PetrM Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Odesláno 6. února 2019 (upraveno) uz jsem je mel nekolikrat na ruce, tedy verzi s sedym cifrem, jedine nad tema premejslim, ale zatim nejsem presvedcen, ze je chcispis se porad klonim k tomu, ze to neni ono - pritom jsou ale paradni Ty šedé jsem zkoušel několikrát. Špatně čitelné. Upraveno 6. února 2019 uživatelem PetrM
Jenkiz Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Odesláno 6. února 2019 Je to kůže - nekůže, nějaká čína z e-baye za 120,- Kč, lepenice z čehosi.... Ale řemen je příjemně měkký a dobře padne na ruku, mají zajímavé barevné kombinace a jako občasnou alternativu s ním nemám problém.. Mám ho i na Olivierech (24/22 mm) - snad se osazenstvo nebude zlobit, když sem šoupnu foto - a nosí se supr. Za ty prachy by snad nikdo nečekal pravou kůži...Ja jsem za stejne penize (tusim cca 5 USD) koupil na Alikovi pravou kuzi a musim rict, ze uz jen to, ze nema takovy umely oder, ale voni kuzi, je o dost prijemnejsi pocit.
semi001 Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 Tak už dorazily. Jsem slíbil foto.Kolik mají lug to lug??
Tikal Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tommasini Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 Spokojeně si bzučím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
PetrM Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 Dobrá modrá. Lug to lug nevím, až budu mít nějaké měřidlo, změřím. O přesný rozměr jsem poprosil Peťu Bikera, tak pokud ho zjistí napíše ho sem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PetrM Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 Kolik mají lug to lug?? Nemám šupleru, tak jen pravítko, tedy ber to s rezervou. Naměřil jsem cca 47mm.
OWG Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 PetrM: jak se nosí? mě osobně se ty vlnky nelíbí, mám rád klasické např na 2541.80, ten héliák má taky divný tvar, a velikost 42 ale co jsem četl na různých fórech tak si lidi chválí průhledné dýnko a kvalitnější strojek
PetrM Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 PetrM: jak se nosí? mě osobně se ty vlnky nelíbí, mám rád klasické např na 2541.80, ten héliák má taky divný tvar, a velikost 42 ale co jsem četl na různých fórech tak si lidi chválí průhledné dýnko a kvalitnější strojek Dnes druhý den na ruce. Zcela férově přiznávám, že minulá generace byla o fous pohodlnější. Je to už kus hodinek a pouzdro (zapouzdření, ať jsem přesný) je vyšší. To z důvodu inhouse kalibru. Heliák nepřekáží. Vlnky se chovají různě. Když na ně zasvítí sluníčko, jsou to rýhy jako kráva, jinak decentní a jemné. Co se týká průhledu, tak ten je z mého pohledu jednorázová záležitost (koukneš a vidíš) a jinak u všech divers v zásadě na hovno...jenom je zbytečně zdražil.
palmone1 Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 call?jedi? trochu prevetrane Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pciza Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 Pěkná lumi. Já teď Marinery. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MKR Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 Večer jsem z ničeho nic dostal chuť na Ploprofy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PetrM Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Máte někdo nějaké zkušenosti s lumi na nových SMP ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rooosta Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 ja dnes takto :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Vůbec nechápu, že jsem tenhle model přehlížel... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
RC3 Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M-72 Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Zůstávají o mě ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vlahul Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Odesláno 9. února 2019 SMP Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snake Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Odesláno 9. února 2019 To su zvedavej jak dlouho mi vydrzi tentokrat Ale jako jsou fajn-ne ze ne...skoro jak cerny vlnky.. a uz to zas jede.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se