bobi Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Bílé vlnky mám na gumě prakticky furt a tah je uložený v krabici (defakto stále "fungl nový"). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Eš Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Samé vlnky tak aj ja pridám jedny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Já za drahý peníz dokoupil origo tah, který téměř nenosím. Z gumy od Omegy jsem nadšený, je přece jenom lepší než od Zealande, i když to má zase více barevných variant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Jo guma od Omegy je fakt asi to nejlepší co jsem zatím viděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Vždycky jsem měl za to, že guma s trnovou sponou je taková podřadnější varianta k verzím s překlápěčkou, zvlášť když mám tenkou ruku kvůli čemuž mi hodně pásku přebývalo a různě trčelo. Ale tahle origo bondovská guma je vyvedená tak, že nic netrčí a je maximálně pohodlná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 (upraveno) 10:08 s HB-SIA. Moje první Omegy GMT. Upraveno 4. února 2022 uživatelem Vjace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 Dnes koupeny, tak hned na ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 Ta "šedo" oranžová kombinace je taková zvláštní . Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 Děkuji. Před koupí jsem měl v užším výběru ještě několik jiných barevných kombinací na tahu (kromě toho, že tentokrát už jsem fakt a natuty jel pro "Moony"). Nakonec v porovnání naživo vyhrála tahle šedo-oranžová na gumě. Je to trochu zvlášní, ale za mě pěkné. Speedy mám také v šedo-oranžové (Mark II), takže jsem na tuhle barevnou kombinaci asi nějak podvědomě zatíženej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 Tak som to prezul po tak velkej chvale. A teda boli super na tahu a su super aj na gume. Kedze vsetcia pozname buzna tah - zial nezuzuje sa, je to prijemna zmena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 Hlavně ta váhová změna je sakra znát . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 Guma jim sekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 V 4. 2. 2022 v 9:33, bobi napsal: Bílé vlnky mám na gumě prakticky furt a tah je uložený v krabici (defakto stále "fungl nový"). chlape co to mas s tymi korunkami nejake su tmave nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 ~~~ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 před 34 minutami, SniperWolf napsal: chlape co to mas s tymi korunkami nejake su tmave nie? Asi nějaký tieň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Ano ano ja som to po odoslani prispevku videl na inej foto… biele su tiez pekne ja som ale blazen do modrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Jj,modrá je dobrá .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Jó modrá... to je moje prokletí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se