Prokop Odesláno 5. května 2006 Nahlásit Odesláno 5. května 2006 Orlík číslo 65-153 - Muzeum PRIM má první kompletní kus z armádní výstroje!
watch Odesláno 5. května 2006 Nahlásit Odesláno 5. května 2006 Prime, nechcete je nahodou prodat? Opravdu krasny kousek. Ta krabicka je original? To se muselo tech par (600) lidi v armade citit jako VIP-zakaznici.
watch Odesláno 5. května 2006 Nahlásit Odesláno 5. května 2006 Jeste jedan otazka. Na zarucaku je datum 30.11.65. Ja jsem si puvodne myslel, ze puvodni Orlik je z roku 1967-1968??
Návštěvník Kamil Odesláno 5. května 2006 Nahlásit Odesláno 5. května 2006 Ten návod je místy srandovní "Při trvalém nošení hodinek na zápěstí se musí tyto na noc sejmout." PROČ? Vysvětlí mi to někdo? Snad kvůli radioaktivním materiálům?
Prokop Odesláno 5. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2006 No, budeme muset přepsat historii!:) Přiznat chybu snad není tak zlé. První číslo na hodinkách znamená rok výroby a druhé pořadové číslo v sérii. Jinak tento kus je neprodejný. Jak jsem již psal, získal jsem je pro naše muzeum, aby zůstaly ke shlédnutí pro všechny. Co je ale zajímavé, že jde o takřka NOS. /plně nenošené sice nejsou, ale přesto zůstaly ve vynikajícím stavu. Hodinky se skutečně musely snímat kvůli radioaktivitě. Jo úplně jsem zapoměl, součástí hodinek je patrně dost kvalitní kaučukový řemen, a to dokonce i s prodlužovacím kouskem, pro upínání přes oblečení. Kvalitu řemínku spatřuji v tom, že je do dnešní doby vláčný a beze známek degradace.
watch Odesláno 5. května 2006 Nahlásit Odesláno 5. května 2006 Jo úplně jsem zapoměl, součástí hodinek je patrně dost kvalitní kaučukový řemen, a to dokonce i s prodlužovacím kouskem, pro upínání přes oblečení. Kvalitu řemínku spatřuji v tom, že je do dnešní doby vláčný a beze známek degradace. Tak to asi nebude Hirsch!
Sklomont Odesláno 5. května 2006 Nahlásit Odesláno 5. května 2006 To PRIM: Tak to vám gratuluji alespoň jsem je taky viděl přijedu se vám tam na to podívat a pobrat nějakou inspiraci.Opravdu krásný kousek.
Prokop Odesláno 5. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2006 To Sklomont: Děkuji, udělalo mi velkou radost, že mne nikdo ze zdejších dravců nepředběhl. Také jsem si na to vzal patřičné náčiní. Vyrazil jsem si pro ně na nejnovějším modelu Yamahy R1 SP, určené k testování. Zkrátka jsem spojil příjemné s užitečným a vyvětral sebe i svoje RIDERy na čerstvém povětří. Takže Orlíky mají ještě jeden zápis do svého bohatého životopisu. Jely se mnou přes 250 km/h. Dále jsem už tachometr nesledoval.
georg Odesláno 5. května 2006 Nahlásit Odesláno 5. května 2006 Děkuji za výživnou duševní potravu - vidím úplně poprvé původní orlíky. Nádhera.
georg Odesláno 5. května 2006 Nahlásit Odesláno 5. května 2006 Takže Orlíky mají ještě jeden zápis do svého bohatého životopisu. Jely se mnou přes 250 km/h. Dále jsem už tachometr nesledoval. Ááááá, pán je také dárce (orgánů)? :cool:
odklizec Odesláno 5. května 2006 Nahlásit Odesláno 5. května 2006 Moc pekne! Dost dobry ulovek! Ten se bude v muzeu vyjimat!
JJ Odesláno 5. května 2006 Nahlásit Odesláno 5. května 2006 Vidím na tom přiloženém papíru dobře nákres mechanismu aretace otočné lunety, jehož nezveřejnění na webu PRIMu pan Prokop odůvodňoval firemním tajemstvím? :-D
Prokop Odesláno 5. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2006 Ano je to tak! Ale nikomu to neříkejte! Říkal jsem si, že když už je to i v těch dokladech, moc dlouho by se to jako tajemství neudrželo.
Lukáš Odesláno 6. května 2006 Nahlásit Odesláno 6. května 2006 Opravdu moc pěkné, naštěstí jich bylo 600 takže počítám, že příští týden budu mít taky, ale v lepším stavu. :) :) :)
stanley Odesláno 6. května 2006 Nahlásit Odesláno 6. května 2006 Díky Prime. Můžeš pokračovat . Osobně se přimlouvám za letecké primky.
Prokop Odesláno 9. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2006 Chtěl bych dát dohromady seznam nalezených originálních Orlíků. Pomůžete mi? Kdo ví o nějakých nebo kdo je má, ať napíše buďto sem nebo na můj mail. Zatím dávám do placu Orlíky číslo: 65 026 65 153
HonzaX Odesláno 10. května 2006 Nahlásit Odesláno 10. května 2006 Musím se pochlubit,dnes jsem náhodou měl možnost si je prohlédnout. Jsou to opravdu zvláštní hodinky. A zachovalé.I to číslo vzadu jim dává punc vyjímečnosti.
Prokop Odesláno 11. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2006 Identifikoval jsem další z kousků s číslem 65-523. Čekal sem ale, že i někdo z Vás už bude moci něco přihodit do seznamu. To jste sběratelé.
odklizec Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 Bojim se, ze puvodni Orlik je jen u tech nejlepsich z nas
Ondraj Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 Až budu mít dvoje, jedny někomu nechám
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se