Seamaster Odesláno 30. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2025 Diky. Vysportovana milfka to asi nebude, spis vysportovana mumie :))) Chci aby to bylo zevnitr 100%, nejaka WR, ale zvenku to bude rust-rod
bobi Odesláno 30. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2025 Pěkná fotka,ten pásek jim taky sedí,yes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Axel Odesláno 31. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2025 Na bombírovaním horweenu.. Chtělo by to spíše něco jako chocolate brown.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Vorel Odesláno 31. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2025 před 12 minutami, Axel napsal: Na bombírovaním horweenu.. Chtělo by to spíše něco jako chocolate brown.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Já bych řekl, že ta světlá kůže (asi koňak?) s tou modrou docela ladí. Za mě to vypadá dobře 1
Axel Odesláno 31. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2025 Děkuju a ano, barva koňak, můj oblíbený odstín, tento je ale přece je dost světlý, samozřejmě nošením o nějaký tón ztmavne.. I tak si říkám ještě zkusit tu hnědou (2. v pořádí) - https://www.strapshop.cz/eulit-exoticka-kuze/eulux-cavallo-sport Kdyby někdo hledal bombír, horween, určitě můžu doporučit.. Krásně poddajný, podšitý jemnou kůží, kvalitní zpracování, nechal jsem ještě "vytunit" rychlostěžejkama.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vorel Odesláno 31. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2025 před 5 minutami, Axel napsal: Děkuju a ano, barva koňak, můj oblíbený odstín, tento je ale přece je dost světlý, samozřejmě nošením o nějaký tón ztmavne.. I tak si říkám ještě zkusit tu hnědou (2. v pořádí) - https://www.strapshop.cz/eulit-exoticka-kuze/eulux-cavallo-sport Kdyby někdo hledal bombír, horween, určitě můžu doporučit.. Krásně poddajný, podšitý jemnou kůží, kvalitní zpracování, nechal jsem ještě "vytunit" rychlostěžejkama.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Já mám rád hnědé řemínky a i ta druhá hnědá je hezká. Mě teda přijde k té modré už dost tmavá. Jak koňak trochu zpatinuje a bude to super. Na druhou stranu, není důvod to nezkusit i s tou druhou hnědou, že jo 1 1
Harwey Odesláno 31. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2025 co k nim skusit nejaky bezovy canvas, alebo nieco podobne?
Axel Odesláno 31. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2025 Řekl bych, že to chce něco kontrastního, že tak lépe vynikne pouzdro, stříbrný číselník. Canvas bude každopádně taky dobrá volba, já bych tedy sáhnul po hnědém... Vzhledově podobném jako je originál, který je mimochodem úplný shit, to Omega těžce nezvládla.. Teď otázka, kdo dělá kvalitní canvas řemeny..
baza Odesláno 31. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
carre Odesláno 31. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2025 Po nejakom čase opäť na Bond phenomenato Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
BudhaBudhovic Odesláno 1. února 2025 Nahlásit Odesláno 1. února 2025 V 21. 11. 2023 v 17:41, Leviathann napsal: Teď zas delší dobu Moon vlna. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. co tam mas za remen ?
Leviathann Odesláno 2. února 2025 Nahlásit Odesláno 2. února 2025 @BudhaBudhovic Hirsh Liberty, myslím, už ho mám dýl. 1
Campino Odesláno 2. února 2025 Nahlásit Odesláno 2. února 2025 Pekny zvysok nedele prajem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Axel Odesláno 3. února 2025 Nahlásit Odesláno 3. února 2025 Pošlu i sem.. detail na staré tritiofky.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Seamaster Odesláno 3. února 2025 Nahlásit Odesláno 3. února 2025 dtto, ovsem odstin uz je duseny spenat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
mikeborecek Odesláno 3. února 2025 Nahlásit Odesláno 3. února 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
atim Odesláno 3. února 2025 Nahlásit Odesláno 3. února 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Seamaster Odesláno 4. února 2025 Nahlásit Odesláno 4. února 2025 Sickday Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se