Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Prides zo skolky, atp... ides si umyt ruky a toto na teba svieti.. 🫣

IMG_2832.jpeg

Upraveno uživatelem PetroH
  • Dát hlas 1
Odesláno

Asi se to nebude líbit všem a je to trochu infantilní, ale ta origo Condura je mi prostě malá a tah jsem nechtěl. Teď konečně je můžu normálně nosit…IMG_2092.thumb.jpeg.e2e2b74ee9f14407208eb3f26ea28d88.jpegIMG_2116.thumb.jpeg.78cc457700307e34cc6f8a427976c67f.jpeg

• Like 1
  • Haha 1
  • Confused 2
  • Dát hlas 3
Odesláno
před 13 hodinami, EpsteinBarr napsal:

Sice obyč moony... Ale mam ich rad. Velmi. 

IMG_2322t.jpeg

Po delší době vidím hodinky 42mm , které vypadají vizuálně na ruce jako 38mm.😉

Odesláno
před 7 hodinami, Humanzero napsal:

Po delší době vidím hodinky 42mm , které vypadají vizuálně na ruce jako 38mm.😉

38? Takhle na mě vypadají 36 Expy 🤣

• Like 1
Odesláno
před 13 hodinami, Fade napsal:

38? Takhle na mě vypadají 36 Expy 🤣

36mm je u sportovních hodinek už hodně málo, navíc pokud se nemýlím, Rolex měří průměr specificky, tedy ne mezi indexem 3 a 9 jako zbytek světa, ale 2 a 8 (možná 1 a 7), tudíž reálně jsou lehce menší (dle modelu), než kolik udávají. 36mm je za mě spíše dámská velikost, ale pokud někdo má zápěstí drobnější (15-16cm), tak asi jo.. Vyloženě debilita to je u modelové řady DJ - 36mm jsou malý, 41mm už zase příliš velké.. 

@EpsteinBarr tichá závist, takovou pracku bych taky rád :D

Odesláno
před 18 minutami, Axel napsal:

36mm je u sportovních hodinek už hodně málo, navíc pokud se nemýlím, Rolex měří průměr specificky, tedy ne mezi indexem 3 a 9 jako zbytek světa, ale 2 a 8 (možná 1 a 7), tudíž reálně jsou lehce menší (dle modelu), než kolik udávají. 36mm je za mě spíše dámská velikost, ale pokud někdo má zápěstí drobnější (15-16cm), tak asi jo.. Vyloženě debilita to je u modelové řady DJ - 36mm jsou malý, 41mm už zase příliš velké.. 

@EpsteinBarr tichá závist, takovou pracku bych taky rád :D

Ono záleží. 36 Expy jsou za mě cajk. Mám +-17 cm zápěstí a připadá mi to jako klasická velikost a ne nutně dámská. Třeba když vezmu Tiffany OP 36 mé ženy (které ale nezapnu :D), připadají mi větší než Expy. Jinak nosím 41 Suby a cajk. Ale 41 DJ jsou fakt monstra a to bych prostě nemohl nosit. Taky nechápu proč tam mají tak velký skok z 36 na 41.

Odesláno (upraveno)
před 55 minutami, Fade napsal:

Ono záleží. 36 Expy jsou za mě cajk. Mám +-17 cm zápěstí a připadá mi to jako klasická velikost a ne nutně dámská. Třeba když vezmu Tiffany OP 36 mé ženy (které ale nezapnu :D), připadají mi větší než Expy. Jinak nosím 41 Suby a cajk. Ale 41 DJ jsou fakt monstra a to bych prostě nemohl nosit. Taky nechápu proč tam mají tak velký skok z 36 na 41.

Ne nutně, samozřejmě, ale je to taková mezní velikost, pro mě průměr 36mm jsou zkrátka menší hodinky.. Rolex to dohání rozměrem L2L + širokou roztečí 20mm, tím opticky to menší pouzdro zvětší koncovkami tahu. 

PS: taky ponosím sem tam i 36mm (i kdž jen starý primky 🫣😅)

Upraveno uživatelem Axel
Odesláno

AR opravdu chybí. Vyfotit je v nějaké rozumné kvalitě je opravdu úkol 😀 3511.50 z roku 1992. O rok vedle, hledání svého ročníku narození asi přenechám pro jiný model.

20250627_090230.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...