Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 79
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Díky moc za vaše názory i když vidím že je to tak 50 na 50

jen bych se pokusil shrnout, o čem přemýšlím.

Modre + klasika

mám rád modrou

pusobí vzhledově kompaktněji

modřené ručky se mi vždy líbily

- monotonější vzhled

trochu smutnější design

zlaté + více vynikají detaily

působí živěji a nechci aby to znělo snobsky ale luxusněji jako by byly o třídu výše

jsou nápadnější a přitom decentní oblekovky

- kdyby to finance dovolily a pouzdro by bylo zlaté bylo by to asi řešení / i když mám raději stříbro zlato nemusím /jedná se jen o optický dojem- takhle ji nejsem jist zda se netlučou žluté ručičky a indexy s ocelovým pouzdrem TO JE ASI HLAVNÍ VÝHRADA.

Vím,že jste to v podstatě vše napsali ale stejně jsem na vahách :helpsmilie:

mne naopak to stribrny pouzdro prave prijde jako velky plus. jsou tim zvlastni. se zlatym by byly moc snobbish...

teda jinak mam nazor asi proti vetsine, ale mne se ty co postnul conrad libi mnohem vic nez ty od ypa kvuli tomu rozmisteni po vertikale...

Odesláno
Napřed jsem měl jasno teď nevím.Jaká by byla vaše volba ?

nazivo su tie so zlatymi indexami take viac elegantne a posobia exkluzivnejsie. Ta zlata vobec nieje taka vyrazna ako na obrazku....chod ich mrknut do obchodu oboje radsej

Návštěvník YPO
Odesláno
teda jinak mam nazor asi proti vetsine, ale mne se ty co postnul conrad libi mnohem vic nez ty od ypa kvuli tomu rozmisteni po vertikale...

to je v pořádku ..... podívej se na Junghans Max Bill nebo Hamilton + ukousnutá čísla .... je to masakr ..... jak mám IWC rád tak bych do toho nešel X investované peníze .........

nedávno jsem viděl Archimede Arcadia (bílo modré ) a spletl jsem si je s Longines ;) ...... délka názvu - vzhled

Odesláno
nedávno jsem viděl Archimede Arcadia (bílo modré ) a spletl jsem si je s Longines ;) ...... délka názvu - vzhled

ha! no jo :-) to se ani nedivim - rekl bych, ze tohle presne bude zamer Archimedu...

Návštěvník YPO
Odesláno
Proč? Nějaký vtipný příběh při koupi Alpin?

ANO ........... dloubání nehtem do lunety zda je plastová či není plastová ............... dloubání nehtem na sklo se sdělením - ano to je safír s antireflexem, mě opravdu nebere ..... prodej mechanických hodinek (šperků) jak to někdo nazval v jiném vlákně by měl probíhat trochu jinak ;)

Odesláno
ANO ........... dloubání nehtem do lunety zda je plastová či není plastová ............... dloubání nehtem na sklo se sdělením - ano to je safír s antireflexem, mě opravdu nebere ..... prodej mechanických hodinek (šperků) jak to někdo nazval v jiném vlákně by měl probíhat trochu jinak ;)

Hm, to máš recht.

Jinak k tématu. Já bych bral ty modré, protože si myslím, že k nim jde skoro jakýkoliv řemen (černý, ale i hnědý) a jsou tedy univerzálnější. A hlavně se mi prostě víc líbí ;)

Odesláno

Bohuzel jsem nevidel ani jedny na zivo, takze muj nazor ber s rezervou, ale rekl bych ze ty zlate. Modra mi pripada ted tak trochu "in" a co je jednou "in" bude jednou "out", zatimco zlato je nadcasovejsi. Ony taky ty modrene rucky vyniknou jenom pri urcitem uhlu nasviceni. Stejne jsem se na zivo vzdal Omeg s modrenyma rucickama - v realu vypadaly spis cerne. Zase projevim svoji ignoranci kdyz se priznam, ze jsem nevedel ze ne ve vsech Portuguese maji vlastni kalibr, a to mam jejich katalog :crying_anim02: . Z toho pohledu bych urcite zvazil zda se nevyplati priplatit. Jinak pokud bych kdy vybiral IWC, tak jedine z teto rady. :thumbsup_anim:

Odesláno
..Ony taky ty modrene rucky vyniknou jenom pri urcitem uhlu nasviceni. Stejne jsem se na zivo vzdal Omeg s modrenyma rucickama - v realu vypadaly spis cerne...

A to je právě to, co se mi na tom líbí!

Návštěvník Kamil
Odesláno
Ony taky ty modrene rucky vyniknou jenom pri urcitem uhlu nasviceni. Stejne jsem se na zivo vzdal Omeg s modrenyma rucickama - v realu vypadaly spis cerne.

A není to náhodou AR sklíčkem?

Odesláno (upraveno)
A není to náhodou AR sklíčkem?

Nene, pokud se tykalo tech Omeg tak ta modra na obrazcich je 100x hezci nez v realu, ktery opravdu pusobi spis cerne. AR s tim nemel co delat, proste retus obrazku. Ale jak rikam IWC jsem jaksi v realu nestudoval, ja jsem v hodinarstvi nalepen na jine vitriny ;)

Upraveno uživatelem klobadysek
Odesláno

Viděl jsem naživo obě varianty a i když je ta zlatá varianta trochu luxusnější, tak mi ty hodinky přišly celkově takový "prázdnější" - ta modrá je víc kontrastní a k tomu velkému bílému číselníku mi sedí víc.

Odesláno
Byl jsem se tam dneska na něco pozeptat, tak jsem se ti mrknul na tu cenu: 155.400 Kč.

No fuj, ale přesto díky

Odesláno
Uff, takový hodinky už se vážně vyplatí kupovat někde venku. Miguel je má skoro o 50 tisíc levnější :blink: to je skoro třetina

http://www.uhren-miquel.de/detail/IWC_Port...tic_art_213.htm

Má zde někdo zkušenost s nákupem u tohoto pána ? Dá se tam vyloučit  šedá zona resp fake ?

Odesláno
No fuj, ale přesto díky

Není zač. Ještě jsem si vzpomněl: ty jak doporučují skoro všichni, tak tam snad měly taky. Cenovka byla trochu schovaná, ale myslím, že jsem tam viděl 224.800 Kč, ale tady si fakt nejsem jist.

Ještě jsem v tom svém hodnocení zapomněl na jednu věc: já osobně bych takto drahým hodinkám oříznutí indexů pravděpodbně neodpustil, i když ještě poměrně nedávno jsem byl jiného názoru a nebyl jsem tak striktně proti. Ale pokud to nevadí tobě, tak je to v nejlepším pořádku.

Návštěvník Kamil
Odesláno

QUOTE(klobadysek @ 26.3.2008 - 21:27) 155417[/snapback]

Nene, pokud se tykalo tech Omeg tak ta modra na obrazcich je 100x hezci nez v realu, ktery opravdu pusobi spis cerne. AR s tim nemel co delat, proste retus obrazku. Ale jak rikam IWC jsem jaksi v realu nestudoval, ja jsem v hodinarstvi nalepen na jine vitriny wink.gif

post-147-1206563938.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno
Takze modry jen kdyz je videt modry odlesk antireflexu :thumbsup_anim:

No ono záleží na způsobu nafocení...06d7_1.JPG

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...