brnakp Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Odesláno 17. března 2018 Víc takových nováčků na fóru - ochotný, vstřívný, perfektní komunikace. I přes varování, že chronobundus je drahá nemoc, se zjevně nechce léčit :-)) díky za obchod.
sashator Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Odesláno 17. března 2018 Velmi pohodový setkání a obchod, příjemnej pokec. Díky a třeba zase někdy příště
blackhead Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 Na nováčka slušnej rozjezd! Vše v pohodě, palec jednoznačně nahoru, díky.
yegor Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Odesláno 29. března 2018 Perfektná a rýchla komunikácia. Naozaj odporúčam obchod s nim a ďakujem za ten, ktorý sme urobili my.Tešim sa na ďalšie chrono stretnutia
Jiřina Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2018 Rychlá a ferová domluva. Nováček na fóru ale jednoznačně propadl chronobundu Za mne palec hore Sent from my iPhone using Tapatalk
tikzot Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2018 Přidávám se také s kladným hodnocením, chronopacoš jak vyšitej;-) a tak to má být! super pohodovej pokec a domluva! Díky Ondro.
kdojinej Odesláno 29. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2018 Vsecko jak se slusi a patri, jen tak dal! diky za kseft
actionman1 Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Odesláno 2. května 2018 Všetko ako ma byt, čo bolo dohodnuté aj dodržané. Super a vďaka za obchod. Nech slúžia
zceyee Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Odesláno 14. května 2018 Perfektní rychlý obchod, super domluva. Děkuju.
blackhead Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Odesláno 23. května 2018 I druhy kseftik bez problemu, jen tak dal
petr_cha Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Odesláno 24. května 2018 Kdoykoliv znovu.. a rad.. diky :-)
Ondrej71 Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 JoyStick mi velmi ochotně a zcela nezištně pomohl s nehodinkovým nákupem. Moc díky !
dawe009 Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2018 Super frajer, jeden z těch lidí, co mu po prvním kafi důvěřujete. Nicméně jako první projevil velkou porci důvěry právě Joystick - Chtěl jsem jeho hodinky, napsal jsem mu, přivezl mi je, koupil mi espresso, pokecali jsme a peníze jsem mu poslal až pak. A to se bavíme o 100k + ! Stoprocentně je na mém seznamu lidí z chronomagu, se kterými nemám obavy obchodovat oběma směry na bázi důvěry a slova chlapa. Takže ze mě jednoznačně doporučuji.
kuncák7 Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2018 Podobne jako dawe009, jen s tim rozdilem, ze mi s platbou poseckal cca 3 mesice a ja mel hodinky u sebe.Moc dik, dnes snad uzavreno.
dawe009 Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2018 Další pozitivní recenze, vše vyřízeno na 2 sms, peníze na účtu v řádech minut, tedy vše na 1A a už vlastně ani nic jiného nečekám Samozřejmě doporučení!
vietor007 Odesláno 4. září 2018 Nahlásit Odesláno 4. září 2018 Nehodinkový obchod no na Chronomag úrovni. Super jednanie, dohoda. Co ponukol, to predal. Dakujem.
tikzot Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Další "trusted" obchod za náma, bez sebemenších problému, už se to stává tradicí a za to je vždycky člověk rád:-) Víc takových, víc:-)Díky, Ondřeji!
carpaccio Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Odesláno 11. září 2018 Zkušenost s tímhle chlapíkem je zase další reminder, proč bych přes Chronomag nejraši kupoval a prodával i fusekle a rohlíky.Přesně to, proč tady obchoduju nejraději.Ohromnej sympaťák, co ví, co chce; nedělá drahoty, drží slovo, jedná rychle a korektně - a do toho si s ním i super popovídáte, byť se evidentně potkává ve dveřích a diář už ho za dobu Vašeho tlachání posílá na třetí schůzku. Super zkušenost. Moc díky za obchod & tohohle gentlemana všem srdečně doporučuju!
baza Odesláno 16. září 2018 Nahlásit Odesláno 16. září 2018 Díky za příjemný obchod, perfektní domluva i realizace.Oceňuji taky ochotu k výjezdu mimo Prahu :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se