Radik Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 V 27. 11. 2022 v 20:44, shewcza napsal: @Radik asi je ani nosit nebudu, ať Ti je nesprzním ani to na mě nějak nefunguje. Nevím čím to je. Mají všechno dotáhnuté do konce, alespoň papírově, nemají krátké ručičky, super rozměr, super povrchovka, skvěle čitelné a přesto na mě sinn 566 jako celek fungují lépe. Nevím, možná ten lesklý ciferník? Ale vyfotit se spolu určitě někam půjdem, to zase jo Je vidět, žes Déčka nikdy neměl. Tyhle se sprznit nedají (pokud s nima zrovna nejebneš do skla :)). Ale žádnej strach a dej jim šanci. Fakt se těším na foto (i na ruce prosím...). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 před 5 hodinami, shewcza napsal: Nevíte někdo z čeho je ten ciferník? Nemůžu tuto informaci nikde dohledat. Asi mosaz (https://www.tagheuer.com/al/en/savoir-faire-dial/savoir-faire-diala.html)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 29. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 @_lip_ díky Marku! Dnes jsem vzal Déčka na paškál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 Jardo, no čo na ne vravíš? Stále by si radšej uprednostnil Sinn? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 Luxusnííí, díky Co se Sinnů týká, tam jsem měl v záloze tenhle kousek, pokud bych už nesehnal DA34ky. (zdroj: chronoshop.cz) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 29. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 @Diablo1st asi brzo na předčasné soudy, ale asi pořád bych upřednostnil Sinn. Zřejmě je to nyní hlavně kvůli absenci náramku. Na Sinnu mi vadily krátké ručičky, ale ten lesklý cifr tomu dává grády. Na déčkách je skvělý antireflex což má vlastně i Sinn. Ovšem ta povrchovka na Déčkách má něco do sebe, líbí se mi. Nemusím komplikaci "day" ale tady se mi to celkem líbí. Je vkusně umístěná, lépe jak u Sinn pouze datum. Radku, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 23. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 Přátelé a milí kolegové, přeji Vám všem krásné svátky vánoční a do nového roku jen to nejlepší! roBertovi přeji ještě k tomu všemu, taky velkou porci trpělivosti. Díky Vám, že tu vytváříte kamarádský virtuální prostor, kam se rád vracím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 Aaaaaa Bumbu, smakocinka, nazdravie ! Vesele sviatky a zdravicko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 před 20 minutami, shewcza napsal: Vidím,že tě furt baví. Skvělá fotka. Asi se jich nedockam. Paradoxně jsem blíže jednomu kousků z velikostně opačného spektra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 @Dokusan Díky Martine. Baví neskutečně, kdybych si měl nechat jenom jedny, byly by to právě tyto. Deepsea? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 před 17 minutami, shewcza napsal: @Dokusan Díky Martine. Baví neskutečně, kdybych si měl nechat jenom jedny, byly by to právě tyto. Deepsea? Pamy Na RLX nemám u AD asi dostatečný kredit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 No to je nás asi víc takových Pamy bych taky chtěl ještě zkusit, mám to na seznamu, ale ještě nevím které by to měly být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Jardo,ta fotka je krasna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 Díky Lukáši! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. ledna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 2. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Pěkný vodní hrátky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 2. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Díky! Bert mi dnes udělal takovou radost, že mě to donutilo víc než po roce vytáhnout a oprášit foťák. Světlo už ale bohužel bylo špatný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se