Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 102
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Aby nevzniklo spatne mineni, tou flaskou prijde obdrovat jeden pritel. Jen mi prislo pekne se s takovym mackem vyfotit :)

Neni to skoda. Dej kamaradovi Colty a flasku vypij, beztak mas hodinek plnou skrin :lol2: :lol2: :lol2:

Odesláno (upraveno)

Někdo tady rozdává Colty za flašky? To abych si pospíšil... :)

Prohlédl jsem si teď tvé fotky a musím říct, že jak mě moc B. neoslovují, tak Colt je výjimka - v tomhle provedení (bez čísel) bych je klidně snesl... Jedny z mála vkusných sportovněji střižených hodinek... Škoda, že quartzový model vypadá úplně jinak - na ne-každodenní nošení bych je v kvarzu klidně snesl - a byly by taky levnější...:) )

Upraveno uživatelem Andreas.ks
Odesláno (upraveno)
Někdo tady rozdává Colty za flašky? To abych si pospíšil... :)

Prohlédl jsem si teď tvé fotky a musím říct, že jak mě moc B. neoslovují, tak Colt je výjimka - v tomhle provedení (bez čísel) bych je klidně snesl... Jedny z mála vkusných sportovněji střižených hodinek... Škoda, že quartzový model vypadá úplně jinak - na ne-každodenní nošení bych je v kvarzu klidně snesl - a byly by taky levnější...:) )

Vcera jsem sel kolem Details a meli tam novou verzi Coltu s takovym bezovym cifernikem. Mozna je to muj subjektivni nazor, ze jsem hodne zvykly na cernou verzi, ale byly naprosto UZASNE. Jen ta cenovka 57000,- me zase vratila do reality...

kibi: dik, pridavam dalsi ze dneska :)

post-922-1240950510.jpg

fotka na tema BREITLING, HODINKY PROFESIONALU

Upraveno uživatelem Jakubisko
  • Po letech...
Odesláno

Tak vytáhnu kostlivce, bo není potřeba dávat nové téma.

Řeším příjemný "problém":

Do čeho obléct mé B.-Colty:

Mám na mysli kaučuk,a to dva modely:

Hladký Diver Pro

Diver Pro s nápisem "Breitling"

Pro barvu jsem rozhodnutý- černá.

Sponu chci trnovku ( no chci... cena u posuvky je vražda)

Ten hladký by šel nasadit i jinde.. s nápisem vypadá sportovněji a vypracovaněji...

Kombinuju to s kůží. Tah mi přijde vzhledem k subtilnosti hodinek hodně hamatný.

Tak poraďte. Jo, ďouratej se mi moc nelíbí..

Cena stejná.

Odesláno

Tak vytáhnu kostlivce, bo není potřeba dávat nové téma.

Řeším příjemný "problém":

Do čeho obléct mé B.-Colty:

Mám na mysli kaučuk,a to dva modely:

Hladký Diver Pro

Diver Pro s nápisem "Breitling"

Pro barvu jsem rozhodnutý- černá.

Sponu chci trnovku ( no chci... cena u posuvky je vražda)

Ten hladký by šel nasadit i jinde.. s nápisem vypadá sportovněji a vypracovaněji...

Kombinuju to s kůží. Tah mi přijde vzhledem k subtilnosti hodinek hodně hamatný.

Tak poraďte. Jo, ďouratej se mi moc nelíbí..

Cena stejná.

Jestli to chceš vyzkoušet, vem ty Béčka na sraz. Mám všechny B gumy, Diver PRO I s trnovkou, Diver Pro II na překlápěčce i OR.

Odesláno

Jestli to chceš vyzkoušet, vem ty Béčka na sraz. Mám všechny B gumy, Diver PRO I s trnovkou, Diver Pro II na překlápěčce i OR.

Jestli se nemýlím, ty máš šíři 22.

Coltíky jsou takové Breitlí miminka. Mají šířku 20.

A na sraz je vemu. Páč momentálně nic jinýho nemám.

Damaska jsou ve výrobě, tlačí mi je Kuba tak na přelom měsíce ( kurnik, že by to klaplo??)

A zbytek šel pro nedostatek invence do světa.

Odesláno

Jestli se nemýlím, ty máš šíři 22.

Coltíky jsou takové Breitlí miminka. Mají šířku 20.

A na sraz je vemu. Páč momentálně nic jinýho nemám.

Damaska jsou ve výrobě, tlačí mi je Kuba tak na přelom měsíce ( kurnik, že by to klaplo??)

A zbytek šel pro nedostatek invence do světa.

Colty jsou tak malý? Tak ve dvacítce nemám nic. :-(

Odesláno (upraveno)

Colty jsou tak malý? Tak ve dvacítce nemám nic. :-(

Tak jsou a nejsou. já se přesunul k velikosti cca 40 a to jsem nosil i 47. Poslední dobou mi ale i Suma byly velký. Ani nevím proč.

A očekávaná akvizice od damaska je taktéž cca 40.

Trvalo mi to 6 let ( skoro přesně) než sem si utříbil velikost.

Edit: Registrován:25-listopad 05 , takže fakt skoro na den.

Ale nazpět ke kaučuku!

Upraveno uživatelem Radimk
  • po 2 týdnech...
  • Po roku...
  • Po roku...
  • po měsíci...
Návštěvník enrico156
Odesláno

Pro mě asi jedny z nejhezčích béček a s mojí rukou okolo 18 cm se mi to zdá ideální varianta.

Odesláno

Za mě určitě modré,hold mám modrou raději.Ale tyto hodinky na řemeni vypadají velmi dobře(foto bílých na aligátorovi Hirsch Viscount).Ty černé na černém řemeni si dokáži klidně představit k obleku.Samozřejmě né do divadla,či podobné akce ;)

post-6190-0-34103700-1417304332_thumb.jpg

post-6190-0-96029800-1417304398_thumb.jpg

Odesláno

Máš pravdu - modrá je barva naše! :D Díky za fotky! ;) Každé má něco do sebe a i když jsem původně myslel, že jestli hodinky tak jedině na řemenu, tak dnes se kloním na stranu tahu. Hodinky na mně víc působí kompaktně. Ale každý podle svého, že? ;) P.S. U té spodní fotky i 4-nohý přítel z tvého profilu, že? ;) Měj se!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...