AndyAaron Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Odesláno 29. září 2018 Ok, Mupa psal uz v srpnu, ze je ma predobjednane, tak jsem byl jen zvedavej
Mupa Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Odesláno 29. září 2018 Na trhu budou opravdu říjen-listopad. Pokud někde píšou už půl roku (Helveti) "dodání do 14 dnů", je to nesmysl. Myslím, že 5 min po tom, co do prodejny dorazí mi zavolají Udělám nějaký fotky na ruce, pokud budou minimálně tak hezký jako z obrázků, beru je. BTW všimli jste si tý ukrutný krabičky ve který se budou prodávat ?
Axel Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Odesláno 29. září 2018 (upraveno) Jsem ted nejakej rozpolcenej.. Mam dosti chabej rozpocet - cca 15 litru, vice ted do hodinek davat nechci. Koukam porad do prodeje, sem tam me to chytne a premyslim nad nejakym vintage kouskem, ale tech 34,35,36mm je proste malo, zatim jsem do tohoto nedorostl Lakaji me Squale (ted v inzerci, ty cerny), pak porad koukam a premyslim nad Vratislavia Conceptum ( https://vratislavia-watches.com/language/en/1918-2018-anniversary/ ), o firme a kvalite nic nevim, jen na ty hodinky porad cucim a proste se mi libi i pres tu grafiku navic kvuli vyroci. Taky uz nekolik let se porad vracim k Certine a k jejich potapkam s precidrive quartzem.. Do toho porad premyslim, jestli nepridat a nevzit nekde jety Oris 65 ve vel. 40mm a ted jsem objevil tyhle retro Certiny.. Ja uz fakt nevim Trosku mi u nich vadi ta velikost, v podstate 43mm.. To jsou docela hovada, luneta je hodne mohutna, asi to chce zkouknout nazivo.. Myslite, ze pujdou na remenu i ke kosili nebo to je blbost? Upraveno 29. září 2018 uživatelem Axel
VitekB Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Odesláno 29. září 2018 Ačkoliv téměř denně nosím Certiny, tak tyhle mě nechávají chladným. Původní design je pohlednější, hesalit na moderní hodinky nepatří, velikost nedám.
AndyAaron Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Odesláno 29. září 2018 No je pravda, ze je mohli udelat 38-40mm, na to, ze to jsou jakoze vintazky. A nebo dvoje velikosti, treba 39mm a tech 43mm. Podobne to udelalo Rado s Captain Cook. Tam to je tusim 40mm a 45mm nebo tak nejak. Mimochodem, ty jsou taky dost dobre, ale cenove trosku vejs.
LovecK Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Odesláno 29. září 2018 Nejsou a jeste chvilku nebudou, jak pise Axel, 11/2018.
Mupa Odesláno 29. září 2018 Nahlásit Odesláno 29. září 2018 Ta velikost je jedinej důvod, proč je nemám objednaný závazně. Sice jsem dlouho nosil Certiny DS Action ve stejný velikosti a byly OK, jenže tohle je jinej dyzajn.
AndyAaron Odesláno 30. září 2018 Nahlásit Odesláno 30. září 2018 Dle obrazku vypadaji, ze budou mit dlouhe nozky. Samotnych 43mm by tak nevadilo, ale s tema nozkama to uz muze jit pres 50mm l2l a to uz by byl pro me prusvih. Uvidime. Davaji si teda ale na cas...
Mupa Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Odesláno 3. října 2018 Tak aby jsme se pobavili, po rozhovoru s prodejcem z Helveti se na tyto hodinky můžeme těšit až tak v prosinci. Certina nestíhá zájem předčil očekávání. Chronobundus je hrozná věc. Doufám že do tý doby můj zájem nevychladne...
Jiří Štencek Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Odesláno 24. října 2018 V 3. 10. 2018 v 10:31, Mupa napsal: Tak aby jsme se pobavili, po rozhovoru s prodejcem z Helveti se na tyto hodinky můžeme těšit až tak v prosinci. Certina nestíhá zájem předčil očekávání. Chronobundus je hrozná věc. Doufám že do tý doby můj zájem nevychladne... Rozumím frustraci.. sám bych zrovna tyhle hodinky rád nosil. Ale Certina nám je holt pořád neposlala. Věřím, že vydržíš
Mupa Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2018 Pátek 16.11.2018, Dresden, NDR, Obchodní dům Kardstat... O kousek dál prodávají párky a kečupy. Je vidět, že nejsme moc zajímavej trh
Chumpus Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 Doneslo se ke mně, že do ČR dnes konečně dorazilo pár kusů.
LovecK Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2018 Jj, včera jsem je měl na ruce... a vůbec nic...
Mupa Odesláno 1. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2018 Tak mi v pátek dorazila informace od JK, že mají exemplář na prohlídu. Ale dostanu se tam až ve čtvrtek. Jsem zvědav. Už se mi párkráte stalo, že z nadšení na fotkách nebylo nic, když jsem je dal na ruku.. Takže jak budu mít za sebou prohlídku, dám nějaký fotky a hlášení.
Kid_A Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2018 Jsou skvely ---az na tu velikost:((
Mupa Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2018 Tak trochu se zpožděním ale přeci. Návštěva u JK proběhla. Jako vždy se jednalo o přijemný zážitek. Milá a vstřícná obsluha.Občas se stane, že hodinky, který zaujmou na fotkách jsou ve skutečnosti nezábavný, Tyhle Certiny jsem z obrázku znal dlouho, takže očekávání byla veliká. Začnu krabičkou. Na tý je poznat, že Certinu tyhle hodinky asi fakt bavilo navrhnout a vyrobit. Jsou to hračičkové. Zapomeňte na nudný krabice, tohle je potápěčskej tool kuft.Hodinky splnily očekávání. Dal jsem je na ruku a už tam zůstaly ( po zaplacení )Někoho děsí velikost, ale protože jsem od Certiny měl SD Action 200M ve stejný velikosti, není to žádnej šok. Sedí a nosí se dobře. Vintážní vzhled a precizní zpracování, co si více přát. Jediný, co stále nechápu je, jak je možný, že za ty peníze je možný dodat tak fajnovou hodinku. No a pro porovnávače jsem přidal i srovnání s Můnama. Konec hlášení
Kid_A Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2018 diky moc za fotečky! zajimave srovnani s moonama. kolik ze kostujou?
sibirnaya Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2018 18,5, tygre https://www.helveti.cz/certina-c0364071605000 cemu ale nerozumim, predtim se psalo, ze sklo je hesalit, ted najednou safir, wtf? V 24. 3. 2018 v 6:31, Ohm-Aztec napsal: Průměr 42,8 mmHesalit80 hodin PRdostupné od 10/2018 na kůži nebo na natuCena 650 CHF bez daně
quest987 Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2018 Helvetia to má chybě uvedeno, je tam Hesalit opatřený ochranou vrstvou proti poškrábání. Bude to stejné / podobné jako používají u Junghansu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se