Klobatoro Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června (upraveno) Nikoliv na ruce, ale v ruce Upraveno 19. června uživatelem Klobatoro 1
PetroH Odesláno 20. června Nahlásit Odesláno 20. června (upraveno) Prides zo skolky, atp... ides si umyt ruky a toto na teba svieti.. Upraveno 20. června uživatelem PetroH 1
EpsteinBarr Odesláno 20. června Nahlásit Odesláno 20. června Sice obyč moony... Ale mam ich rad. Velmi. 3
Jocker Odesláno 20. června Nahlásit Odesláno 20. června Asi se to nebude líbit všem a je to trochu infantilní, ale ta origo Condura je mi prostě malá a tah jsem nechtěl. Teď konečně je můžu normálně nosit… 1 1 2 3
Humanzero Odesláno 20. června Nahlásit Odesláno 20. června před 13 hodinami, EpsteinBarr napsal: Sice obyč moony... Ale mam ich rad. Velmi. Po delší době vidím hodinky 42mm , které vypadají vizuálně na ruce jako 38mm.
Fade Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června před 7 hodinami, Humanzero napsal: Po delší době vidím hodinky 42mm , které vypadají vizuálně na ruce jako 38mm. 38? Takhle na mě vypadají 36 Expy 1
Axel Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června před 13 hodinami, Fade napsal: 38? Takhle na mě vypadají 36 Expy 36mm je u sportovních hodinek už hodně málo, navíc pokud se nemýlím, Rolex měří průměr specificky, tedy ne mezi indexem 3 a 9 jako zbytek světa, ale 2 a 8 (možná 1 a 7), tudíž reálně jsou lehce menší (dle modelu), než kolik udávají. 36mm je za mě spíše dámská velikost, ale pokud někdo má zápěstí drobnější (15-16cm), tak asi jo.. Vyloženě debilita to je u modelové řady DJ - 36mm jsou malý, 41mm už zase příliš velké.. @EpsteinBarr tichá závist, takovou pracku bych taky rád
Fade Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června před 18 minutami, Axel napsal: 36mm je u sportovních hodinek už hodně málo, navíc pokud se nemýlím, Rolex měří průměr specificky, tedy ne mezi indexem 3 a 9 jako zbytek světa, ale 2 a 8 (možná 1 a 7), tudíž reálně jsou lehce menší (dle modelu), než kolik udávají. 36mm je za mě spíše dámská velikost, ale pokud někdo má zápěstí drobnější (15-16cm), tak asi jo.. Vyloženě debilita to je u modelové řady DJ - 36mm jsou malý, 41mm už zase příliš velké.. @EpsteinBarr tichá závist, takovou pracku bych taky rád Ono záleží. 36 Expy jsou za mě cajk. Mám +-17 cm zápěstí a připadá mi to jako klasická velikost a ne nutně dámská. Třeba když vezmu Tiffany OP 36 mé ženy (které ale nezapnu ), připadají mi větší než Expy. Jinak nosím 41 Suby a cajk. Ale 41 DJ jsou fakt monstra a to bych prostě nemohl nosit. Taky nechápu proč tam mají tak velký skok z 36 na 41.
Axel Odesláno 21. června Nahlásit Odesláno 21. června (upraveno) před 55 minutami, Fade napsal: Ono záleží. 36 Expy jsou za mě cajk. Mám +-17 cm zápěstí a připadá mi to jako klasická velikost a ne nutně dámská. Třeba když vezmu Tiffany OP 36 mé ženy (které ale nezapnu ), připadají mi větší než Expy. Jinak nosím 41 Suby a cajk. Ale 41 DJ jsou fakt monstra a to bych prostě nemohl nosit. Taky nechápu proč tam mají tak velký skok z 36 na 41. Ne nutně, samozřejmě, ale je to taková mezní velikost, pro mě průměr 36mm jsou zkrátka menší hodinky.. Rolex to dohání rozměrem L2L + širokou roztečí 20mm, tím opticky to menší pouzdro zvětší koncovkami tahu. PS: taky ponosím sem tam i 36mm (i kdž jen starý primky ) Upraveno 21. června uživatelem Axel
Seamaster Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června Skvely, uz tady chybi finale debaty, a to je, ze zalezi taky na prurezu zapesti: typ uherak a typ lovecak. Tim bych to uzavrel...pojdme na fotky 1
Juraj11 Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června Po delší pauze opět na ruceSent from my iPhone using Tapatalk
Klobatoro Odesláno 27. června Nahlásit Odesláno 27. června AR opravdu chybí. Vyfotit je v nějaké rozumné kvalitě je opravdu úkol 3511.50 z roku 1992. O rok vedle, hledání svého ročníku narození asi přenechám pro jiný model.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se