Tomak Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 Dneska mají vyjížďku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 před 14 minutami, bobi napsal: Bílé bondovky jsou moc super, šel jsem si je tento týden vyzvednout, ale při té příležitosti jsem si vyzkoušel i Nektony a nějak to nakonec dopadlo právě pro ně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 Myslím,že to nakonec dopadlo výborně .Mně se také tyhle vomegy líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 před 8 hodinami, Tomak napsal: Znova na vlnkách Omegy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Yachty v Omega kabátě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 @MichalV Prosímtě, že se ještě vracím k té Tvé fotce, zdá se mi to, nebo máš tu oranžovou část vložky ušmudlanou? Nebo je to jen zprzněná fotka po vložení na fórum? To je totíž moje obava do budoucna, aby ta oranžová pryž postupem času nedegradovala a nechytala nečistoty, který by se do ní zažraly a nešly vyčistit... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 před 47 minutami, Radik napsal: @MichalV Prosímtě, že se ještě vracím k té Tvé fotce, zdá se mi to, nebo máš tu oranžovou část vložky ušmudlanou? Nebo je to jen zprzněná fotka po vložení na fórum? To je totíž moje obava do budoucna, aby ta oranžová pryž postupem času nedegradovala a nechytala nečistoty, který by se do ní zažraly a nešly vyčistit... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jsem se normálně musel jít podívat ne je čistá. Buď jsem podělal fotku nebo před focením zprasil hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 9. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2021 Radku,ne každý je před focením třikrát přeleští . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 9. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2021 před 9 hodinami, MichalV napsal: Jsem se normálně musel jít podívat ne je čistá. Buď jsem podělal fotku nebo před focením zprasil hodinky Dík, uklidnils mě před 40 minutami, bobi napsal: Radku,ne každý je před focením třikrát přeleští . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 9. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2021 (upraveno) @Adamsson Ty vole, ja uz se nejakou dobu snazim poznat, jestli to jsou cerne nebo modre. Vzdycky si rikam tak ted nic, tak priste, ale priste to zase nejde poznat... Tipuju cerne? Upraveno 9. srpna 2021 uživatelem Tichus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 9. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2021 před 5 hodinami, Tichus napsal: @Adamsson Ty vole, ja uz se nejakou dobu snazim poznat, jestli to jsou cerne nebo modre. Vzdycky si rikam tak ted nic, tak priste, ale priste to zase nejde poznat... Tipuju cerne? Jasně že černé!!:))) Modré, jak si tu jistě můžeš přečíst názory kolegů pacientů, nejsou nic moc. Aspoň tedy starší verze. Dneska Speeduju Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 9. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2021 Tydlencty Mark IV nejsou vůbec špatné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 9. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2021 před 47 minutami, M-72 napsal: Tydlencty Mark IV nejsou vůbec špatné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Moc pěkný to máš!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 9. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2021 Dik Ale ty take Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 Ue úterý! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2021 Tak dneska teda PO, ČERNÉ GMT…s novou gumou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2021 DSOTM A8 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamsson Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2021 Před hodinou, wolfesh napsal: DSOTM A8 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Hezkej pohled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 Zvládnou nejen potápění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 Watchco Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se