Juraj11 Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července Jako jo,pěkně mě s těma POčkama sejříteU mě stále stejně Sent from my iPhone using Tapatalk 1
maruška Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července V 24. 7. 2025 v 17:47, Juraj11 napsal: Jako jo,pěkně mě s těma POčkama sejříte U mě stále stejně Sent from my iPhone using Tapatalk Jsou to krásné hodinky.Pořád je mám spjaté s naším nejlepším panem Prezidentem Havlem.Dovedla bych si je představit i na krásné kožce...
Jocker Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července Guma už tam byla dlouho, tak jsem otevřel šuple a zkoušel co mi padne do oka na další týden nakonec jsem se konečně dokopal tam zkusit tah z Apollo XI 50th… a chvíli tam zůstane, je to mnohem příjemnější než ten origo tah. 1
Jocker Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července Porovnání jak to vypadá na 50th a obyčejných 1861 o víkendu jsem taky vyvenčil psa 1
Humanzero Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července (upraveno) Před hodinou, Jocker napsal: Porovnání jak to vypadá na 50th a obyčejných 1861 o víkendu jsem taky vyvenčil psa Promiň asi používáš blesk, ale potom hlavně Snoopy mají hodně divnou křiklavou modrou jak čínský fake z čtvrté cenové. Upraveno 27. července uživatelem Humanzero
Jocker Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července Nee, jen je to foceny na stole a nad tím je 5x LEd žárovka. Zítra se polepším
Pivas Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července @Jocker - Ten tah se dá normálně objednat u Omegy? Jsem teď objednal na Moony klasickej,kdyz to vidim,tak se mi tenhle libi mozna vic. Vypada fakt dobre.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se