speslmbcz Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 Nakonec jsem upustil od modré varianty, protože v konfigurátoru vypadala moc pěkně, ale když jsem viděl videa z Baseworldu, tk tam byla ta barva spíš do fialova...Takže vyhrála nakonec varianta č.1 a 2, ačkoliv původně jsem nejvíc chtěl 4... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 A přiobjednal jsem tři extra strapy a tři spony... :-)Pokud by chtěl popř. někdo tu variantu č.4, můžu to asi ještě změnit nebo je přihodit, dá se myslím ještě přihodit jedny za výhodnou cenu, stejně počítám, že si nechám jen jedny a ty druhé pustím, tedy asi, ještě uvidím... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 24. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Backer SurveyWe still have 223 unanswered Backer Surveys though. We will send reminders again this morning. Backers that do not answer in the next 24 hours will have the production of their model moved to 2nd batch end this year. We will freeze the 1st production batch by tomorrow. Kdo ještě nepotvrdil svoji objednávku a neudělá tak do 24 hodin, tak výroba jeho kusu bude přesunuta na konec tohoto roku. Takže kdo ještě nepotvrdil objednávku, tak šup do mailu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Tak už to přišlo :-) Všechny moje platby za řemeny a spony byly refundovany. Jsem zvědavý na jejich reakci. Mam v mailu potvrzení objednávky s nízkými cenami. Jsem si myslel, ze tam měli chybu :-) už tam mají ceny desetinasobne. Ale podle mě objednávka zaplacená přes PayPal platí, nebo ne? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 V případě, že tam mají evidentní chybu a refundovali to, tak n vidím žádný problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Tak víš co, nechci s tím vychcávat, ale měli to tam docela dlouho, dokonce akceptovali moji objednávku, tak by se k tomu měli nějak postavit. V podstatě jsme uzavřeli smlouvu. Štve mě to :-) Mohli jsme mít zásobu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 Taky tak. Objednávka refundována... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Tak včera strženy peníze z účtu za AlpinerX-ky...Teď už jen čekat, až dorazí. Škoda těch třech náhradních řemenů a spon, chtěl jsem je na ladění vzhledu. No nic.Apropo, jak je to s clem a dph ze Švajcu?Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Blbě :-) Zaplatíš oboje. DPH klasika a clo přesně nevím. Tipuji kolem 3%? Takže přirážka kolem 25% - cca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 26. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2018 Aha... A celníci jsou asi u zásilek ze Švajcu poměrně důslední, že? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 kedy budu dodavane tie x-ka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 kedy budu dodavane tie x-ka?Měly by být dodávané tento měsíc... Tedy alespoň tak to bylo psáno. Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2018 diky, som zvedavy na dojmy:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Ahoj, nějaké aktualizace ohledně termínu dodání nejsou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Ahoj, nějaké aktualizace ohledně termínu dodání nejsou?Teď je delší dobu ticho po pěšině... Díval jsem se na kickstarter, ale nic. Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 U mě taky nic.... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 1. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2018 Alpina začíná rozesílat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 Takto hromadne to vyzera super:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 Už se nemůžu dočkat. Dám si je k narozeninám, tak snad to stihnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Tak jak to vypadá, už vám někomu psali, že posílají? Já pořád nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se