andrew42 Odesláno 20. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2008 Vůbec se mi nelíbí.....komu také ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew42 Odesláno 20. března 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2008 Ještě dodám cenu: 202.000.-? a info, že ve strojku jsou i diamanty.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew42 Odesláno 20. března 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2008 a 84 dílů tvoří tourbillon..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malaket Odesláno 20. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2008 Dnes sem jel okolo fabriky...No fabriky, maj tam u silnice na Cínovec 2 baráky, vůbec to nevypadá. To GO hned u křižovatky na Dippoldiswalde, ty mají jinej palác. A ty ostatní mají takový domečky, třeba Wempe, to je taková chalupa, že rodina se 3 dětma a babičkou by se tam už mačkala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 20. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2008 tož hezké... Asi si je pořídim na důchod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.M.hodinar Odesláno 20. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2008 (upraveno) tož hezké... Asi si je pořídim na důchod... jsou moc pěkný,...... že bych se postavil do řady,... Upraveno 20. března 2008 uživatelem D.M.hodinar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 20. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2008 jsou moc pěkný,...... že bych se postavil do řady,... To je zajímavý jak mají lidi podobný vkus, zrovna o těchto jsem uvažoval......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 20. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2008 To je zajímavý jak mají lidi podobný vkus, zrovna o těchto jsem uvažoval......... Nekupuj si je, Vláďo. Nedalo by ti to, rozdělal bys je a pak... pak bys je třeba neuměl složit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 20. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2008 Mě se většina L&S líbí, i tento, a to hranaté moc nemusím. Když vidím, ty díly na turbo, tak si říkám, to jsou trojrozměrné puzzle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 20. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2008 Nekupuj si je, Vláďo. Nedalo by ti to, rozdělal bys je a pak... pak bys je třeba neuměl složit Ale to je unfrštendlichkajt, já jen uvažoval jak jsou krásně drahý..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 20. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2008 Mne sa vôbec nepačia,umiestnenie cifernikov a datumu a na mna pôsobi divne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 20. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2008 Mne sa vôbec nepačia,umiestnenie cifernikov a datumu a na mna pôsobi divne. Nejdůležitější je přece datum - abys takhle po těžkém ránu mohl bezpečně zjistit, "kolikátýho bylo loni touhle dobou"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace Odesláno 20. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2008 Strojek možná hezčí než číselník, ale... krása je v oku pozorovatele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 30. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2008 Viděl jsem na obrázku v časopise Lange ( teda doufám že to byly Lange) a rezerva chodu 31 dní! Je to vůbec možný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2008 (upraveno) Viděl jsem na obrázku v časopise Lange ( teda doufám že to byly Lange) a rezerva chodu 31 dní! Je to vůbec možný? Ano je to mozny, jsou to Lange 31 a natahuji se klickem ve spodni casti. Upraveno 30. března 2008 uživatelem Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 30. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2008 Ano je to mozny, jsou to Lange 31 a natahuji se klickem ve spodni casti. Já vím, jen žasnu. Má to tři péra..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 30. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2008 Já vím, jen žasnu. Má to tři péra..... Do prdele, teď mi došlo, že já mám jen jedno!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza49 Odesláno 2. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2008 Ještě dodám cenu: 202.000.-? a info, že ve strojku jsou i diamanty.... Zrovna jsem zjistil, že nejsou vůbec hezké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armbandsklockan Odesláno 16. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2008 Jsou urcite drahe, ale neverim, ze stoji 220 000 EUR, i kdyz je to tourbillon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 17. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2008 Jsou urcite drahe, ale neverim, ze stoji 220 000 EUR, i kdyz je to tourbillon. Hmmm, tady si nekdo koleduje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se