Akam Odesláno 5. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2022 tož mainstream Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 5. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2022 před 6 hodinami, MartinJel napsal: Tahle barevná kombinace je parádní Je. Dal jsem jí neplánovaně a nečekaně přednost před původně vyhlédnutými modrými, které mě ale v reálu velmi zklamaly. V bezprostředním srovnání byly tyhle jasnou volbou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinJel Odesláno 6. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2022 před 14 hodinami, Radik napsal: Je. Dal jsem jí neplánovaně a nečekaně přednost před původně vyhlédnutými modrými, které mě ale v reálu velmi zklamaly. V bezprostředním srovnání byly tyhle jasnou volbou. To chápu, modré vypadají taky hezky. Kdybych ale vybíral udělal bych to stejně. Už si na ně také šetřím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 Dneska takhle.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 9. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayT Odesláno 11. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasX_cz Odesláno 11. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2022 Tak jen jedna rychlá na přivítání nového člena rodiny. Troje omegy jsem prodal a jedny pořídil, abych si ustálil preference a završil kolekci. Na ruce ráno bondovky, po poledni po zkrácení tahu snad už aqua Terry na které jsem čekal půl roku než se objeví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasX_cz Odesláno 11. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2022 Tak teď už podle pravidel. Tah nakonec šel pryč, abych měl větší variabilitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 11. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2022 před 1 hodinou, LukasX_cz napsal: Tak jen jedna rychlá na přivítání nového člena rodiny. Troje omegy jsem prodal a jedny pořídil, abych si ustálil preference a završil kolekci. Na ruce ráno bondovky, po poledni po zkrácení tahu snad už aqua Terry na které jsem čekal půl roku než se objeví. Super Omega kolekce. POčka, ATčka, SMP... Už jen ty moony chybí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 12. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2022 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 12. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 12. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2022 Ty co tu mají všichni:) Nošeno na Akama - takže furt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 12. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2022 před 5 hodinami, Žigi napsal: Ty co tu mají všichni:) Nošeno na Akama - takže furt. máš recht ale roupy sou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 12. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2022 Nedělní. A když už jsem ji cvak, tak ji sem i dám, co na tom, že je středa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gustavbu Odesláno 12. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2022 posledné mesiace patrili týmto fešandám s priam neuveriteľnou lumi, ktorá žiari až do ranných hodín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 13. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2022 mainstream, teda moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 13. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2022 Bílá je dobrá 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 14. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2022 Po delší jsem jim zase přišel na chuť. Takže teď cca. 14 dní v kuse Mark II. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se