Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Novinka pro Basel - chronograf s velkým strojkem Valgranges. Povedený velký hodinky 44mm, barevně rozlišený ručky s funkcí stopek, bravo Certina

dspodium.JPG

I ten předchozí model 40mm je docela pěknej

certina1.jpg

Odesláno

Pěkný, pěkný... Ale proč jsou všechny tak obrovské???? Nejenom certiny, stejně tak zrovna prodávající se Hamiltony... Dělají se snad vůbec nějaké podobné hezké chronografy >40mm????

Odesláno (upraveno)

takovy zacatecnicky dotaz, ta velikost (prumer) se meri presne jak ?

Upraveno uživatelem rastr
Odesláno

rastr - vetsinou se zmeri prumer pouzdra bez korunky "vodorovne", nekdy jsou uvadene rozmery vcetne korunky a pak se meri delka pouzdra "svisle" od kraje nozek ke kraji nozek + jeste vyska pouzdra v nejtlustsim bode a z toho pak vyjde par rozmeru podle kterych se da snadno zorientovat jestli hodinky maji pro kupce idealni rozmery, alespon zhruba protoze pak zalezi i na jinych faktorech jako tvar pouzdra atd ;)

Odesláno
  Andreas.ks napsal:
Pěkný, pěkný... Ale proč jsou všechny tak obrovské???? Nejenom certiny, stejně tak zrovna prodávající se Hamiltony... Dělají se snad vůbec nějaké podobné hezké chronografy >40mm????

No právě....člověk pak s průměrem 43 mm vypadá jak vosa na bombónu :crying_anim02:

Odesláno
  spiderer napsal:
rastr - vetsinou se zmeri prumer pouzdra bez korunky "vodorovne", nekdy jsou uvadene rozmery vcetne korunky a pak se meri delka pouzdra "svisle" od kraje nozek ke kraji nozek + jeste vyska pouzdra v nejtlustsim bode a z toho pak vyjde par rozmeru podle kterych se da snadno zorientovat jestli hodinky maji pro kupce idealni rozmery, alespon zhruba protoze pak zalezi i na jinych faktorech jako tvar pouzdra atd ;)

diky za odpoved, ale jak to poznam jak jsou uvadene ty rozmery, ja kdyz si zmerim svoje hodinky tak maj 47mm i s korunkou(43 bez korunky), vysku pouzdra mam 11mm

jsou teda tyhle certiny vetsi kdyz je udavano 44mm ?

jaka je cena tech certin, zkousel jsem googlovat, ale nic kloudneho jsem nenasel, mozna jsem spatne hledal :helpsmilie:

Odesláno

k prodeji jeste asi nebudou, jsou urceny pro veletrh v Baselu ;) Velikost byva ve vetsine pripadu bez korunky, takze myslim, ze tyhle budou 44mm bez korunky, Viktor pise ze jsou velke tak by to odpovidalo, ale nevim, ja na tenhle model narazil pouze tady na chronomagu ;)

Odesláno
  spiderer napsal:
k prodeji jeste asi nebudou, jsou urceny pro veletrh v Baselu ;) Velikost byva ve vetsine pripadu bez korunky, takze myslim, ze tyhle budou 44mm bez korunky, Viktor pise ze jsou velke tak by to odpovidalo, ale nevim, ja na tenhle model narazil pouze tady na chronomagu ;)

Už jsou na ebay a cena v "kup teď" je slušná.

http://cgi.ebay.de/CERTINA-DS-PODIUM-LUXUS...1QQcmdZViewItem

Odesláno
  rastr napsal:
diky za odpoved, ale jak to poznam jak jsou uvadene ty rozmery, ja kdyz si zmerim svoje hodinky tak maj 47mm i s korunkou(43 bez korunky), vysku pouzdra mam 11mm

jsou teda tyhle certiny vetsi kdyz je udavano 44mm ?

jaka je cena tech certin, zkousel jsem googlovat, ale nic kloudneho jsem nenasel, mozna jsem spatne hledal :helpsmilie:

cena bude asi podobná jako zde, u podobných modelů:

http://www.hibernia.cz/certina/ds_podium_valjoux.html

co se týče velikosti: pokud si nejsem jistý velikostí hodinek, tak si načtu jejich fotku do wordu, změním její velikost tak aby byla 1:1, potom je vytisknu i s řemínkem na barevné tiskárně, vystřihnu a zkouším na ruce. Nezáleží totiž jen velikosti pouzdra, ale i na vzhledu ciferníku (jednoduché elegantní hodinky budou při stejné velikosti pouzdra vypadat větší než chronografy).

Odesláno
  Andreas.ks napsal:

Ale dělají, viděl jsem tu i tam pěknej Blancpain i Vacheron Constantin... :D

Odesláno
  NIGHTinGALE napsal:
Už jsou na ebay a cena v "kup teď" je slušná.

http://cgi.ebay.de/CERTINA-DS-PODIUM-LUXUS...1QQcmdZViewItem

Hele, řek bych, že ty na ebay jsou normální DS Podium automatic (průměr 40 mm). ........ Nejsem si jistej, jestli to nebyla ta jeho limitka, ale mám dojem, že včera měl po závodě na tiskovce Kubica DS Podium Valgranges na ruce.

Odesláno
  Kalifx napsal:
Hele, řek bych, že ty na ebay jsou normální DS Podium automatic (průměr 40 mm). ........ Nejsem si jistej, jestli to nebyla ta jeho limitka, ale mám dojem, že včera měl po závodě na tiskovce Kubica DS Podium Valgranges na ruce.

No jo, Massa vyhrál po všech stránkách :)

l3110164.jpg

Richard Mille

Odesláno
  ¨safi napsal:
No právě....člověk pak s průměrem 43 mm vypadá jak vosa na bombónu :crying_anim02:

Vím, že to sem nepatří, ale co třeba Seiko SARC003. Velikost bez korunky 40mm.

post-1861-1207600121.jpg

post-1861-1207600128.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...