Juraj11 Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 3. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2021 V 28. 2. 2021 v 21:54, Tichus napsal: Nové jsou pro mě lepší 1)strojkem, 2)mají veselejší barvu (a bílá čísla na lunetě oproti šedým (nebo takovým zašlým) a 3)dělá se na ně origo guma, takže nemusíš shánět nějaké aftermarkety. Samozřejmě ještě jde líp luneta, ale to mě zase tak extra nezajímá. O něco lepší náramek, ale žádný zásadní rozdíl mi to nepřijde, sponu s mikroregulací můžeš dát i na starý. Staré - teď myslím keramiky - mají krásně dýnko, jsou čitelnější, jsou znatelně menší a nižší, aplikované logo, celkově za mě působí méně sportovně než ty nové a víc na parádu. Ani ta datumka není tak zastrčená (když teda pominu, že na starých modrých je černá ) Za sebe by to u mě vyhrály asi ty staré, ale jenom o chlup. Ta kombinace toho, jak dobře sedí, aplikovaného loga (to prostě vypadá o dost líp) a celkově takové čistoty mi přijde lepší. Ale ty nové jsou taky super, proto mám taky doma pořád oboje Ty nové jsou na ruce opravdu znatelně větší, i když to rozměrově tolik nemusí vypadat. Pořád úplně v pohodě, ale prostě to jde jasně poznat. A kdybych měl srovnat ty nové bílé a modré, tak ty bílé vypadají vlastně pořád parádně, ta bílá je taková jakoby matnější, takže s AR je to super, tím spíš, když tam máš ještě pak modrou lumi, neudělají ti ale nikdy takový efekt s AR jako modré (nebo jakékoliv tmavé), ty ale zase na některém světle umí nevypadat nic moc. Za mě k bondovkám patří modrá, ale to je můj "problém" Tak asi tak hoď oboje na ruku, ať porovnáme.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 8:17 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 před 34 minutami, Vjace napsal: 8:17 ty jsou kráásný..ten strap je origo? že tak nedoléhá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 Kočkofka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 před 4 hodinami, tenge napsal: ty jsou kráásný..ten strap je origo? že tak nedoléhá... Ne-e, aftermarket kopie NATO z vesmírného programu. Mě se ten origo černý řemen se žlutým prošitím na A8 nelíbí. Už to bylo moc žluté na můj vkus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 (upraveno) před 2 hodinami, Vjace napsal: Ne-e, aftermarket kopie NATO z vesmírného programu. Mě se ten origo černý řemen se žlutým prošitím na A8 nelíbí. Už to bylo moc žluté na můj vkus. Trochu komplikace, těch 21 mm... Jak se nosí, oproti Moonům, je ta velikost 44 hodně znát? Upraveno 4. března 2021 uživatelem collie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sobi Odesláno 4. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2021 Stále na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 už skoro dva roky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 A přezul jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farookh01 Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 A přezul jsem Semi - tie sú parádne, prosím ťa aká je to ref?Odoslané z SM-N975F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 před 6 minutami, farookh01 napsal: Semi - tie sú parádne, prosím ťa aká je to ref? Odoslané z SM-N975F pomocou Tapatalku Jsou to tyhle Občas je hodím na origo kůži, což taky jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farookh01 Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 (upraveno) Tie sú parádne. Asi presne toto hľadám. Ďakujem Upraveno 5. března 2021 uživatelem farookh01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratafakpo Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 DSOM ;-)Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratafakpo Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 DSOM ;-)Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 před 39 minutami, farookh01 napsal: Tie sú parádne. Asi presne toto hľadám. Ďakujem Jsou fajn, tím že mám tah, gumu i kůži, vždy jsou to jiné hodinky.. 8500 a 150m jsou taky fajn bonusy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2021 Modrá je výborná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Tritiová sobota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 (upraveno) Krasna patina.. Tritium nema chybu, kdyz pominu to radioaktivni zareni Sice zatim nejsou na ruce a jsou to obycejny Speedy, jsem z nich ale nadseny... Navic kufrik je pecka, maji to krasne udelany a promysleny... Upraveno 6. března 2021 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se