Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Připadá mi to jako pimprdlové divadlo pro veřejnost. Chlap je doma s ženou a dvěma dětmi, má dnes přijít podat vysvětlení a v noci na dnešek policie koná ve velkém stylu. Stačilo přeci jen dům ohlídat a jednat, pokud by se dnes nedostavil. Jo kde jsou ty doby kdy zatýkat chodil pan Bouše a Brůžek

breclav-jirikovsky-razie.webp

Upraveno uživatelem Conrad
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Vedení jednoho z nejprestižnějších filmových festivalů na světě Toronto Film Festival (TIFF) rozhodlo, že stáhne z programu dokument o masakru teroristického hnutí Hamás ze 7. října 2023. Svůj krok zdůvodnilo obavou o autorská práva, protože tvůrci filmu prý nedostali povolení od teroristů Hamásu, jejichž záběry jsou ve snímku použity, píše web deníku The Times of Israel. 

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
Decroix je strašná slepice. 

Nesouhlasím. Kur domácí je užitečný tvor… pomni vajíčka, slepice na smetaně, kohout na víně

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Dát hlas 1
Odesláno

No a jak to bylo na začátku? J byl odsouzen. Stát nehacknul NTB. Stát ZRUŠIL ZAJISTĚNÍ. Tady bych rád četl rozhodnutí ... No a dál je to známé. Za mne Bláža za dnešní ekvilibristiku palec nahoru. Je asi tak stokrát lepší právník než D. V průběhu průseru jsem jeho argumentaci pečlivě sledoval. Dost dobrá. Těžce průstřelná. Uniklé fragmenty auditu: búúúúú, víme úplný houby, ale B to neměl udělat, protože si myslíme, ře to neměl udělat ....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...