neferirkare Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 Trocha deště jim neuškodí… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 před 20 hodinami, neferirkare napsal: Trocha deště jim neuškodí… No nevím... nosit je takhle bez sklíčka v dešti To AR je fakt dokonalý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 před 6 hodinami, dlubix napsal: No nevím... nosit je takhle bez sklíčka v dešti To AR je fakt dokonalý. Já je pak poctivě vylévám… Ale jinak jo. Je skvělej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 V 10. 4. 2023 v 16:04, Tichus napsal: Mně vždycky přišlo, že na matném cifru líp vynikne AR V 11. 4. 2023 v 16:43, Johanes napsal: To vynikne,ale s tim lesklým keramickým je to víc zábavy se světlem. Lesklý nebo matný, obě mají svoje. Lesklý jsou navíc o 1,5mm větší, ale pouzdro mají s lug-to-lug pocitově snad ještě menší než matný. Jsou to takový pořádný kladiva i pro malou ruku. Navíc jsou lesklý zase o generaci dál. Za mě trochu škoda, že nezachovali font číslic, ale i na nový se dá zvyknout. Jen že když má člověk to srovnání, říká si co by ze kterejch vzal, aby si sestavil ty svoje dokonalý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 SMP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Já taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Taktéž Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 16. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2023 PO na nové gumě od HirscheSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 16. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2023 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 16. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2023 @pavo_ Já se k přehození nemůžu dokopat. Tos tam nacpal 22mm gumu? Jestli se nepletu, tak nožky mají tyhle POčka 21mm...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 Pekny pondelok prajem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 (upraveno) před 12 hodinami, Radik napsal: @pavo_ Já se k přehození nemůžu dokopat. Tos tam nacpal 22mm gumu? Jestli se nepletu, tak nožky mají tyhle POčka 21mm...? Ano je tam 22mm, akorát je potřeba vyměnit ty rychlostěžejky co jsou tam od Hirsche za normální a pak se tam v pohodě vejde...lepší než dávat 16 litrů(cena když jsem ji poptával někdy loni u Dušáka) za origo Omega gumu se sponou Upraveno 17. dubna 2023 uživatelem pavo_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rancor Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 Konečně jsou kompletní doma Moony 3590.50 z 1992, tedy Trituim dial. Kupoval jsem 7/22 z Omegaforums ve full setu, ale chyběl původní 1479/812 tah. Ten jsem po několika peripetiich sehnal... - odmitnul jsem 1.100 EUR z ebay, - odmitnul jsem za 800 USD koupit z omegaforums, - málem jsem naletěl podle mě podvodnikovi na FB skupině za 600 EUR, - koupil jsem poškozený (neopravitelný) kousek z ebay za 400 EUR, - koupil jsem za 550 USD zkracený ale funkční kousek od chlapíka z redditu. Ve finále to mám dražší než to, co jsem na počátku odmítnul, ale mám alespoň několik cenných náhradních dílů. Následně jsem je poslal do lázní do Onyxu a teď se mi vrátily zpět. Tedy konečně, skoro po roce, tak jak mají být na původním tahu a dělají jen radost !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 před 2 hodinami, rancor napsal: Konečně jsou kompletní doma Moony 3590.50 z 1992, tedy Trituim dial. Kupoval jsem 7/22 z Omegaforums ve full setu, ale chyběl původní 1479/812 tah. Ten jsem po několika peripetiich sehnal... - odmitnul jsem 1.100 EUR z ebay, - odmitnul jsem za 800 USD koupit z omegaforums, - málem jsem naletěl podle mě podvodnikovi na FB skupině za 600 EUR, - koupil jsem poškozený (neopravitelný) kousek z ebay za 400 EUR, - koupil jsem za 550 USD zkracený ale funkční kousek od chlapíka z redditu. Ve finále to mám dražší než to, co jsem na počátku odmítnul, ale mám alespoň několik cenných náhradních dílů. Následně jsem je poslal do lázní do Onyxu a teď se mi vrátily zpět. Tedy konečně, skoro po roce, tak jak mají být na původním tahu a dělají jen radost !! Tak to gratuluji.To mu se říká srdcařina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 Já si tenhle týden hraju s PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 17. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se