sonny.c Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Na paneláku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 ST1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Ideme to odpalit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 (upraveno) Omegari... Upraveno 19. června 2019 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 ja dnes na gume...pohoda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 I ja mam gumu Rastiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 Oranžové léto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plina Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Na léto jsem je taky hodil do plavek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 Stále vlnky, ale na konci června už vytáhnu zase něco jinýho. Tak jsem aspoň znovu kouknul na přesnost. První týden na ruce dělaly 0,6s/den. Další měsíc průměrně 0,4s/den. No a za další dva týdny do teď už jen 0,1s/den. Začínám bejt nervní co bude dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MedvedYogi Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 Stále vlnky, ale na konci června už vytáhnu zase něco jinýho. Tak jsem aspoň znovu kouknul na přesnost. První týden na ruce dělaly 0,6s/den. Další měsíc průměrně 0,4s/den. No a za další dva týdny do teď už jen 0,1s/den. Začínám bejt nervní co bude dál Tá presnosť je neskutočná pri omega manufaktúrach. Ja mám vo svojich rovnaký stroj a tiež sa pohybujem v dennej odchýlke pod jednou sekundou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayter27 Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 Panda Odoslané z HUAWEI VNS-L21 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 Na léto jsem je taky hodil do plavek...Parádny, kde si kúpil ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 Lumi je tiez OK Odoslané z SM-A320FL pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plina Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 Parádny, kde si kúpil ?Je to Hirsch Robby ze strapshopu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 S jakou to mas sponou? Mohl bys pls taky nahodit foto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plina Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Spona je klasika k tomu dodávaná. Bohužel je matná. Teď taky zvažuju upgrade na sponu, která by se hodila více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Díky, já právě vzal podobný řemen s překlápěčkou a nějak mi svým tvarem vůbec nesedla na ruku. Trnovka je v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Dneska jsem Vomegám po dlouhý době nahodil správný datum.Vypadá to,že nakonec asi zůstanou doma,tak je maličko provětrám.Léto je tady, možná je i občas zase ponosím - yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mysakes Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 Přidávám své první foto, před týdnem jsem si udělal radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2019 (upraveno) Přidávám své první foto, před týdnem jsem si udělal radost. Moc pěknej první příspěvek.Jsou super, tak ať slouží, dělají radost a vítej. Upraveno 23. června 2019 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se