Fordik Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 Předevčírem se za mnou stavil spolužák, tak alespoň na chvilku Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Východ slnka - prejazd Brezová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 going blue Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Pre-Bondovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Omega a koňak (vlastní produkce). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2019 going blueKrasny stav vlozky, to je puvodni nebo nova? Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 V pátek jdu na svatbu, tak jsem je hodil na kožku Asi neznám univerzálnější hodinky.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Moonwatch Odoslané z SM-A320FL pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Taky Moonwatch, to je blbost prodavat je ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 (upraveno) Premejslim zas nad moonama...sice je nebudu nosit a tady se prodávají jetý dráž než v krámě,ale stejně nad nima premejslim...takovej jsem pacient... Oboje nademnou vypadaj supr... Upraveno 1. října 2019 uživatelem snake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 To si takhle od srpna nosím v klidu Déčka a plánuju, jak je změním až v říjnu, kdy se bude posouvat datum. Pohoda. Ale najednou jak blesk z čistýho nebe mi v sobotu cvakne v hlavě a já si říkám, "čas na změnu". Sundám Déčka, vypucuju, naleštím, vč. sundání řemene a vyrýpání prachu z rytých textů dýnka, a pak si uvědomím. Nojo, sakra, ale teď je teprve 29.9. a do října ještě dva dny. No nosit neseštelovanej datum, to bych ani ty dva dny nesnesl. Ale zase hned po dvou dnech kvrdlat s korunkou a posouvat datum se mně taky nechtělo. Tak co teď? No ještě že mi zbyly noudejty v podobě moonů, který už sice mám taky pár let, ale spíš jako chronomagorský ikony, než abych je nosil. Navíc tejden dovolený, žádný divoký akce v dosahu, tak na chvíli situaci zachránily Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Tvl, sem úplně zapomněl, že máš Moony.Nos je častěji a nebo mi je prodej. Nechat je ležet je škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Ty by mi chyběly, vždyť píšu, že to jsou chronomagorský ikony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Odečet času dnes není prioritní ;-) Jinak moony... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Měsíční týden pokračuje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radep Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 (upraveno) A protože tady dlouho nebyly Moony... tentokrát na natu (pořád se nemůžu donutit je odnést do trezoru ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. října 2019 uživatelem radep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Máš pravdu, na Moony se tady úplně zapomíná Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Speedy dostaly nový mesh, teď nemají chybu ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Vcera i dnes... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se