Pivas Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 @martar- Diky,taky se mi libi. Trvalo dlouho než jsem se k nim dostal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinre Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 před 7 hodinami, ABCDE napsal: Pekna fotka! Kde se da sehnat tenhle remen? Nebo byl jen k nejake limitce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 @martinre koukni na Ebay, prodejce byl tuším ze Španělska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 ked uz je teda utorok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinre Odesláno 6. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2022 Rano dorazil novy prirustek do rodiny z 1982 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bakouš Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Čekání na STK na Kladně je fakt topovka... Takže si to ukrátíme Chronomag fórem a trošku čas zkrátíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Pěkný máte pánové ty Speedmastery. Kdysi moje vysněný hodinky a tluču se hlavou do zdi, že jsem je kdysi prodával. Dnes už jsou za takový balík, že už na ně budu asi jen koukat tady na fotkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 V 6. 9. 2022 v 12:19, martinre napsal: Rano dorazil novy prirustek do rodiny z 1982 Parádka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Rano dorazil novy prirustek do rodiny z 1982Můj rok narození -superSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinre Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 (upraveno) před 10 hodinami, xcmaniax napsal: Pěkný máte pánové ty Speedmastery. Kdysi moje vysněný hodinky a tluču se hlavou do zdi, že jsem je kdysi prodával. Dnes už jsou za takový balík, že už na ně budu asi jen koukat tady na fotkách. Je to tak. Když jsem před čtyřma rokama kupoval svoje první tak ty ceny byly ještě docela ok. Ale od tý doby šli nahoru nový u výrobce o cca 2000 CHF. To samý ty starší ze 70.-90. let, který táhnou nový sběratele starejch referencí, tak lidi co nechtěj ty nový. I přes současnou lehkou korekci cen některých hodinek ty moony už asi levnější podle mě nebudou. Upraveno 7. září 2022 uživatelem martinre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jony Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Omega PO Chronograph a úžasný kalibr 9900 s certifikací METAS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 vlnky do deště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 PO jsou skvělýSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 @Jony @pavo_ Jó, černo-oranž POčka, jedny chrona, druhý klasický, dneska se tady urodilo koukám, paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 Po dlouhé době na tahu, je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 10. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2022 Dnes 2x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se