Seamaster Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna Ja jsem mel PO XL na tahu asi 1 den, pak to muselo zpatky na gumu, uz to na me bylo moc tezky kombo.. je to ale desne subjektivni, jak ted nenosim v podstate nic na kovovym tahu, tak to pak vzdy nejaky cas vnimam, kdyz si vezmu neco ve full oceli... odvykl jsem, to ale neznamena, ze je to nemenne
Murphy97 Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna (upraveno) před 2 hodinami, Pepino193 napsal: Jak se nosí tyhle na ruce? Mám nové Seamastery, jsou dost na ruce cítit. Ale zatím mě to baví, jen si uvědomuji, že je to asi maximum co na ruce unesu. na 21,5 cm jako prd bezne nosim velke hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. srpna uživatelem Murphy97 2 1
Pepino193 Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna před 15 hodinami, Seamaster napsal: Ja jsem mel PO XL na tahu asi 1 den, pak to muselo zpatky na gumu, uz to na me bylo moc tezky kombo.. je to ale desne subjektivni, jak ted nenosim v podstate nic na kovovym tahu, tak to pak vzdy nejaky cas vnimam, kdyz si vezmu neco ve full oceli... odvykl jsem, to ale neznamena, ze je to nemenne Taky si přesně nejsem jistý, jestli by to už nebylo moc velký a těžký kladivo.
Pepino193 Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna V 1. 5. 2018 v 17:12, patprom napsal: Smp v přírodě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Krásný.
Pepino193 Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna V 25. 7. 2026 v 19:46, Greenhornik napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Krásné kombo
pavo_ Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna dřu jako kůň Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
tomas23 Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
edas Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1
Humanzero Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 2
Campino Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Tentokrat spravne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
FRV Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Greenhornik Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Pepino193 Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna Sice ne dnes, ale krásná dvoubarevná lumi, pár dní do zadu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Pepino193 Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna V 17. 8. 2026 v 18:21, Campino napsal: Tentokrat spravne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Krásná modrá 1
Campino Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna před 44 minutami, Pepino193 napsal: Krásná modrá Dík, úžasné sú
Honza 1234 Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna Po delší době.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Humanzero Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Skvělý Havran v Valdštejnu v Jičíně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Leviathann Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Na cesty prostě jenom tohle. Vytáhl jsem je k jejich mateřské u prostředí. Jen jsem se pokorně vrátil k Hirsch řemenu, to NATO mě neskutečně štvalo, jak to dostávalo od ruky.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
bohus76 Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna Dnes tyto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
PickyR Odesláno 23. srpna Nahlásit Odesláno 23. srpna enduro na korbě je známka užitého víkendu🏍 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se