Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Ten návod je místy srandovní :)

"Při trvalém nošení hodinek na zápěstí se musí tyto na noc sejmout."

PROČ? Vysvětlí mi to někdo? Snad kvůli radioaktivním materiálům?

Odesláno

No, budeme muset přepsat historii!:):)

Přiznat chybu snad není tak zlé.:)

První číslo na hodinkách znamená rok výroby a druhé pořadové číslo v sérii.

Jinak tento kus je neprodejný. Jak jsem již psal, získal jsem je pro naše muzeum, aby zůstaly ke shlédnutí pro všechny. Co je ale zajímavé, že jde o takřka NOS. /plně nenošené sice nejsou, ale přesto zůstaly ve vynikajícím stavu.

Hodinky se skutečně musely snímat kvůli radioaktivitě.

Jo úplně jsem zapoměl, součástí hodinek je patrně dost kvalitní kaučukový řemen, a to dokonce i s prodlužovacím kouskem, pro upínání přes oblečení. Kvalitu řemínku spatřuji v tom, že je do dnešní doby vláčný a beze známek degradace.

Odesláno
Jo úplně jsem zapoměl, součástí hodinek je patrně dost kvalitní kaučukový řemen, a to dokonce i s prodlužovacím kouskem, pro upínání přes oblečení. Kvalitu řemínku spatřuji v tom, že je do dnešní doby vláčný a beze známek degradace.

Tak to asi nebude Hirsch! :D :D :D

Odesláno

To Sklomont: Děkuji, udělalo mi velkou radost, že mne nikdo ze zdejších dravců nepředběhl. Také jsem si na to vzal patřičné náčiní. Vyrazil jsem si pro ně na nejnovějším modelu Yamahy R1 SP, určené k testování.:) Zkrátka jsem spojil příjemné s užitečným a vyvětral sebe i svoje RIDERy na čerstvém povětří.:) Takže Orlíky mají ještě jeden zápis do svého bohatého životopisu. Jely se mnou přes 250 km/h. Dále jsem už tachometr nesledoval.:)

Odesláno
Takže Orlíky mají ještě jeden zápis do svého bohatého životopisu. Jely se mnou přes 250 km/h. Dále jsem už tachometr nesledoval.:)

Ááááá, pán je také dárce (orgánů)? :cool:

Odesláno

Vidím na tom přiloženém papíru dobře nákres mechanismu aretace otočné lunety, jehož nezveřejnění na webu PRIMu pan Prokop odůvodňoval firemním tajemstvím? :-D

Odesláno

Chtěl bych dát dohromady seznam nalezených originálních Orlíků. Pomůžete mi? Kdo ví o nějakých nebo kdo je má, ať napíše buďto sem nebo na můj mail.

Zatím dávám do placu Orlíky číslo:

65 026

65 153

Odesláno

Musím se pochlubit,dnes jsem náhodou měl možnost si je prohlédnout. Jsou to opravdu zvláštní hodinky. A zachovalé.I to číslo vzadu jim dává punc vyjímečnosti.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...