Greenhornik Odesláno středa v 16:35 Nahlásit Odesláno středa v 16:35 V 3. 6. 2025 v 12:20, Jan Procházka napsal: Měsíc v kuse, jsem překvapený jak dobře se nosí/sedí. Perfektní čitelnost jen se stále koukám a hledám datum. Předešlé reference mě odrazovaly velikostí (lug-to-tug) a tahem. Tady je tah OK, spona také dobrá (ale jako glidelock to není) mám starší verzi spony bez "mikroregulace" - zvažuju, že upgraduju. Asi bych se na to vykašlal. Je to víceméně stejné, jen nepotřebuješ strkat hrot do dírek, ale posuneš to tlačítkem. Pozice jsou stejné.
Jan7 Odesláno středa v 21:16 Nahlásit Odesláno středa v 21:16 (upraveno) V 3. 6. 2025 v 12:20, Jan Procházka napsal: Měsíc v kuse, jsem překvapený jak dobře se nosí/sedí. Perfektní čitelnost jen se stále koukám a hledám datum. Předešlé reference mě odrazovaly velikostí (lug-to-tug) a tahem. Tady je tah OK, spona také dobrá (ale jako glidelock to není) mám starší verzi spony bez "mikroregulace" - zvažuju, že upgraduju. Mám ten stejný model s mikroregulací za pomocí nářadí. A nastavené tak, ať nemusím roztahovat. Po roztažení tam vznikne za sponou takový zub. Pořád jsem o něco zachytával. Sháněl jsem nový tah na Snoopyho a starý model už nejde koupit. Jde koupit jen s mikroregulací bez nářadí. Po roztažení mezera nevznikne. Je hezky schovaná pod sponou. Ale stejně mám délku náramku vyvrácenou tak, ať nemusím používat. Upraveno středa v 21:18 uživatelem Jan7
dlubix Odesláno čtvrtek v 06:37 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 06:37 před 14 hodinami, Greenhornik napsal: Asi bych se na to vykašlal. Je to víceméně stejné, jen nepotřebuješ strkat hrot do dírek, ale posuneš to tlačítkem. Pozice jsou stejné. Já to naopak doporučuji. Vypadá to mnohem lépe a zejména v letních měsících se možnost prodloužení bez párátka hodí. Navíc spona působí robustnějším dojmem.
Fade Odesláno čtvrtek v 11:50 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 11:50 @ygys Tu gumu mám moc rád. Ty hodinky dostanou naprosto nový ksicht a je to silně pohodlné. Momentálně tomu dávám přednost před kovovým tahem a vlastně čímkoliv jiným na co Moony běžně obouvám. 1
Tomak Odesláno čtvrtek v 19:41 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 19:41 (upraveno) před 9 hodinami, ygys napsal: Už správný rozměr gumky Upraveno čtvrtek v 19:43 uživatelem Tomak
ygys Odesláno čtvrtek v 20:07 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 20:07 Hej hej. Mám už M-ko a sadlo ako sa vraví ako riť na šerbeľ fakt že odkedy som ho nasadil už som ho dole nedal
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se