petr_cha Odesláno 15. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2025 Tak treba se neco vysetri... proc se ten jouda vratil nepochopim.. ale zatceno bylo i vice lidi.. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/bitcoiny-policie-zasah-olomouc.A250814_234245_domaci_kha
petr_cha Odesláno 15. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2025 Nektere komentare jsou docela vtipne.. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
warann Odesláno 15. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2025 Zabava ceskych duchodcu VID-to nemá chybu -WA0000.mp4 1
bandicoot Odesláno 15. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2025 To nemá chybu. Vlastně to byl plán od začátku tohle trumfuje velitele z Čáslavi.
Bert Odesláno 15. srpna 2025 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2025 Paráda. Tak jsem si vzpomněl na prvák .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petr_cha Odesláno 15. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2025 Rek bych, ze jirikovskemu venku dosly penize, ze to nemel posefovane.. bitcoiny blokle a cash neumel vyvezt...https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/dve-bedny-plne-eur-na-miste-spojenem-s-jirikovskym-se-nasly-bankovky-v-hodnote_2508150906_mst
Conrad Odesláno 15. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2025 (upraveno) Připadá mi to jako pimprdlové divadlo pro veřejnost. Chlap je doma s ženou a dvěma dětmi, má dnes přijít podat vysvětlení a v noci na dnešek policie koná ve velkém stylu. Stačilo přeci jen dům ohlídat a jednat, pokud by se dnes nedostavil. Jo kde jsou ty doby kdy zatýkat chodil pan Bouše a Brůžek Upraveno 15. srpna 2025 uživatelem Conrad 1
Conrad Odesláno 15. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2025 (upraveno) Vedení jednoho z nejprestižnějších filmových festivalů na světě Toronto Film Festival (TIFF) rozhodlo, že stáhne z programu dokument o masakru teroristického hnutí Hamás ze 7. října 2023. Svůj krok zdůvodnilo obavou o autorská práva, protože tvůrci filmu prý nedostali povolení od teroristů Hamásu, jejichž záběry jsou ve snímku použity, píše web deníku The Times of Israel. Upraveno 15. srpna 2025 uživatelem Conrad
petr_cha Odesláno 15. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2025 To nemá chybu. Vlastně to byl plán od začátku tohle trumfuje velitele z Čáslavi. Komedianti :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
bandicoot Odesláno 15. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2025 Jak jsem si u toho profilu PB musel ověřit, jestli to to neni parody account, nez jsem to dal sem, tak jsem tam na X teď zavítal znovu, ověřit totéž u ED.
Micey Odesláno 15. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2025 Je. Neprestava me udivovat snaha koalice posrat nam minimalne dalsi ctyri roky.. 2
odjinud Odesláno 15. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2025 Takže Jiříkovský bude jedinej "zlej muž" a zbytek jak lilie? No, ne že by nebyl, ale jestli to má být jen na něm...
Bert Odesláno 15. srpna 2025 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2025 A na to jsi z předchozích příspěvků přišel jak?
paro Odesláno 15. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2025 Decroix je strašná slepice. Nesouhlasím. Kur domácí je užitečný tvor… pomni vajíčka, slepice na smetaně, kohout na víně Sent from my iPhone using Tapatalk 1
bandicoot Odesláno 15. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2025 Existuje nějakej politik, kterej se neztrapňuje pubertálníma memečkama? A tenhle se bude vysmívat Turkovi. Kurva chci tak moc, když chci kampaň založenou na programech?
odjinud Odesláno 15. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2025 před 33 minutami, Bert napsal: A na to jsi z předchozích příspěvků přišel jak? V návaznosti na to, co psal Blažek na síti X.
Bert Odesláno 15. srpna 2025 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2025 No a jak to bylo na začátku? J byl odsouzen. Stát nehacknul NTB. Stát ZRUŠIL ZAJISTĚNÍ. Tady bych rád četl rozhodnutí ... No a dál je to známé. Za mne Bláža za dnešní ekvilibristiku palec nahoru. Je asi tak stokrát lepší právník než D. V průběhu průseru jsem jeho argumentaci pečlivě sledoval. Dost dobrá. Těžce průstřelná. Uniklé fragmenty auditu: búúúúú, víme úplný houby, ale B to neměl udělat, protože si myslíme, ře to neměl udělat ....
odjinud Odesláno 15. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2025 Je to tak. Jenom má Blažek smůlu, že je před volbama a vykládat si to bude kde kdo a kde jak...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se