Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja jsem mel PO XL na tahu asi 1 den, pak to muselo zpatky na gumu, uz to na me bylo moc tezky kombo.. je to ale desne subjektivni, jak ted nenosim v podstate nic na kovovym tahu, tak to pak vzdy nejaky cas vnimam, kdyz si vezmu neco ve full oceli... odvykl jsem, to ale neznamena, ze je to nemenne :)

• Odpovědi 11,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, Pepino193 napsal:

Jak se nosí tyhle na ruce? Mám nové Seamastery, jsou dost na ruce cítit. Ale zatím mě to baví, jen si uvědomuji, že je to asi maximum co na ruce unesu.

na 21,5 cm jako prd

bezne nosim velke hodinky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Murphy97
  • Like 2
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 15 hodinami, Seamaster napsal:

Ja jsem mel PO XL na tahu asi 1 den, pak to muselo zpatky na gumu, uz to na me bylo moc tezky kombo.. je to ale desne subjektivni, jak ted nenosim v podstate nic na kovovym tahu, tak to pak vzdy nejaky cas vnimam, kdyz si vezmu neco ve full oceli... odvykl jsem, to ale neznamena, ze je to nemenne :)

Taky si přesně nejsem jistý, jestli by to už nebylo moc velký a těžký kladivo.

Odesláno

Na cesty prostě jenom tohle. Vytáhl jsem je k jejich mateřské u prostředí. Jen jsem se pokorně vrátil k Hirsch řemenu, to NATO mě neskutečně štvalo, jak to dostávalo od ruky.... 

• Like 4

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...