petr_cha Odesláno před 14 hodinami Nahlásit Odesláno před 14 hodinami Tak treba se neco vysetri... proc se ten jouda vratil nepochopim.. ale zatceno bylo i vice lidi.. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/bitcoiny-policie-zasah-olomouc.A250814_234245_domaci_kha
petr_cha Odesláno před 14 hodinami Nahlásit Odesláno před 14 hodinami Nektere komentare jsou docela vtipne.. :-) 1
warann Odesláno před 14 hodinami Nahlásit Odesláno před 14 hodinami Zabava ceskych duchodcu VID-to nemá chybu -WA0000.mp4 1
bandicoot Odesláno před 14 hodinami Nahlásit Odesláno před 14 hodinami To nemá chybu. Vlastně to byl plán od začátku tohle trumfuje velitele z Čáslavi.
Bert Odesláno před 13 hodinami Autor Nahlásit Odesláno před 13 hodinami Paráda. Tak jsem si vzpomněl na prvák ....
petr_cha Odesláno před 13 hodinami Nahlásit Odesláno před 13 hodinami Rek bych, ze jirikovskemu venku dosly penize, ze to nemel posefovane.. bitcoiny blokle a cash neumel vyvezt...https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/dve-bedny-plne-eur-na-miste-spojenem-s-jirikovskym-se-nasly-bankovky-v-hodnote_2508150906_mst
Conrad Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Odesláno před 12 hodinami (upraveno) Připadá mi to jako pimprdlové divadlo pro veřejnost. Chlap je doma s ženou a dvěma dětmi, má dnes přijít podat vysvětlení a v noci na dnešek policie koná ve velkém stylu. Stačilo přeci jen dům ohlídat a jednat, pokud by se dnes nedostavil. Jo kde jsou ty doby kdy zatýkat chodil pan Bouše a Brůžek breclav-jirikovsky-razie.webp Upraveno před 12 hodinami uživatelem Conrad 1
Conrad Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Odesláno před 12 hodinami (upraveno) Vedení jednoho z nejprestižnějších filmových festivalů na světě Toronto Film Festival (TIFF) rozhodlo, že stáhne z programu dokument o masakru teroristického hnutí Hamás ze 7. října 2023. Svůj krok zdůvodnilo obavou o autorská práva, protože tvůrci filmu prý nedostali povolení od teroristů Hamásu, jejichž záběry jsou ve snímku použity, píše web deníku The Times of Israel. Upraveno před 12 hodinami uživatelem Conrad
petr_cha Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Odesláno před 12 hodinami To nemá chybu. Vlastně to byl plán od začátku tohle trumfuje velitele z Čáslavi. Komedianti :-) 2
bandicoot Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Odesláno před 11 hodinami Jak jsem si u toho profilu PB musel ověřit, jestli to to neni parody account, nez jsem to dal sem, tak jsem tam na X teď zavítal znovu, ověřit totéž u ED.
Micey Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Odesláno před 11 hodinami Je. Neprestava me udivovat snaha koalice posrat nam minimalne dalsi ctyri roky.. 2
odjinud Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Odesláno před 11 hodinami Takže Jiříkovský bude jedinej "zlej muž" a zbytek jak lilie? No, ne že by nebyl, ale jestli to má být jen na něm...
Bert Odesláno před 11 hodinami Autor Nahlásit Odesláno před 11 hodinami A na to jsi z předchozích příspěvků přišel jak?
paro Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Odesláno před 11 hodinami Decroix je strašná slepice. Nesouhlasím. Kur domácí je užitečný tvor… pomni vajíčka, slepice na smetaně, kohout na víně Sent from my iPhone using Tapatalk 1
bandicoot Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Odesláno před 11 hodinami Existuje nějakej politik, kterej se neztrapňuje pubertálníma memečkama? A tenhle se bude vysmívat Turkovi. Kurva chci tak moc, když chci kampaň založenou na programech?
odjinud Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Odesláno před 11 hodinami před 33 minutami, Bert napsal: A na to jsi z předchozích příspěvků přišel jak? V návaznosti na to, co psal Blažek na síti X.
Bert Odesláno před 10 hodinami Autor Nahlásit Odesláno před 10 hodinami No a jak to bylo na začátku? J byl odsouzen. Stát nehacknul NTB. Stát ZRUŠIL ZAJISTĚNÍ. Tady bych rád četl rozhodnutí ... No a dál je to známé. Za mne Bláža za dnešní ekvilibristiku palec nahoru. Je asi tak stokrát lepší právník než D. V průběhu průseru jsem jeho argumentaci pečlivě sledoval. Dost dobrá. Těžce průstřelná. Uniklé fragmenty auditu: búúúúú, víme úplný houby, ale B to neměl udělat, protože si myslíme, ře to neměl udělat ....
odjinud Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Odesláno před 10 hodinami Je to tak. Jenom má Blažek smůlu, že je před volbama a vykládat si to bude kde kdo a kde jak...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se