shewcza Odesláno 24. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 Klidně bych mohl všechno ostatní prodat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 To bych si nedělal… ☝ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 24. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 Já vím, nechci bláznit, ale nic jiného v podstatě nenosím. Občas hodím na ruku něco jiného, ale je to v řádu jednotek hodin, maximálně den a beru je zpět. To pohodlí na ruce je k nezaplacení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 Tak až ty OP budeš pouštět, dej mi vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. června 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 10. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2022 S hodinkama už to mám vyjasněný, jsem absolutně v klidu včera super výlet po okolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 17. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Dneska super den! Celé dopoledne jsem lítal s kámošem na motorce, odpoledne divadlo s dětmi, zakončeno dobrodružnou stezkou cestou domů. Život je krásný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 Začátek vztahu byl velmi vlažný až odměřený, řekl bych, o to silnější je dnes. Nejlepší potápky co prošly mojí skromnou sbírkou! Lukáši, dík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 Nemáš zač Jardo. Upřímně me obcas mrzí,ze jsem si je nenechal,ale zase by tu nebyly tvoje super fotky. Fakt parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2022 Dlouho nepamatuju tak klidný léto, chtělo by se říct, že už mám co jsem chtěl. Dřiv jsem byl víc na poště jak doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. září 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2022 Ty lesklé plochy to je ráj pro vlásečnice. Z žabí nohy zase nejde dostat bordel, ale jinak si nestezuji. V podstatě nic jiného nenosím. Střídám to s béčkama a docela jsem se vyklidnil, nepamatuju takhle klidné léto. Aspoň teda co se týče hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 Jardo, perfektné foto a naviac chrono klud závidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. září 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 Ale zase neboj, občas mi ještě šibne v kulích, ale podaří se mi to vždycky nějak ustát. Navíc teď finance strkám i do jiných koníčků a do zahrady. Zima ukáže jak na tom doopravdy jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 11. září 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2022 Poslední dobou mě to začíná strašně táhnout k BB36. Řekněte mi někdo, že je to hloupost. Co @LovecK ? Na Tebe bývá spoleh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 11. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2022 Mě už dlouho, ale co mi na tom celým z dnešního pohledu už nedává smysl, je stroj uvnitř. Nic proti ETA 2824, je to osvědčená klasika, ale manufacture Calibr by slušel víc. Hlavně ta rezerva už pokulhává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 11. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2022 před 8 minutami, shewcza napsal: Poslední dobou mě to začíná strašně táhnout k BB36. Řekněte mi někdo, že je to hloupost. Co @LovecK ? Na Tebe bývá spoleh. paradne fotky. krasne sa pohras s detailami a hodinky samozrejme vsetky zaujimave... BB36 su super hodinky, ked som mal na ruke OP36 aj exp1 36 2022, nelutujem ze som zobral tieto BB. ale je to vec stylu a vkusu. napriklad zene ani dcere sa absolutne nepacia. Ja som sa v nich nasiel. Objektivne - vypracovanim a pocitom na ruke s Rolexom velmi podobne. viac sporty look, mnohym pride ten diver cifernik nepekny. lumi silna, citatelnost podla recenzii v noci lepsia ako expy alebo OP (ak ti na tom zalezi). Spona ma mikroregulaciu na tri moznosti posun po 3mm, ale nedodavaju poldielik (da sa aftermarket) a moze byt problem dostelovat na pozadovanu velkost. zase ale oproti starsim RLX to v tej spone nemusis posuvat toolom ale staci sparatko alebo spendlik ci vypichovak na simkarty z telefonu. Na ruke nad 18cm uz moze byt naramok aj so vsetkymi dielikmi pritesny. ne-inhaus moze niekomu vadit, ja to beriem ako plus, vypracovanim spickovo kvalitne hodinky so strojcekom ktory uplne v pohode akceptujem. myslim ze coskoro tuto bezlunetovu BB radu inovuju tak ako spravili so S&G, daju tam ten inhaus a mikro do spony a cenovku o 1-2k e vyssiu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 11. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2022 ... a bacha na naramkove srobiky, flat head 1.6mm z rolexu nepouzijes, potrebujes asi 1.4mm tiez flat. a su sakra silno lepene od vyroby, jeden som si poskodil, potom som si vyrobil na mieru srobovacik sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 12. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2022 před 10 hodinami, shewcza napsal: Poslední dobou mě to začíná strašně táhnout k BB36. Řekněte mi někdo, že je to hloupost. Co @LovecK ? Na Tebe bývá spoleh. Je to blbost, nové Ranger? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 12. září 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2022 @MíraMíra To mi vadilo dřív, dnes to vnímám spíš jako výhodu. Protože servis udělá téměř každý a náhradních dílů všude hromada. S rezervou taky problém nemám, protože hodinky střídám většinou tak jednou týdně. @Ivanhoe34 Díky. Mojí ženě se taky absolutně nelíbí, ale od jisté doby se jí neptám na to co se jí líbí Taky si myslím, že je jen otázkou času in-house i do bb 36/41 steel, ale cenovka už bude někde jinde. @LovecK Ty jo, tak to jde úplně mimo mě. Tím se mi opravdu netrefily do vkusu, ačkoliv uznávám, že krom exteriéru jsou to parametry excelentní hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 12. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2022 @shewcza tak vidíš, aspoň ušetříš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se