Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

uz jsem je mel nekolikrat na ruce, tedy verzi s sedym cifrem, jedine nad tema premejslim, ale zatim nejsem presvedcen, ze je chci

spis se porad klonim k tomu, ze to neni ono - pritom jsou ale paradni

Ty šedé  jsem zkoušel několikrát. Špatně čitelné.

Upraveno uživatelem PetrM
  • Odpovědi 11,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Je to kůže - nekůže, nějaká čína z e-baye za 120,- Kč, lepenice z čehosi.... Ale řemen je příjemně měkký a dobře padne na ruku, mají zajímavé barevné kombinace a jako občasnou alternativu s ním nemám problém.. Mám ho i na Olivierech (24/22 mm) - snad se osazenstvo nebude zlobit, když sem šoupnu foto - a nosí se supr. Za ty prachy by snad nikdo nečekal pravou kůži...

Ja jsem za stejne penize (tusim cca 5 USD) koupil na Alikovi pravou kuzi a musim rict, ze uz jen to, ze nema takovy umely oder, ale voni kuzi, je o dost prijemnejsi pocit. 8b37d2d52ee13c9a133453e656d9db4e.jpg
Odesláno

PetrM: jak se nosí? mě osobně se ty vlnky nelíbí, mám rád klasické např na 2541.80, ten héliák má taky divný tvar, a velikost 42 :( ale co jsem četl na různých fórech tak si lidi chválí průhledné dýnko a kvalitnější strojek  :cool02:

Odesláno

PetrM: jak se nosí? mě osobně se ty vlnky nelíbí, mám rád klasické např na 2541.80, ten héliák má taky divný tvar, a velikost 42 :( ale co jsem četl na různých fórech tak si lidi chválí průhledné dýnko a kvalitnější strojek  :cool02:

Dnes druhý den na ruce. Zcela férově přiznávám, že minulá generace byla o fous pohodlnější. Je to už kus hodinek a pouzdro (zapouzdření, ať jsem přesný) je vyšší. To z důvodu inhouse kalibru. Heliák nepřekáží. Vlnky se chovají různě. Když na ně zasvítí sluníčko, jsou to rýhy jako kráva, jinak decentní a jemné. Co se týká průhledu, tak ten je z mého pohledu jednorázová záležitost (koukneš a vidíš) a jinak u všech divers v zásadě na hovno...jenom je zbytečně zdražil.

Odesláno

Večer jsem z ničeho nic dostal chuť na Ploprofy

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...