Honza.manta Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 To záhadné pouzdro nebylo vyrobeno v ČLDR . Můžeš to upřesnit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 A kde prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Taky jsem moc zvědavý na výrobce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzerik1 Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Jsem jedno velké ucho . Napnutý jako struna jen prasknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
areuratty Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 když svůj výrobek označím názvem - pouzdro na Prim Sport I, použiju zapsanou ochrannou známku?Cele jsem to tu procital, taky by mne zajimalo, kde se najednou neco takoveho vylouplo. Zastavam nazor, ze vyroba alternativy nahradnich dilu neni nic spatneho, ale rozhodne musi byt tato informace dostatecne uvedena na pravou miru v popisu prodeje. Ted k te citaci - zas tak jednoznacne to podle meho nazoru bohuzel neni... Pokud nekdo uvede, ze jde o "pouzdro na Prim Sport", absolutne nic neporusuje, neco jineho je samozrejme uziti "pouzdro Prim Sport". To sluvko "na" v tom udela hodne.Nemyslim se, ze treba pri vyrobe kozeneho obalu na telefon od Apple bych musel zaplatit Applu za uziti "obal na Iphone", tedy bych ho prezentoval jako "obal na nejmenovany telefon kalifornske znacky s nakousnutym jablkem v logu". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Možná to myslel tak, že Čína je jen lidová republika (RPC). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 PRC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2018 Pravdu díš. PRC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 chlapci, dostalo sa ku mne záhadné púzdro a nakoľko som mal možnosť vidieť všetkých 5 typov igen púzdier (pôvodné mosadzné a pochrómované, renovačné nerezové z eltonu, valjouxové nerezové, prechrómované pôvodné mosadzné a aj záhadné), pokúsim sa o zhodnotenie prevedenia a akýsi môj názor na jednotlivé púzdra. Je jasné, že medzi zberateľmi vyhráva pôvodné mosadzné, mám ich doma tiež, mám z nich radosť ako tak ležia v zbierke, ale väčšiu by som mal, ak by sa dali pravidelne nosiť bez straty čo i len mikrónu chrómu Týmto by som uzavrel prvú kategóriu originálov. Potom je tu hľadisko užívateľské a druhá kategória - druhovýroba, či už pod výrobcom, ktorý je najbližší pôvodnému Eltonu, alebo od miestneho majstra Valjouxa, či toto vyššie už spomínané záhadné púzdro. Za najhoršiu variantu na bežné nosenie by som označil prechrómované pôvodné púzdro, ktoré sa väčšinou dáva prechrómovať keď je už pred smrťou a ani chróm mu už nepomôže, tzv. ocucaný bonbón tu poznajú všetci a zberateľská a ani užívateľská hodnota tam nie je nijak vysoká... Renovačné púzdro z eltonu je pekné, ak by však bolo vyleštené po celej ploche, bolo by ešte krajšie, hrany sú ostré, má pár detailov, ktoré ja osobne neriešim, ale odborníci by ho ešte vedeli vyladiť. Cenovo je spomedzi týchto alternatív najdrahšie a aj samotný proces, kým sa ku Vám dostane, je niekedy o nervy Valjouxové púzdro je parádne vzhľadom na to, že ho robí sám, ostré jak má byť, vychytal tam aj nejaké detaily, ponúka širokú škálu variácií, mne osobne príde ako lepšia voľba oproti Eltonu, nie len prevedením, ale cenovo a určite aj časovo. Ak by ešte bolo vyleštené po celej ploche, nie je o čom Nakoniec tu je záhadné púzdro, ktoré tak ako predošlé dve aspoň pre mňa nemá zberateľskú hodnotu, užívateľská hodnota je však pomerne slušná. Naživo to s tými hranami nie je také zlé ako to na fotkách vyzerá, ak na neho nepozerám z blízka a nehľadám rozdiely, kedy oko zberateľa hneď rozozná, že to nie je pôvodné púzdro, tak z diaľky (napr. z metra) by som ho nerozoznal od pôvodného. LD je 19mm, pôvodné dýnko na neho sadlo ako ryť na šerbeľ a aj vnútornosti sa pekne vošli. Vodotesnosť som neskúšal, ale ak by to netieklo okolo skla, tak cez dýnko podľa mňa nie. Mám k nemu aj korunku, ktorá po nasadení išla trošku z tuha, tak som tam dal lubrikant a už to je lepšie Pôvod výroby sa mi zistiť nepodarilo, kamarát na ne narazil na Slovensku, kde mu ich predal starší týpek, osobne som si zobral pár kusov na nosenie, cenovo ma jedno vyšlo zhruba na polovicu toho od Valjouxa. Asi toľko k tomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 (upraveno) Rozumím tomu správně že sis koupil pár kusů samotných pouzder?Pouzdro je včetně šroubovacího dýnka, sklíčka a korunky?Můžeš prosím hodit fotku?Historka se starším týpkem mi připomněla muže s koženou brašnou Upraveno 25. března 2018 uživatelem Joskas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Historka se starším týpkem mi připomněla muže s koženou brašnou To byl jinej týpek, a nebyl ze Slovenska...Spíš mě napadá ten starší slovenskej týpek, co ty hodinky prodává na Aukru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 povedal som Vám to tak, ako mi to povedal kamoš, mám sa ho spýtať na detaily ako týpek vyzeral? Áno, samotné púzdra, púzdro je vrátane otočnej lunety a šrúbovacieho dýnka a tesnenia pod dýnko. Zvlášť som ešte kúpil korunky, vložky lunet a aj nejaké ručky, ktoré mal tiež na predaj. Sklíčka tam neboli, tie som kúpil inde, ale samozrejme, že už nepôvodné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Podle fotek to pouzdro nevypadá zle. Ještě klika, že na něm jsou rozdíly podle kterých jde poznat.Myslím, že se najdou lidi, kteří ho za rozumnou cenu koupí.Trochu se děsím toho, že jednou někdo vyrobí přesnou kopii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Tak se nám pouzdra pomalu ukazují od Košic přes Ostravu až do Aše. Nejedná se o pár kousku,je jich více.Nejen pouzdro,ale i korunka,vložka lunety....jistě se dočkáme sklíčka,cifru a ručiček. Kvalita se zdá za tu cenu dobrá,což je fajn.Jestli se dělá v Česku,na Slovensku, v Německu, Rakousku nebo v Polsku je mi jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novopa Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 (upraveno) Kvalita se zdá za tu cenu dobrá,což je fajn.Jestli se dělá v Česku,na Slovensku, v Německu, Rakousku nebo v Polsku je mi jedno. Chci se zeptat, o jakou sumu se jedná za komplet pouzdro? A jak je možný, že se ukazují všude a u mě pořád nic. Upraveno 25. března 2018 uživatelem novopa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Chci se zeptat, o jakou sumu se jedná za komplet pouzdro? A jak je možný, že se ukazují všude a u mě pořád nic. Přečti si příspěvek číslo 209 poslední věty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 25. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2018 Na normalni bezne noseni - parada za tu cenu... prijde mi celkem podobne tomu puvodnimu. Ono podle meho ani nemuze byt stejne - pochromovana mosaz a ocel... Ne jako doposud, kdy si Igeny na ruku beru ?svatecne? a z Eltonu budou az tak za dva mesice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 A ako tam sedi vlozka lunety? A je to cele nerez? Na týchto fotkách mi to pride skor ako nova vrstva chromu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Vložka lunety tam sedí dobre, samozrejme, že tá nová, ktorú som k tomu dokúpil. Originálnu som tam nedával, nakoľko si myslím, že ak ju budem vyťahovať z lunety, na 100% sa pri tom poškodí a to mi za to nestojí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2018 Pokiaľ ide o materiál, pozeral som to aj z vnútornej strany a podľa mňa to bude nerez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se