Přejít na obsah

Prim Sport - Záhadné pouzdro

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 592
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V čem by byla nákladnější výroba. A podle tisku ciferníku co je zde k mání ten tisky vypadá dobře. A počet dílů je stejný. Tady opravdu záleží na tom kdo poskytne hodinky, kdo to přeměří a kdo to hodí na papír a 3D model. A podle dílny termín 7-21 dní, doprava DHL 36 hodin. Jo a ještě jedna maličkost většinou si počítají 100 USD za každý díl za model.

väčšie hodinky = viac potrebného materiálu na výrobu? :D  + ak dotyčný nemá Orlíky na vzor a nevie si ich požičať, ich zakúpenie vyjde na viac ako kúpa Igenov a prejde to do nákladov. Inak máš celkom dobré znalosti ako vidím :) ...Keby sa potvrdili dohady o výrobe diplomat púzdra a prevedenie bude podarené (luneta okolo skla musí byť fest ostrá aby hádzala tie správne odlesky), tak do neho za cenu Igen púzdra pôjdem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bude to aspoň výhoda pro Elton:)(stejně je to nebaví) a ve finále i pro nás:) Elton nebude muset řešit tolik renovací a bude konečně stíhat. Pak budou dodací lhůty do měsíce:) 

Pozitivní přístup, to se cení! :-D

Kdo si počká ten se dočká, a nebo Do roka a do dne.

Já čekám! Elton mi tu renovaci udělat neumí, tak třeba soudruzi v Číně dokáží to, co soudruzi v NMnM neumí :-D

Odkaz ke komentáři

Ono se to nemusí nechávat dělat v Číně, ale cenovka je potom jinde.

Nepřipadá mi, že by se ty ceny tak lišily. Cca bych to dělil takto:

- Nerez pouzdro Elton 8K

- Nerez pouzdro Čína 4K

- Nerez pouzdro Česko od někoho šikovného ;) někde mezi a to s možností širokých individuálních úprav

V Číně to lze asi vyrobit levně, ale každý člověk s tím má nějaké režijní náklady, které je nutné promítnout do ceny každého kusu.

Odkaz ke komentáři

V sobotu jsem měl PS1 komplet "záhadné-aftermarket" v ruce, musím říct, že pro někoho, kdo není znalec /čti magor, jako my/ jsou to normálně nositelné Primky.

To pouzdro na živo nevypadá zle, bohužel s originálem mají společný jen strojek, což většina smrtelníků netuší....

Odkaz ke komentáři

Aj 683 je mraky. Staci pozriet iny model hodiniek. Prave dnes som to riesil a snad to dotiahneme uspesne. A povodny strojcek pojde do povodneho puzdra. Mam nos cierny cifr doma za 10ecok :) tak uz len rucky a ten kruzok co drzi strojcek. Dalsia vyzva bastlenia bude kaliber 96 v zahadnom puzdre. Pre kazdodenne nosenie super ak to klapne. Ci eta

Odkaz ke komentáři

Taky nesdílím nadšení pro tohle pouzdro a pro neorigo ciferníky, kde "M' vypadá tak, jako z NMnM.

Na zkoušku jsem si před rokem koupil Parexo pouzdro pro PS2.1, jelikož originál to už měl za sebou. Dal do něj strojek s původním modrým ciferníkem a ručičkami, originální lunetu a stejně mi vadí ten pocit, že je to fejk a na ruku se nedostanou téměř vůbec. Na "lítačku" mám několik více jetých Humbert. Pro vodní radovánky a práci v lomu bych v cenové relaci, za kolik se pořídí komplet čínské (?) Igeny volil raději vodotěsné odolné hodinky jiné značky, ale hlavně originální. Ale tak každý to očividně vnímá jinak no a koneckonců já si to taky musel vyzkoušet a přijít na to.

Upraveno uživatelem Shakur
Odkaz ke komentáři

Uprimne, ten cifernik v ruke som nemal, no podla foto mi kvalitou pride spracovany ako NMnM. A co som videl fotky renovovaných igenov teraz naposledy, bol rozdiel na foto nepozorovatelny. Aj tak je to stale renovacka a nie original. Original igen cifr a puzdro ma svoje caro, ale na bezne nosenie nie su. uz len to, ze sa opotrebuva puzdro a nevraviac o tom, ze tam, kde prekukla mosadz su hrany ostre a u man si rok a pol nosenia vyziadalo 5 znicenych kosiel na rukave. Takze za mna nove puzdro je uplne super a splna presne to co od hodiniek na kazdodenne nosenie ocakavam. Zberatel nie som, no mam rad povodne veci a na ten ucel som zohnal 683ku strojcek a ostatne, aby púovodny siel tam kam patri, do pôvodného puzdra a moze oddychovat v zbierkovom stave :) a ja mam dobry pocit, ze mam hodinky, ktore mam rad, splnaju to co ocakavam a nevvidiet na nich zub casu a nenicia mi oblecenie. nie je to o zbierani, ale o pocite kazdodenneho nosenia.

Ak by som mal nove puzdro zrovnavat s NMnM, tak jednoznacne je spracovane jednoduchsie a strojovo. No ponuka presne ten komfort a kvalitu a aj vzhlad,co od hodiniek ocakavam. Este by som povedal, ze tym vylestenim sa daleko viacej podoba pochromovanemu mosadznému puzdru, teda originalu.

Ak uz sa bavime o zberatelskej hodnote, tak za mna igen v mosadznom puzdre, alebo potom novy igen terajsia vyroba a limitka so safirom a novym strojcekom. renovacia je pekna, ma osobne caro, no zberatelskym kuskom by som to nenazval. je to individualizacia na mieru zákazníka. ak to spravi NMnM je to limitka. Ak si niekto doma posklada napr PS2 teraz, co mam black a dam iny cifr, rucky..je to skratka bastl.  Pritom rozdiel je len v autorovi, lebo ani jedny z tych hodiniek nie su davane do pôvodného stavu - renovacia.

Odkaz ke komentáři

No, vyložené vychvalování nevidím, pouze konstatování, že to nevypadá úplně blbě. Někdo prostě využil díry v trhu /etiku neřeším/, nevím  jak to má Elton ošetřené, jestli to mají chráněné, potom je to na nich.

Drtivé většině nehodinkové populace je to u zadele a my víme své.

Originál je jen jeden a v nerezu není.

Odkaz ke komentáři

Když se nad tím zamyslím, tak asi někdo puňkově oživil Prim Sport. Neudělal to Elton, udělal to někdo neznámý, kdo si nechal vyrobit (a v podstatě je jedno kde) pouzdra, ciferníky, zřejmě i ručičky a nabízí to zřejmě za dobré ceny. Něco, co měl asi už dávno udělat Elton a soustředit se přitom na rozvoj strojků, ne na šmrdlání pouzder. Ale možná je to celé jinak... Každopádně nějaké foto, všechna z jiných aukcí :)

post-6998-0-84052600-1528277105_thumb.jpeg

post-6998-0-29066600-1528277112_thumb.jpeg

post-6998-0-48809600-1528277116_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...