. S tímhle fakt Židovská obec nemá co do činění.

No a o A.G. si můžete udělat představu po pár minutách na webu.

• Dát hlas 1
Odesláno
před 42 minutami, petr_cha napsal:

P.s.Zajimavy spis ted uz jenom je, jestli to jsou fakt jen "testosteronovy klukovsky leta" jak to sam komentuje... ale vzhledem k jeho rvačkam i noc po volbach, to je asi furt to samy...

Myslím, že člověk může v telecích letech blbnout na kvadrát, ale jsou věci, které prostě neudělá a pokud je udělá, tak je to stigma a těžko může tvrdit, že sice udělal chybu, ale odpracoval si to (což je dnes populární floskule).

Každopádně je to pro Andreje dar, protože může Motoristy odkázat do patřičných mezí, dotlačit je k nominaci odborníků a případně postavit vládu na jiném půdorysu, třeba i na troskách Spolu. KDU s Babišem vládli, žádný armagedon nenastal a chuť moci je omamná.

• Dát hlas 1
Odesláno

Všichni Andymu vyčítali, že nejdřív řeší ministerstva, pak křesla, a že na programové prohlášení kašle. Ale už je to konečně tady. Andy se vzpamatoval, a programové prohlášení vlády je na světě. Sice stručné, ale co taky ....

1. Žádný trestně stíhaný člen vlády nebude vydán

2. Na oplátku podpoří další rozvoj Agrofertu z peněz daňových poplatníků

Za mne dobrý! 🙂

• Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
Před hodinou, STRKKT napsal:

Myslím, že člověk může v telecích letech blbnout na kvadrát, ale jsou věci, které prostě neudělá a pokud je udělá, tak je to stigma a těžko může tvrdit, že sice udělal chybu, ale odpracoval si to (což je dnes populární floskule).

Každopádně je to pro Andreje dar, protože může Motoristy odkázat do patřičných mezí, dotlačit je k nominaci odborníků a případně postavit vládu na jiném půdorysu, třeba i na troskách Spolu. KDU s Babišem vládli, žádný armagedon nenastal a chuť moci je omamná.

Turka i jeho kamaráda RCH sem dříve sledoval kvůli autům . V momentě jak začal s politikou tak sem přestal . A asi úplně nejvíce mi vadí ten jeho kamarád a ty jeho názory na všechno . Za Covidu pro ně byl AB ten největší hajzl a vida už to nevadí. 

Jinak co já slyšel na začátku týdne tak ministr nebude, ale bude jím Hynek Kmoníček 😉 

Odesláno
před 10 minutami, Marapis napsal:

Turka i jeho kamaráda RCH sem dříve sledoval kvůli autům . V momentě jak začal s politikou tak sem přestal . A asi úplně nejvíce mi vadí ten jeho kamarád a ty jeho názory na všechno . Za Covidu pro ně byl AB ten největší hajzl a vida už to nevadí. 

Jinak co já slyšel na začátku týdne tak ministr nebude, ale bude jím Hynek Kmoníček 😉 

Jo, mel jsem to stejne. A vlastne i mam. Protoze to, do ceho se transformoval ten retard z bugatkou, to je vyjimecnej bizar. Turek a Chlad jsou mega vredy

• Dát hlas 2
Odesláno
před 3 minutami, horal napsal:

Má je tam kde je potřeboval mít. 

Mě je zle ze všech. Ale Turek dlouhodobě dokázal, že je mi z něj víc zle než z Babiše.

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

@YPO nejsem si tak úplně jist, že s tím Tvým: "tak třikrát hurá" souhlasím. Vysvětlím. Čím silnější bude pozice AB ve vládě, tím hůř. No a že současný vývoj Motoristy oslabuje  a Bábu posiluje, je snad jasné.

O tom, že je Turek kokot snad netřeba opět psát.

• Dát hlas 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...