Baker Odesláno 5. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2009 spajdy: tahle hranice mezi timhle a čínou se tu probírala - je pravda, že s průměrným estetickym cítěním žroutů tataráku a chlastačů piva je to asi pod rozlišovací schopností, ale podle mě se podceňuješ. spiderer to musi vedet, ten uz vyzkousel vsechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 5. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2009 (upraveno) A tyhle... Jsou jak z kamene vytesány. Cenu jsem našel 2560USD. Škoda, že jsem na větší, tyto jen 40mm. Taky bůh ví, co si tím kompenzuju, žejo... Limes 1 Tausend jsou krásné hodinky, bohužel příliš drahé. Překvapuje mě, jak může vzniknout odpor vůči firmě jen kvůli značce. Příjde mi to až zoufalé, sám vybírám podle toho, jak se mi dané hodinky líbí, posuzuji kvalitu zpracování, o které v případě Limes nepochybuji a přiznám se, nezapomínám ani na historii. Nevím, jestli je historie nějakým ukazatelem, ale já ji beru hodně v potaz. Kdybych měl dostatek finančních prostředků, dumal bych i o strojku. V mém případě se proto mohu pohybovat jen kolem ETY a vždy mě potěší Dubois-Depraz. Když mluvím o strojcích, hrozně rád bych měl hodinky osazené krásnou mašinou Jaquet J7060. To bych ani nechtěl vědět, kolik je hodin, kochal bych se pouze Jaquetem. Když už mluvím o pro mě nepochopitelné zášti jen kvůli jménu. Zeptám se, chtěli by jste hodinky Dubois-Depraz ? Já ano. Upraveno 5. listopadu 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 5. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2009 spajdy: tahle hranice mezi timhle a čínou se tu probírala - je pravda, že s průměrným estetickym cítěním žroutů tataráku a chlastačů piva je to asi pod rozlišovací schopností, ale podle mě se podceňuješ. Hele moznba se podcenuju, ale proste to tak vidim a asi s tim nic neudelam, na druhou stranu me to nijak neblokuje, protoze se mi tenhle design stejne nelibi..vubec Ani kdyby na tom byl napis JLC, IWC nebo Breitling tak se nic pro me nezmeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANT Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2009 kde sa vlastne daju limes hodinky kupit? zatial som ich nasiel iba v shopoch z USA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2009 Zkus Kubsona, Limes patri Icklerovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANT Odesláno 12. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2009 odpisal mi pan Ickler, pokila by niekto mal vazny zaujem o cennik Limes poslite mi SZ so svojim mailom a ja Vam ho preposlem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2010 Sorry, že po roce otvírám vlákno, ale narazil jsem na tyhle nové hezké Limes Chyros. ZDROJ FLICKR FOTO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2010 chyros jsou moc pěkné, cenovka cca 25000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2010 pekne su, elegantne, pridu mi (na prvy, velmi rychly pohlad) ako tie co kupil sibirnayanedavno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeppelin Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 Má tu někdo hodinky od Limes? jak vypadají naživo zajímá mě kvalita pouzdra,ciferníku atd. dost se mi líbí kolekce Pharo uvažuju že bych do nich šel....díky za odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeppelin Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2013 Vypadá to že tu nikdo nemá Limes- další důvod proč si je pořídit :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 12. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2022 (upraveno) Chtěl jsem tu na fóru rozvést myšlenku, jak mi bylo líto, že přes léto nemám moc příležitost unosit oblekovky Limes, které jsem si na jaře pořídil zde na fóru a tak jsem jim místo kůže pořídil modrý Nato, díky kterým se z nich stávají fajn hodinky i k šortkám, a zjišťuji, že značka nemá aktivní vlákno. Edit: mám vůbec dobře interpunkci v tom nechutně dlouhém souvětí, co jsem teď zplodil? Upraveno 12. srpna 2022 uživatelem whitley Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 12. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2022 před 3 hodinami, whitley napsal: Edit: mám vůbec dobře interpunkci v tom nechutně dlouhém souvětí, co jsem teď zplodil? Jen jedna chyba, chybí čárka před a tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se