DenyKr Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Odesláno 17. března 2018 (upraveno) Ahoj všem, chtěl jsem trošku výstižnější nadpis, ale moc se do něj nevejde, proto upřesním o co se jedná až tady. Nejpozději v pondělí plánuji objednat Breitling Navitimer 01 (43mm). Proč, jak, aj., chci napsat v samostatném příspěvku až je budu mít, teď prosím čistě o váš názor. Koupit:Navitimer se znaky Navitimer s arabskými číslicemi?Nemohu se rozhodnout. Dle všeho by měl být ciferník asi shodný i velikostí (ačkoli na ilustračních fotografiích vypadá ten s číslicemi menší vůči bílé lunetě), jen jeden má znaky ("čárky") a druhý číslice. Děkuji předem všem za názory Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. března 2018 uživatelem DenyKr
ensi Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Odesláno 17. března 2018 Za mě vždycky raději znaky než čísla, ciferník mi pak přijde čistější, a ještě spíš znaky v případě, že na ciferníku nějaké čísla chybí nebo jsou useknuté.
kuncák7 Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Odesláno 17. března 2018 Za sebe se znaky. Oboje jsou pro mne necitelne a tak bych u sebe volil "mensi zlo".
ivan_989 Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Odesláno 17. března 2018 Ked pozeram na tie fotky, tak kazdopadne znaky.
DenyKr Odesláno 17. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2018 Děkuji všem za názory, více myslím ani netřeba - budou znaky Zprvu jsem byl taky naprosto jednoznačně pro znaky, právě kvůli zhoršené čitelnosti číslic a jakési "nacpanosti", ale jak to tak bývá, čím déle na to člověk čumí a přemýšlí, tím více to v něm hlodá
martar Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Odesláno 18. března 2018 (upraveno) Jj, rozhodně indexy. Akorát si zkontroluj, jestli jsou všechny stejně dlouhý. Nékdo je tu reklamoval.. Edit: Docela jsem doufal, že se k tomu vyjádří i Jeremy, který leta měl nebo snad ještě má ten busy ciferník s čísly v avataru.. Upraveno 18. března 2018 uživatelem martar
DenyKr Odesláno 18. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2018 Díky za tip Ono je hrozné, jak člověka svádí koukat se i na jiné značky a hodinky, třeba mě velmi zaujaly černé TAG Heuery Carrera Calibre 16, ale budu se držet svého plánu, jinak bych litoval
div_zero Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Odesláno 18. března 2018 Osobně mám problém s orientací na číselníku, kde není alespoň část číslic, takže z tohoto důvodu bych musel volit číslice. Souhlasím ale s většinou, že indexový číselník je čistější, estetičtější. (O to víc mě mrzí, že sám ho snesu jen na hodinkách pro občasné nošení.)
DenyKr Odesláno 18. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2018 Fakt? Mi obecně u ručičkových hodinek přijde jednoduchý právě jeden pohled a vidím čas, i když tam nemám čísla Nicméně souhlasím, Breitlingy jsou velice složité. Upřímně je to můj dlouholetý sen a konečně vydělávám dost na to, abych si je mohl koupit, no upřímně nemít teď Archimede Pilot Chronograph, které jsou de facto přesnou kopií IWC Pilot Chronograph, hodně bych váhal, miluji jejich krásně čistý design. No ale i když je IWC vynikající ikona a strojek je zase někde jinde, z čistě estetického hlediska měnit hodinky za 35 tisíc za hodinky za 150 tisíc, které na pohled vypadají stejně, to bych asi snášel špatně, zvláště, když k IWC žádnou emoční vazbu necítím, zatímco k Breitlingu, možná i pro jeho historii, ano.
DenyKr Odesláno 18. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2018 (upraveno) Ještě bych se s dovolením zeptal na jedno lidí, kteří mají zkušenost: Jaký řemínek se vyplatí koupit.. Klasický hovězí, nebo krokodýlí? Ten krokodýl je cca o 10 tisíc dražší, alespoň z toho, co se nabízí. A ani tomu nijak zvlášť neholduji, ani mi nevadí (jinak řečeno, je mi to asi jedno). Jde mi spíše o životnost. Jakýkoli hovězí řemínek jsem dosud měl, vydržel tak rok a pak to s ním šlo z kopce. Jak je na tom Breitling? Vydrží při každodenním nošení oba typy stejně, nebo se vyplatí teď přihodit a mít na X let klid s krokodýlem? Upraveno 18. března 2018 uživatelem DenyKr
romulada Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Odesláno 18. března 2018 Ještě bych se s dovolením zeptal na jedno lidí, kteří mají zkušenost: Jaký řemínek se vyplatí koupit.. Klasický hovězí, nebo krokodýlí? Ten krokodýl je cca o 10 tisíc dražší, alespoň z toho, co se nabízí. A ani tomu nijak zvlášť neholduji, ani mi nevadí (jinak řečeno, je mi to asi jedno). Jde mi spíše o životnost. Jakýkoli hovězí řemínek jsem dosud měl, vydržel tak rok a pak to s ním šlo z kopce. Jak je na tom Breitling? Vydrží při každodenním nošení oba typy stejně, nebo se vyplatí teď přihodit a mít na X let klid s krokodýlem?Já měl na Navitimery několikrát teletinu a vydržela několik let. Krokodýla jsem měl jednou a moc jsem ho nenosil, nějak mi nesedl, ale myslím, že životnost bude obdobná...
xcmaniax Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Odesláno 18. března 2018 K Navi bych chtel aligatora nebo kroko. Ale je to jedno-neni problem dodatecne vybrat pekny reminek podle gusta. Breitling reminky jsou kvalitni, ale stoji raketu.
snake Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Odesláno 18. března 2018 Kup ty novy navi za kilo v prodeji a mas vystarano...
DenyKr Odesláno 18. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2018 Kéž by to bylo tak snadné Tahy nemám rád a chrono chci bílé.. Jinak @romulada: Děkuji za zkušenost, to jsem potřeboval vědět. Nosil jsi je denně? Osobně asi taky spíše preferuji ten jednoduchý styl než krokodýla, ale šlo mi čistě o tu životnost, abych nevydal 150 tisíc a pak nelitoval, že po roce je řemínek na šrot.
xcmaniax Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Odesláno 18. března 2018 Tak kdyz das za hodinky 150, tak preci neni problem od nejako zdejsiho mistra koupit po roce za dvojku novy reminek:) Barva cifru je jasna vec, ale tah preci muzes sundat a jeste ho tu strelit:)
DenyKr Odesláno 18. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2018 To jo, i když tedy za 2-ku nevím, viděl jsem všude jen dražší. Spíše když už tolik peněz, tak ať to něco vydrží - z principu
LovecK Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Odesláno 18. března 2018 Remen staci teletina, na spone nesetrit a koupit preklapecku... remen pak dyl vydrzi, kdyz se neprostrkuje trnovou sponou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se