Micey Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Odesláno 5. února 2019 Tyjo ten kyklop. Z jakyho jsou roku? Gratulace..
beeman Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Odesláno 6. února 2019 (upraveno) rychle foto vnitrnosti ackoliv jsem je chtel puvodne pro drahou, pac 36, asi si je necham, jestli mi to dovoli, pac uz je mela na ruce a sundavala je s nevoli ;-) nevypada to, ale jsou to quartzky s kapacitatorem z eteru Upraveno 6. února 2019 uživatelem beeman
bandicoot Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Odesláno 6. února 2019 nevypada to, ale jsou to quartzky s kapacitatoremNo tak tohle bych v blažené nevědomosti nechal s klidem ležet jako fejk... Štěstí holt přeje připraveným.
beeman Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Odesláno 6. února 2019 (upraveno) ja na to taky koukal nevericne, ale nejdriv jsem volal a sjednal predani, pak az teprve zjistoval, vo co vlastne go :-) No tak tohle bych v blažené nevědomosti nechal s klidem ležet jako fejk... Štěstí holt přeje připraveným. mel by to byt rok 1999, dle prodejce, zatim jsem to nehledal, koupil je prej na chrono24 z UK Tyjo ten kyklop. Z jakyho jsou roku? Gratulace.. Upraveno 6. února 2019 uživatelem beeman
Seamaster Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Odesláno 6. února 2019 ja na to taky koukal nevericne, ale nejdriv jsem volal a sjednal predani, pak az teprve zjistoval, vo co vlastne go :-) mel by to byt rok 1999, dle prodejce, zatim jsem to nehledal, koupil je prej na chrono24 z UKJo, Omegamatic se delal 1996-2000 tusim.... je to hodne zajimavej system. Ma to kapacitator, nebo uz tu vymennou rechargable knoflikovku? Jakou to ma power reserve ? Pokud si vzpominam dobre, lze to rozjet pripadne i natahovanim korunkou, stejne jako klasickej automat. Zkratka zajimavej hybrid
Jenkiz Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Odesláno 6. února 2019 Dnes na nové kůži...Joo, tady tu "kuzi" jsem pres ebay taky kupoval, ale omlatil sem jim to o hlavu, pac to kuze neni a smrdelo to jak obchod s vietnamskyma kabelkama.. Zcela bez jakycholiv protestu mi pak prodavajici poslal refundaci v plne vysi
pavel23 Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Odesláno 6. února 2019 Vypadají perfektně, nevím proč je tady na ně taková averze.
beeman Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Odesláno 6. února 2019 uz jsem je mel nekolikrat na ruce, tedy verzi s sedym cifrem, jedine nad tema premejslim, ale zatim nejsem presvedcen, ze je chcispis se porad klonim k tomu, ze to neni ono - pritom jsou ale paradni
Octavian Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Odesláno 6. února 2019 Sede vlnky su nazivo skvele ... Povedal by som ze pre mna najkrajsie z smpc
bandicoot Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Odesláno 6. února 2019 Mně se ten náramek líbí víc než na předchozí verzi.
Harwey Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Odesláno 6. února 2019 Rozmer je fajn, celkovy vzhlad tiez, He ventil OK, vlnky nie su take vyrazne ako na promo fotkach, ale co ma zarazilo, bola ta smolkova modra luneta, to mohli poriesit inak.
ponorka9 Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Odesláno 6. února 2019 Co to je za řemen? Je to kůže - nekůže, nějaká čína z e-baye za 120,- Kč, lepenice z čehosi.... Ale řemen je příjemně měkký a dobře padne na ruku, mají zajímavé barevné kombinace a jako občasnou alternativu s ním nemám problém.. Mám ho i na Olivierech (24/22 mm) - snad se osazenstvo nebude zlobit, když sem šoupnu foto - a nosí se supr. Za ty prachy by snad nikdo nečekal pravou kůži...
ponorka9 Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Odesláno 6. února 2019 uz jsem je mel nekolikrat na ruce, tedy verzi s sedym cifrem, jedine nad tema premejslim, ale zatim nejsem presvedcen, ze je chcispis se porad klonim k tomu, ze to neni ono - pritom jsou ale paradniJá je viděl na živo na SEW v Brně a vůbec mě neoslovily. Neumím moc popsat proč, ale asi mi nejvíc vadil ten ostrý design vlnek a celkově jsou nějak moc ostře kontrastní, asi mi tam chybí ta měkkost vlnek u starých SMPéček....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se